Selamlar
Koç burcu erkeğinin anlayışlı ve kibar olma durumunun aynı anda olduğunu hiç gördünüz mü? Ben öyle biriyimde bir tek ben mi böyleyim onu anlamak istiyorum.
Selamlar
Koç burcu erkeğinin anlayışlı ve kibar olma durumunun aynı anda olduğunu hiç gördünüz mü? Ben öyle biriyimde bir tek ben mi böyleyim onu anlamak istiyorum.
mehmetsen91 sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Egolu oluyorlar kızları erkeklerini yakından tanımıyorum o da aynı bence ya
Ama bir balık kadar olamaz balık erkekleriyle hiç anlaşamıyorum travma yarattılar bende o derece yani heheheshhw
ahaha koçtan daha kötü irtibayıda ilk kez duyuyorum. Biraz bahseder misiniz? Merak ettim
Balıklar mı çocuk gibiler hayal dünyasında yaşıyorlar ve isteği şey olmayınca kin tutuyorlar tek iyi yanları sanatçı olabilirler bence eheheh
Ahaha gel sana yeni bir tez bende disleksi var ve koç burcuyum sence bende bilim insanı olabilir miyim?
Bilmiyorum
Disleksi kardeşimde de var bende de birazcık var (sadece harflerle sıkıntı yaşıyorum diğer şeylerde normal bi sorunum yok)
Hımm bende yazılım yapıyorum ben halimi bir düşün ama işin garip tarafı hiç zorlandığımı hatırlamıyorum 12 yıldır :) Garip bir durum.
Hmm bende de aynı bölüm insanları ama soğuk ve sıkıcı (
Eski eşim koç burcuydu hayatımı zindana çeviriyordu kıskançlığı ile. Koçlar nefret edilesi varlıklar.
Wuw burada bir nefret çığlığı var tabi bu düşünceyi yıkmak biraz zor ne kadar süre bir evlilik yaşadınız acaba özel değilse öğrenmek isterim çıkarım yapabilmek adına
6 yıl evli kaldım, 8 ay önce Boşandım.
Şunu düşündüm 6 yılın 6 yılıda mı sorunluydu eğer öyle ise kendinizede haksızlık yapmış olmadınız mı biraz bu durum üzücü ve yıpratıcı bir durum
İlişkinin ne demek olduğunu bilmediğim için her şey çok normal geliyordu.
Açıkçası benim çevrem için benim ailem için içki içmiyor kumar oynamıyor karıya kıza gitmiyor dövüyorsa bundan daha içi koca cennetten düşmüş melek idi. Fark etmem geç oldu ama aydınlanma büyüktü 😊
Çok geçmiş olsun böyle söylemek düştü banada şimdi bu duruma birazda kızdım çünkü bende koç burcuyum bende bir çok durum yok yaşadığınız olumsuz bana ve benim gibi olan herkese kötü bir etiket yapıştırmış oldu üzdü :(
Koç burcu lider yapıda. Ben ne dersem o diyo mesela. Ve aynı zamanda çok degisken bı bakıyorsun çok iyi bir bakıyorsun 180 derece dönmüş. Ama her koç aynı olmaz tabiki. Benimki bu ara hayatı zehir ediyor mesela😑Çok kibar anlayışlı ama anlayış hali çok değişiyor, istedigi gibi olmazsan anında. .
Mümkün değil. İlk başta ilgiye boğar, sonra tüm onları yapan o değilmiş gibi elini ayağını çeker
Ama şimdi tüm kötü deneyimleri birleştirip sonrasında olmayan kişiye haksızlık olmaz mı acaba?
O zaman bişey diyemedim ama bir kez daha düşünmekte fayda var diye düşünüyorum.
Akrep erkeğinden iyidir
Ama ben koçu sormuştum oysaki :)
Koç arkadaşım oldu sevgilim olmadı
Anladım belki bir gün bir yerde denk gelirsiniz :)
Gelmedim berbatlar iyy
Bence bu bir yanılgı eğer doğru koç burcu kişisine denk gelirseniz bence sizi hayatınızın sonuna kadar mutlu edecektir diye düşünüyorum sizce mümkün olamaz mı?
Tek bir kişide gördüm
Nasıl biraz anlatır mısınız? Merak ettim doğrusu genelde herkes kötülüyorda bu algıyı kırmak isterim
O imanın kuvvetiyle değiştirmiş huylarını. Normal insanlarda ben koç erkeklerini hep ben bilirimci gördüm
Bence ilk etapta imandan çok dürüst güvenilir alçak gönüllü olursak bu garip huy ve huy gruplarından kurtulabiliriz (sözüm meclisten dışarı - tabi kendim için söylüyorum). Ancak bizim bu durumu aşmak için kendimize tuzaklar mı kurmamız gerekiyor mesela bir iş yapmak istiyorsun ya da bir alışkanlığını değiştirmek istiyorsun bir arkadaşından 100 bin tl kredi çekelim arkadaşınada ancak ve ancak bu huylarım düzelirse bu borcu kapatmasını isteyelim sizce bu durum katalizör görevi görür mü :)
Herkes için farklıdır kişilik değişimi. Başkası Allah için yapabiliyorken demek ki kimisi para için yapabiliyor. Zaten inançlı olunca dürüst güvenilir alçak gönüllü ve birçok iyi özellik sende oluyor. İnanmıyorsun belki bilmiyorum ama gözlemim buydu ve benim önemsediğimde bu. İlk bakacağım da bu
Anladım. Teşekkür ederim değerli yorumun için (bu arada bende imanlı birisiyim :) )
Koc burcu ile anlasmak cok zor
Mesela neden böyle bir kanıdasınız bir kaç örnek verebilir misiniz bende kendimde bu durumları törpüleyeyim :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?