İzmir Menderes"de falcı nerimanı tanıyan giden arkadaşlar var mı?

Uzun süredir gittiğim paramı kaptırdığım ve insanları acımasızca kandıran arkalarından da dalga geçer gibi konuşan bu kadın tarafından dolandırılan var mı? ben gittim ve başka herkesin söyleyebileceği sonunda da aa bildi diyebileceğiniz cümleler kuruyor sonra sizde büyü olduğuna ikna edip erkek arkadaşınız ya da kocanızın onun yapacağı işlemlerle geri döneceğini söylüyor şeytana uyup veriyorsunuz istediği parayı çaresizce 1 yıldan fazla gidip gelerek büyüler yapıyor kendince dualar okuyor ama sorduğunda da büyü değil be okuma diyor sonradan öğrendim ki kilitler tahta kaşıklar mezara gömülen işlemler varmış yaptığı ama kime sorduysam sonuç alamamış. kaç kadının arkasından o... Bu be o... ya adam döner mi dediğini duydum o zaman o kadının parasını neden aldın ve yüzüne neden iyi davranıyosun? Hem günaha sokuyor insanlrı hemde 500-1000-2000 tl değerinde zenginliğinize göre para alıyor. bu kadına verdiğim bütün para ve inandığım umudum haram zıkkım olsun büyü değil diye kandırıp büyüye bulaştırdı ve ona rağmen 2 kişiyede denedi ama kimse geri dönmedi yazıklar olsun hem ahiretinizi yakmayın hemde paranızdan olmayın benden söylemesi
İzmir Menderes"de falcı nerimanı tanıyan giden arkadaşlar var mı?