Sevgilimle 2 buçuk senelik ilişkimiz vardı benden geçmişteki eski sevgililerini gizlediği için ve ben bunu kendisinden değil de tesadüfen öğrendiğim için çok üstüne gittim 3 gündür ilk iki gün yalvarıyordu resmen benim tek derdim onun bana bu konu hakkında birsey olduğunda söylediği yalanları devam ettirmesi delikanlı gibi anlatamamasıydı
Eski sevgilisi olmuş tamam ama neden bahsetmedi ne yaşadılar ne oldu bilmek isterdim benim ilk sevgilim oydu ailelerimiz biliyordu benden gizlediği için zoruma gitti aklıma farklı düşünceler giriyor...
Bugün de çok üstüne gitmedim aslında geçen günlere nazaran arada laf sokuyordum sadece en son aradı 1 saat boyunca konuyu kapat uzatma ya bitir yolumuza bakalım ya da kendine gel kapat konuyu bir daha agzin açılmasın uzatma yeter dedi hay böyle işin... Küfürler etti tamam inanma bana güvenme dedi bitir dedi ben boş bi insanım oldu mu dedi sonra tamam kapattım konuyu diyince konu yine oraya geldi bu sefer aklından ne geçiyorsa öyledir odur dedi ne yaşadığımızı düşünüyorsan öyle bil dedi birsey saçmaladı anlamadım kapattı telefonu yüzüme
8 dk sonra yine yazdı uzun uzun yazma bana bir daha sakın bitti dedi ne belasın uzatıyorsun dedi böyle işi bilmem ne yaparım uzun uzun yazdı cevap vermedim ama anlamıyor o beni ben eski sevgilisi olmasına takılmıyorum neden bana hiç bahsetmedi konu açılıyordu mesela sanki 3 tane sevgilisi olmamış gibi laf ediyordu bilmiyorum işte bu haksız olduğunu kabullen erkek böyle diyip geri döner mi yine
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yani bizim bu türk milletinde anlamadığım şey neden insanlar bügününe ve ilişkisine bakmak yerine senin o kişinin hayatında dahi olmadığın bu süreç yüzünden hesap sorma ve beyin yakma hakkına sahip olduğunu düşünürsün? Anlatmamışsa 2 seçenek vardır karşında 1. Ya sen çok baskıcı ve dar bir görüşe sahipsindir ve kaybetmekten korkmuştur; 2. Ya da yalancının tekidir! Gerisi artık sana kalmış ne yapmak istersen, nasıl devam etmek istersen edersin. Adamı zorbalığa itmektense kendin kararını ver ve ona göre şu saatten sonraki kurallarınızı belirleyin!
Haklısın ben ilişkinin başlarında biraz aşırı baskıcı bir karakaterdim kendisi de diyor senin vereceğin tepkilerden iki de bir konusunu açmadan korktum ondan gerek duymadım dedi aradı ama 1 saat sonra dün özür diledi yine affet tamam Haklısın söylemem gerekiyordu dedi ne istersen onu yaparız o olur dedi
Benim sana verebileceğim tavsiye, ilişkinin güzelliğini kaçırmadan yaşamaya çalışın. Geçmiş geçmiştir öğrenmekte de ne kadar fayda var, sana ne gibi bi artısı olabilir o açıdan bi bak.
Bence sen vazgeç bundan. Gizleyenden sağlıklı ilişki olmaz.
Haklısın
Sonuçta kimseyi önceki ilişkisiyle yargılayamayız. Gizleyip bir de böyle garip anlamsız tepkiler vermesi bence şüpheli bir hareket de.
Aradı 1 saat sonra özür diledi affet dedi ne istersen o olsun dedi? Ne yapmalıyım
Bence kabul etmemelisin
geri dönse ne fark edecek
Bilmiyorum
Acaba çok mu üstüne gittin diyor bir yanım bir yandan da gizlemesi saklaması şüpheye sokacak hep
Gizliyen saklayan birinden bahsediyorsun. Böyle birine güvenilmez bile.
Haklısın sebebi de bahsetmek istememis sürekli konusunu acmayayim diye
Sende kendine göre haklısın.
Bencede haklıyım gizleyen o saklayan o içimde hep bir şüphe birakicak olan o ama 2 gün yalvarıp kapıma gelip bugün 1 saat içinde telefonda bitirip tekrar gazını alamayıp yazan o ben ne yapabilirim ki daha olacağı varsa olur olmazsa olmaz ama benim tek sıkıntım keşke ailelerimiz hiç bilmeseydi bildikleri için kendimi kötü hissediyorum sanki ondan başkası olamayackmis gibi
Öyle düsünme gecici seyler bunlar
Hayatına kaldıgın yerde devaö et
Aradi 1 saat sonra özürler diledi affet tamam bitirmeyelim dedi ne yapmalıyım?
Bu karar sana kalmıs. Pişman olacagın kararlar verme.