Aşk İlişkileri Hiç aşkınıza serenat yaptınız mı? trinitynin_saçjölesi Takip Et Guru Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ve aşkınız bunu beğendi mi?🤭 Güncellemeler+1 yıl Kızlar size serenat yapan olmadı mi? Hiç aşkınıza serenat yaptınız mı? Cevapla Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı. Hiç aşık olduğum biri ya da bana aşık olan biri olmadı 0 0 Yorumla
Starfaall Takip Et Xper 6 Yaş: 49 , eic 83% +1 yıl Yok ben daha beterini yaptım 0 4 Yorumla trinitynin_saçjölesi +1 yıl Ne yaptiniz Yorumla Starfaall +1 yıl Arıyordum telefonu açmıyordu dedim ki sana 5 dakika mühlet o telefonu Açtın Açtın açmadın kapının önüne itfaiye jandarma ve polisi yıkarım Yorumla trinitynin_saçjölesi +1 yıl İlginç bir yöntem Yorumla Starfaall +1 yıl Yaptım Yorumla
GalipAslanbas Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 87% +1 yıl Hayır , serenat yapacak kadar uzun olmadı 0 0 Yorumla
kurumeyvecanavarı Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. aşkıma yapmadım ama kedime yaptım :D 0 0 Yorumla
Lafontenden_mallar Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Şarkı söylerim evet ana serenat yapmadım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Hiç aşık olduğum biri ya da bana aşık olan biri olmadı
Yok ben daha beterini yaptım
Ne yaptiniz
Arıyordum telefonu açmıyordu dedim ki sana 5 dakika mühlet o telefonu Açtın Açtın açmadın kapının önüne itfaiye jandarma ve polisi yıkarım
İlginç bir yöntem
Yaptım
Hayır , serenat yapacak kadar uzun olmadı
Hayır yapmadım
aşkıma yapmadım ama kedime yaptım :D
Şarkı söylerim evet ana serenat yapmadım
Hayır..
Hiç aşkım olmadı.
hiç o kadar işs, iz olmadım :)
yaptım
Yapmam yapilir