Güncellemeler
+1 yıl
Tiktok kullanmiyorum sadece ona atacağım.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
35 yaşında adama TikTok videosu çekme derim
Yanlış anlama da beni neden o kadar yaş farkı olan biriyle sevgilisin?
Yok yanlış anlamam, beni bir bebek gibi sevdiği ve yaşıtlarım gibi ergence tavırları olmadığı için. Beni taşıyor, sacmaliklarimi bile alttan alıyor aklı başında kısacası ve aşk denilen toksiklikten eser yok adamda
Hmm anladım umarım hep öyle devam eder o zaman :-)
Teşekkür ederim 💕 olgun olmalı bir erkek.. mesela benim sevgilim beni çok iyi taşıyor gerektiğinde abi gibi yol gösteriyor öyle canım kıskançlık tripleri yok yani kiskaniyor ama bunu böyle düzgün bir dille söylüyor ve benim hayatıma çok müdahale etmez işinde gücünde ayrıca daha ne isterim 😂 üçüncü senemiz maşallah 🙏🏻
Maşallah cidden güzel bir ilişki Allah bozmasın mutluluğunuzu 🙏🙏🌼bize de nasip etsin falan 😅
Teşekkür ederim iyi dileklerin için 🙏🏻ve tavsiye ederim ergenleri bırak aşkı yaşa 😂😂
Çek gönder sonucunu burada yaz🙂
nasıl şeylerden hoşlandığına bağlı erkek sonuçta sağı solu belli olmaz ama ben hemen ayrılırdım
Abi ben anlamıyorum ya bu yaştaki erkek nerden nasıl buluyor senin gibi cıtır yavruları
20-25 yaşındaki ergenlerle aynı kafada değil çünkü 😂
Olgun olması kız icin cok iyi demi hakkını veriyor bide tecrübeli tabi
Olgun olmalı bir erkek.. mesela benim sevgilim beni çok iyi taşıyor gerektiğinde abi gibi yol gösteriyor öyle canım kıskançlık tripleri yok yani kiskaniyor ama bunu böyle düzgün bir dille söylüyor ve benim hayatıma çok müdahale etmez işinde gücünde ayrıca daha ne isterim 😂 üçüncü senemiz maşallah 🙏🏻
3 sene oldu ise her konuda iyidir yatak dahil demi tabiki erkek olgun olacak bende aynı düşüncede yim
3 sene oldu evet ilkim o ama onun daha önceki ilişkileri olmuş (tek g. celik)
Uzun ilişkisi benim😂
İllaki olacak erkek sonucta ama senim ilkkin oysa ve o işte İyiyse deyerlendir derin
Gayet iyi değerlendirmekle meşgulüm 😂ayrıca yaşı büyük ama 25-26 gibi duruyor tarzı falan da var saçları uzun arada örgüleri var bir de spor yapıyor dhdhdh
Yatakda nasıl ksc yapa biliyor
B. osalmasi 20-25 dakika sürüyor zamanımız bolsa yani 3 saatte 4-5 defa, azsa diyelim ki 1 saatse 2 defa
Hım buldu cıtır yavru yu tâbi boy kilo kac senin fizik felan nasıl
Boyum 170, kilomu demem 🤣 belim ince vücuduma göre.. kalça basen var göğüs de 85 b ama beyefendi zayıf kız seviyor ölü gibi kız 🤣🤣yaa bana hep şey der 's. evismek ya da s. eks için seninle değilim ben seni seviyorum yoksa sadece ya. tmak için yatağa atacak kadar güzsl değilsin "
Kilon var der bakımlı ol der hep ama ne kadar ağzına da etsem gitmez ayrılmaz benden 🤣 anlamadım yani derdini hdhdhsjsjsk🤣
boş ver ayrıl masın nasıl korunuyor sun peki
Boyum 170, kilomu demem 🤣 belim ince vücuduma göre.. kalça basen var göğüs de 85 b ama beyefendi zayıf kız seviyor ölü gibi kız 🤣🤣yaa bana hep şey der 's. evismek ya da s. eks için seninle değilim ben seni seviyorum yoksa sadece ya. tmak için yatağa atacak kadar güzsl değilsin " der
Korunma yolunu sordum ben
Korunmuyorum🤣
İcinemi bşlyır hamile kalır isen
Bebişimiz olur 🤣ben evliliğe yanaşmıyorum evlenmek için bahanemiz olur işte öyle diyor zaten djdjdj
3 senedir neden olmaz ki hamile lik
🤷🏻♀️
Detaylı konuşmak isterdim ama gizlisin
Daha ne kaldı ki soracağın😂😂😂
Cok şey var daha gel istersen
Gerek yok güzel kardeşim iyi akşamlar 💁🏻♀️
İyi geceler bebegimm
Bebeğim ne la saygısız edepsiz
S. ktir la erkek or. spusu
o yaş farkı ne be ayol. Amcan olacak adam nasıl sevgilin oluyor kız?
Ergen zargana olmasından iyidir.
Allah sana akıl fikir versin kuzum
Bence hayir ysgsvdhdh
Tiktok kullanmıyorum
Evet çok hoşuna gider.
tiktok nesli değil facebook neslidir..
Tangayla twerk yap bayılır ,🤣🤣🤣🤣🤣
Bunu sevdim
Gider gider geceleri bol bol izler
Ergenliğe gerek yok bence.:D
Çok gider herhalde
Nasil oynucan banada göster 😡
Napiyor bu özürlü der
Azdırr
Oyle bimallik gorsem ayrilirdim
Yaş 36 yazıyor sizin hesabinizda ondan soruyorum niye be😂😂😂 eğlenceli videolar oluyor bazıları ama hem tiktokta paylaşmam ki ona atarım
Yasla alakasi yok akli basinda birisi gorse yapacagin isi skm der sevgilini bilemem
Yani... belki de haklısın ama ben öyle s. ksi dans videolarından falan bahsetmiştim
Yapma sogur
İyi oldu bunu öğrendiğim.. ne önerirsiniz mesela? Sizden öğrenecek çok şeyim var gibi hissediyorum 😂😂
sadece ona mi atacaksin nasil bir dans
Evet tiktok kullanmiyorum zaten ama bakıyorum arada böyle eğlenceli şarkılarla videolar çekiyor kızlar ben de atsam mi?
fizigin nasil
İnce bel büyük kalça 😂orta göğüs 85 b
Boy 170
yok artik ciddi misin ten rengin ne ve seni gorebilir miyim
Ten rengim kumral. Kapalı yerler beyaz ayrıca hayır. Ne münasebet?
yok yani ne denli etkileyecek onu bilecek ve soyleyecektm
seks hayatiniz vr mi
Giderr
Gider tabiki
Ailen tanıyor biliyor muu
Evet
Neden o yaşta biriii
Ergen değil aklı başında efendi düzgün. Yeri geldi mi yol gösteriyor yeri geldi mi hatalarıma trip atmıyor, kalp kırmaz kıskandırmak için uğraşmaz o beni kıskansa da kırarak dökerek değil tatlı diliyle halleder
Daha sayayım mi
Hiç evlenmiş mi
Beni bir bebek gibi sevdiği ve yaşıtlarım gibi ergence tavırları olmadığı için. Beni taşıyor, sacmaliklarimi bile alttan alıyor aklı başında kısacası ve aşk denilen toksiklikten eser yok adamda
İyiymiş
Hayır evlenmemiş bir kız arkadaşı olmuş lisedeyken sevmiş kızı kız en yakın arkadaşıyla birlikte onu aldatirken trafik kazasinda ölüyor, sonrasında kendisi de o dönemden beri hep takilmalik tek gecelik ilişkiler yaşamaya başlıyor. Çok fazla kız gelip geçmiş hayatından. Ama en uzun ve tek uzun ilişkisi benim
Çok iyişki yaşaması senisrahatsız etmiyor mu
Hayır rahatsız etmiyor, neden etsin ki? Ben benden sonrasına bakarım. Bana dürüstçe her şeyini anlatıp yanlışlarını doğrularını anlatması yeterli..
Hm anlıyorum umarım mutlusolursunuz
Teşekkür ederiz 3 sene oldu
Bende olgun kadınlardan hoşlanıyorum
Güzel kaç yaşındasın
26 yaş
Gider gider
Harbi mi😂
Ahaha yani ben pek beceremiyorum da eşim sevdi yine de
Yaaa hangisini çektiniz 😂eşiniz kaç yaşında
Ayy uluorta utandım yazacaktım da gizlisin
Hemen istek atıyorum 😂
Yazdım