Sevgilim beni engelledi sebepsiz yere ve bitti mi sevmiyor musun sorularına cevap vermeden engelliyor neden?

Aslında aramız iyiydi sonra hani ailesinden uzak olduğunu için onların yanına gideceğini 3 gün biraz kafasını dinleyeceğini az da olsa yazacağını söyledi Perşembe günü ama bana yazmadı bu 3 gün içinde ve ben onun o 3 gun içinde yılbaşı günü ailesinin yanında olmayıp cafede eğlendiğini gördüm ona yazdım aniden geliştiğini söyleyerek hani istemediği halde olduğunu abisini kırmamak için olduğunu söyledi pazar günü akşam sonra salı günü sabaha kadar yine yazmadı salı sabah günaydın yazdı bende hani nerdeydin vs dedim kayboluyorsun dedim bak yine kayboluyorum dedi ve daha yazmadı salı akşamı da ben hani ciddi bı şekilde konuşmamız gereken konular var niye böyleyiz felan yazdım sana da uyarsa konuşalım dedim uymuyor bana dedi sonra yine kayboldu ben yazdım yazdım cevap vermedi Perşembe akşam aradım hani nerdesin yazmıyorsun bana diye dediki işte erkek arkadaslarimlayım felan bende dedim ki bana niye yazmıyosun merak ediyorum seni dedi ki biseye sinir oldum tamam konuşalım söyle halledelim dedim ben seni burdan çıkınca arıycam dedi tamam dedim kapattık aramadı Perşembe günü bende cuma günü yazdım hani neden aramadın aramanı bekledim vs diye yine cevap vermedi bende aradim açmadı telefonu ses atıyordum o sırada baktım beni engellemiş wpden ben de SMS attım engelledin mi beni diye sonra mesaj attı beni rahatsız etme artık bidaha arama diye ben de yazdım ki bana sana naptım sevmektn başka bunu mu hakettim yazdım iyi geceler yazdı sms ten de engelledi fake hesap açtım ordan yazdım hani bitti mi cevap ver neden böyle yapıyosun halledebiliriz konuşalım vs diye cevap vermedi engelledi sonra son kez fake hesap açtım yazdım ki bu sana son mesajım bana bı cevap ver bitti mi sevmiyor musun istiyor musun bana bunu söyle bir daha seni rahatsız etmicem dedim cevap vermedi engelledi neden bana cevap vermiyor bitti istemiyorm sevmiyorm demiyor bitirdiyse neden bu durumda bırakıyor beni en son işte o mesajimdan sonra daha yazmadım cumartesi günüydü bugün Perşmbe kaç gün oldu yazmdı aramdı
Sevgilim beni engelledi sebepsiz yere ve bitti mi sevmiyor musun sorularına cevap vermeden engelliyor neden?