Şimdi ne düşünüyor sizce?

Sevgilimle 2 buçuk senelik ilişkimiz vardı benden geçmişteki eski sevgililerini gizlediği için ve ben bunu kendisinden değil de tesadüfen öğrendiğim için çok üstüne gittim 3 gündür ilk iki gün yalvarıyordu resmen benim tek derdim onun bana bu konu hakkında birsey olduğunda söylediği yalanları devam ettirmesi delikanlı gibi anlatamamasıydı

Eski sevgilisi olmuş tamam ama neden bahsetmedi ne yaşadılar ne oldu bilmek isterdim benim ilk sevgilim oydu ailelerimiz biliyordu benden gizlediği için zoruma gitti aklıma farklı düşünceler giriyor...

Bugün de çok üstüne gitmedim aslında geçen günlere nazaran arada laf sokuyordum sadece en son aradı 1 saat boyunca konuyu kapat uzatma ya bitir yolumuza bakalım ya da kendine gel kapat konuyu bir daha agzin açılmasın uzatma yeter dedi hay böyle işin... Küfürler etti tamam inanma bana güvenme dedi bitir dedi ben boş bi insanım oldu mu dedi sonra tamam kapattım konuyu diyince konu yine oraya geldi bu sefer aklından ne geçiyorsa öyledir odur dedi ne yaşadığımızı düşünüyorsan öyle bil dedi birsey saçmaladı anlamadım kapattı telefonu yüzüme

8 dk sonra yine yazdı uzun uzun yazma bana bir daha sakın bitti dedi ne belasın uzatıyorsun dedi böyle işi bilmem ne yaparım uzun uzun yazdı cevap vermedim ama anlamıyor o beni ben eski sevgilisi olmasına takılmıyorum neden bana hiç bahsetmedi konu açılıyordu mesela sanki 3 tane sevgilisi olmamış gibi laf ediyordu bilmiyorum işte bu haksız olduğunu kabullen erkek böyle diyip geri döner mi yine

Şimdi ne düşünüyor sizce?