Gerçekten dört dörtlük olucak ama ben de tabiki evin geçimini sağlicam 🙈
Bütün ev işlerini üstlenmeli çalışkan titiz ve hamarat olmalı 😀 anneciğime gelinlik yapmalı 🙈 biz de boş değiliz prensesler gibi yaşar yani.
Sizce olabilir mi?
Gerçekten dört dörtlük olucak ama ben de tabiki evin geçimini sağlicam 🙈
Bütün ev işlerini üstlenmeli çalışkan titiz ve hamarat olmalı 😀 anneciğime gelinlik yapmalı 🙈 biz de boş değiliz prensesler gibi yaşar yani.
Sizce olabilir mi?
Kime göre dört dörtlük neye göre dört dörtlük? Bir Erkek her kadının gözünde mükemmel olamaz. Mükkemmel olan o kadın için mükemmeldir. Peki mükemmel olması tercihmidir? Kadınlar mükemmeli aramıyor bu onlara sıkıcı geliyor. Biraz üzülmek, kıskanmak, sorun çıkarmak, trip, atmak onlarında hakkı. Bunu çoğunlukla istemedikleri halde değil isteyerek yapıyorlar. Bu yüzden bunları yaparken bir yandanda haklı olmaları gerekiyor ki egoları tatmin olsun. Bu yüzden onları haklı çıkaracak erkeği tercih ediyorlar. Mükemmel erkeklerde onların sorunlu ilişkilerinin maskesi olan instagram profillerinde gezip yalnızlığına yakınıyor. Ne kadar sıkıcı bi hayat değil mi? Bozuk olanı düzeltmek yerine düzgün olanı duygusal olarak ihya etseniz yeni aldığınız iphone 14 pronun paketini açıyormuşcasına mutlu günler belki de yıllar geçirebilirsiniz birlikte. 😅
Dört dörtlük olamaz belki ama dört üçlük olabilir. Evli değilim ama evde oturup ev işi yapamam. Hiç yapmam demiyorum altını çizmek istiyorum. Sonuçta bir ev varsa bu evin sorumlulukları da var. Fakat şu var kendi evimde de birtakım şeyleri yapabilirim. Ki yanlız yaşıyorum mağlum bütün iş bana bakıyor. 😅 Yani demek istediğim kadın ve erkek eşit iş dağılımı yaparsa bence daha mantıklı olur. Düşüncem bu şekilde benim.
Bunu sevimli bulan insanlar olabilir ama bana mantıklı gelmiyor açıkçası. Erkek bedenen ve ruhen kadından daha güçlü bir varlık ve evin geçimini ağır işleri onun üstlenmesi gerekir, kadınlar da daha estetikten anlayan daha narin varlıklar oldukları için de ev ve evin içindeki işlerden de onlar sorumlu olmalı diye düşünüyorum. Kadınlar çalışmasın demiyorum ama yaptıkları iş erkeğinden daha ağır olmamalı.
Herkesin eksik tarafı vardır kimse dört dörtlük olamaz, böyle bir şey beklemek te saçmalık olur, önemli olan eşlerin üzerlerine düşen görevleri yerine getirmeye çalışmaları, birbirlerini hatalarıyla kabul etmeleri, tabi bu hatalar aldatma, yalan sahtekarlık, şiddet olmadıkça
Cevap
107Cevap
Evet olabilir tabi ki. yani burada gerçekten aşkı bilmek ve kalpten sevmek gerekiyor. ayni ben mesela eşim olsaydı evli olsaydım onun her dediğini yapardım kırmamak için yeri gelir evi temizlerdim. çoğu kişi kılıbık diyebilir ama alakası yok eşim yorulsun istemezdim. zaten ortak yapardık bütün işleri yani birimiz bir gün birimiz bir gün gibi. mutlu olması yeterdi benim için
Esim boyle. Ikimizde calisiyoruz ama sağolsun bazen benden cok ev işi yapıyor. Bugüne kadar ütüsüne falan karismadim. Kendisi ütüler giyer. Acikdiginda benden beklemez, gider mutfaga karnini doyurur. Guzel yemeklerde yapar. Camasirlari renklerine gore ayırır yikar. Tuvaleti de temizler. Elinden cogu iş gelir.
Sorumluluk bilinci var yani. Daginikta degil. Evi de dagitmaz öyle. Yani arkasindan biri toplamayinca kendine zorluk olmasin diye dağıtmamayi ogrenmis bence.
Annesi yabanci ve bir yaşa kadar avrupa da yaşamış. Bunun etkisinin cok oldugunu düşünüyorum. Yoksa bizim erkekler olsa, bizim turk kadinlarinin yetistirdigi olsa boyle olmazdi.
Zaten boyle bir eşim olmasa calisan bir kadin olarak evlenmezdim acik konusayim. Bir de diger calisan hemcinslerim gibi eve para getir evi temizle, ev isleri yap, yemek yap, cocuklara bak ama yanındaki adam zerre bir işe yaramasin. Boyle bir tabloyu reddediyordum zaten.
Cok şükür hayatı bana yuklemeyen, hayatı paylaştığım biriyle evlendim. Beraber yapip yiyoruz. Beraber temizleyip mis olmus evimizde oturuyoruz. Ne yazik ki bu beraber evde bir seyler yapma zevkini ve hayati paylaşmayi benim ulkemin kadınları yaşayamıyor.
Hep mutlu olun 😃
Tesekkurler. sana da isteyen herkese de gonlune gore nasip etsin Rabbim
2 ye yaklastik
Bu durum bazı insanlara mantıklı ve sempatik gelebilir ama çok da benlik bir durum değil. Bana göre erkek daha korumacı ve evinin direği konumunda olması gerekiyor. Hayat müşterek işler birbirine mutlaka yardımcı olması gerekiyor fakat bir erkeğin evinin prensesi olması çok da normalleşecek bir durum değil.
@aysu_7383 katılıyorum.
Yerleri daha yeni sildim ne basıyorsun kalk git bime evde tursil kalmamış milletin karıları evde kocalarına yardım ediyor sen yan gelip uzanıyorsun ahh beni ne doktorlar mühendisler istedi babam kör olaydı da beni sana vermeseydi. Hele onu boş ver o ananın yemekleri mi benim yemeklerim mi?
Ahaha 😂
😂😂😂😂
Çalışmayacağım
Keyfime göre gezip tozacağım
Tek işim yemek, çamaşır, bulaşık, ütü, temizlik vb. Ev işleri olacak ki hepsini çok iyi yapıyorum zaten
Valla dört dörtlük ev erkeği olurum.
Ömür boyu çalışmamak, erkenden emekli olacak zenginliğe ulaşmak için çalışıyorum zaten işime gelir🤣
Hele eşimde çalışmayacaksa, zenginse, beraber gezeceksek mis gibi olur hayallerimdeki hayat
😂😂😂😂😂😂
Bunu çalışırken de yapabilir emin olun. Erkeği evde tutmak iyi değildir. :) Ben bekarım çalışıyorum. Aynı zamanda anne ve babamın işlerine koşturuyorum. Çoğu yemeği çok rahat yapıyorum. Temizlik vs ayrıntılı yaparım. Ne bileyim genelde sabahları sürpriz kahvaltı hazırlamayı severim. Yani bence geçimini sağlamak yerine size her şeyi ile bağlı ve iş yapabilen biri olsa yeter :)
Bu aralar sık sık bu tip sorular görmeye başladım şakayla karışık birilerine hizmet ediyor gibiler. Bunları yapan erkek dört dörtlük değil hatta bana göre erkek bile değildir o pis ellerini artık erkeklerin üzerinden çekseler iyi olur dünya biz dişi ve erkek olarak varsak güzel bunu bir gün o kıt akıllarına sokacaklar.
Mesela şöyle olsa olur mu? Hali hazırda fazlasıyla zengin ve bütün aileye çalışmasa da bakabilecek kadar parası var. Devamlı evde olması sıkıntı olur mu yoksa illa çalışmak için saçma bir iş bile olsa çalışmalı mı? devamlı evde dediğime takılma bu süre zarfında birlikte her şeyi yapıcaksınız gezicek eğlenicek tatillere çıkacak ama yeri geldi mi de bir süre evde takılacaksınız :D
Çok sıkıldım biraz da ev erkeği olayım
al beni al beni al :)
Yalnız Bi an korkmadım değil biz 3 erkek kardeşiz annem bize hali mi yikatmadi sokakta bulaşık çamaşır yemek üniversitede öğrenci evinde aranan davet edilen olmak arkadaşlarım derbi maçı izlerken benim 'sesi açın lan duyulmuyor' deyip köri soslu makarna hazırlamam annemden bile daha etkili temizleme yöntemleri biliyor olmam.. Ulan ben ev erkeği olarak biçilmiş kaftan olmuşum ya la
Sen eve oyuncak ayı al bence 😀 delikanlı adam senin paranla geçinecek haha traji komik bi olay gerçekten kadın evinde oturacak evin hanım ağası olacak erkek de aslanlar gibi çalışacak evin ağası olacak iki iki 4 eder 5 etmez tabi yeri geldiğinde halı da açar perdede takar bulaşıkda yıkar hanım ağa ya yardımcı olur 👍😀
Ev işinin ayrımcılığı olmaz.. ev işide yaparım yemekde.. bu beni ezik yapmaz yeri geldi koruyup kollamasınıda bilirim.. eşyalar bozulduğunda tamirlerini yaparım.. bu beni kılıbık yapmaz beraber tv karşısına oturamayacaksak evliliğin hiçbir anlamı yoktur..
Eğer o bir erkekse sekilden şekile sokabileme ihtimaliniz her zaman var.
Birde O kişinin Adam olma ihtimali vardır.
Bilmem ne kadar ilginizi çeker.
Bu kişiyi değiştirme ihtimaliniz yok denecek kadar az.
Zaten kendisi olmuş biridir ondan ötürü.
Adam olmanin gereği neyse her zaman her yerde gösterir siz istesenizde istemeseniz de.
Hahhaa 😂
Olabilir tabi ki neden olmasın. Gercekten zamanını, zihnini, dikkatini buna ayırırsa emek verirse olur.
Fakat önemli nokta şurası sen bir süre sonra Prensesler gibi yaşayacak birisini mi istersin yoksa Prenses gibi yaşatacak mı? Asıl önemli nokta burası 🙃
Ben kendi adıma konuşayım. Geçenlerde 2 hafta yanlız kaldım. Neredeyse evin her işini 4 4lük yaptım. Ama ben öyle sanıyormuşum. Annem ve bacılarım gelince onlara evi temizleyin tertemiz bir şekilde onlara sunarak sürpriz yaptım. Ama yinede evden bir sürü pislik çıktı 😂
Her kadın bunu hak ediyor mu acaba bir de bunu sormak lazım. Eşimi hiç aldatmamis olmama rağmen bana her gün ama her gün bir cins kıskançlıkla gelip hayatımı altüst etti. Psikologa götürdüm anormal davranışlarının olduğunu öğrendik. Hadi gel de böyle bir kadına dört dörtlük ol bakalım.
Kadınla nasıl ki istediği her işin üstesinden gelebiliyorsa bir erkekte isterse her işin üstesinden gelebilir. Bir erkek temizlik yapa bilir isterse bir kadından çok dahi iyi yapabilir. Bir kadın tır şoförü olabilir isterse bir erkekten çok daha iyi olur. Sorun erkek veya kadın olmakta değil de istemekte.
Aynen öyle ya
Belki kafana uygun sugar mammy isteyen birine denk gelirsin belli mi olur. Dünyada herkese göre birileri var.
Hem çalışmayıp evle ilgilenip bir taraftan para yemek isteyen kadınlar varken hayattan bunu istemek erkeklerin de hakkı değil mi?
Kesinlikle hakkı.
Hem bir erkek de gayet hamarat olup evi çekip çevirebilir. Sence?
Yemeğinden temkizligine kadar yapan erkek de tanıdım, hiç sorumluluk almayanını da. Bu büyütülüş şekillerine bağlı. Kendine yeterli olmaları ve sorumlu olmaları için gereken bilinci ve donanımı anneleri onlara öğretmeyi başarırsa tabiiki mümkün.
Evet haklısın
Knk malzemeleri değişelim
Sen bana vajinani ver ben penisi verim sana
Ben 1 saat dişimi sıkarım geçer keyfime bakarım ama seni 7 gün 24 saat 366 gün ( artık yıldan dolayı +1 ) zikkerler
Erkek olmak kolay sanıyorsunuz galiba 🤔🙄😏😎
Aslanı terbiye edebilirsin, ama aslan yine aslandir. Sirklerde maymunlar gibi şebeklik yaptırılan oda var ormanlar kıralı olanıda var... sana iyi baksın, seni kirmasin, saygısı olsun... bunlar varsa 4 *4 lüktürdür. Fazl lüks arama
Kimse dört dörtlük olamaz. Ama elinden geldiğince iyi olması. Eşine sevgiyle, saygıyla yaklaşması. Çocuklarına doğruyu anlatıp kötü yoldan koruması gerekir. Hiçbirimiz peygamber değiliz her insan hata yapar.
Rabbim gönlüne göre versin inşallah. İnşallah aradığını bulursun. Ben de mecburiyetten evin her şeyi yapıyorum ama severek yapıyorum. Erkekler evlenmek nasip olursa elbette ki iş indi becerikli olmasını isterim.
ileride eşimin bana yardım etmesini isterim ama öyle herşeyi yapmasını istemem çok itici gelir bana soğurum hemen ondan yerini bilecek karı işlerine karismiycak o kadar
Karı işi mi?
bana göre karı işi bide şöyle bişey var bir kadininla bir erkeğin yaptığı iş aynı olmuyor kadın daha özenli dikkatli iş yapar daha hamarat lezzetli yemek yapar bir erkeği mutfağa koysan altını üstüne getirir beceremez yani ben eşimi mutfağa bile sokmam gitsin dışarda gezsin benim işime karışmasını da sevmem o ne öyle karı gibi kesin boşardım
Karı gibi demen bile hiç hoş değil
canım senin eşin öyle olabilir ya da siz kızlar öyle erkeklerden hoşlanıyor olabilirsiniz saygı duyarım ama ben sevmiyorum o tip erkekler itici geliyor gözüme sizde burada paylaşıyorsunuz görüşlere saygı duyun bari
Peki madem
Vallaha hiç yok demem bir dediğini iki etmem. Sokakta hanım hanım, mutfakta aşçın, yatakta hizmetçin olurum🙂 öyle bir kadın varsa beni annemden istesin 😅 çok ciddiyim
Ben de çok ciddiyim 😃
O zaman al beni seninim 😍
Eklesem mi ki?
Yemin ederim daha ikinci günü evi terkedip giderler 🤣🤣🤣
Öyle erkeği bulsam hemen karım yapicam 🙈🙈🙈
öyle birini bulursan banada haber ver 🤣🤣
Var ama bana göre değil 😀
Benim bulduklarim da ev erkeği olmaz çünkü hep hazırci oluyor 🤣 zalimsin hayat 😂😂
Ev erkeği mi isterdin peki? 😀
Bir düşünüyüm çok zor bir soru çalışmadığım yerden geldi 😂
Rengarenk hanım, ben ev erkeği olurum siz de uygun görürseniz tabiki 😀😘
Bir talip çıkmış bile sana 🙈
Değerlendir bence 😀
Kaçırmıyım elimden dimi 🤣 zaten piyasa çok karışık erkekler Çarşamba fanilası gibi kapanın elinde kalıyor 🤣 bugün bulduğum yarın elinden gidiyor 😂😂
Ama talibim benden küçük biraz 😂 ama olsun ben onu büyütürüm 🤣 bugünün küçüğü yarının büyüğü derler 🤣🤣
Ben size istek gönderiyorum ve asla kötü niyetli biri değilim 😀 eğer bir mesaj atarsan mutlu da olurum 😀
@r_engarenkyollar mutlu olmak istiyorum ben ve mutlu etmek de istiyorum.
Konuşsak seviyeli bir şekilde belki güzel olur 😃
Ben kaçırma derim 😀
😻😻😻😻
Beni karın yap ben sana tapayım 😻😻😻
Neden konuşmak istemiyorsun? @r_engarenkyollar
Ben de tam böyle biriyim 🙈🙈🙈
Olmaz öyle. Erkek eli ile kadın eli farklıdır. Ben her ne kadar temizlik yemek bulaşık yapsam da eşimin yaptığı gibi güzel olmuyor hiç birisi. Onun silmesi ve düzeltmesi daha güzel geliyor bana
İsterse olabilir ama kişiye de göre değişebilir bir adam var evli ve karısını çok seviyo hani mesala karısı hamile ev temizliği yapamıyo böyle hemen yoruluyo adam bunu fark ediyo b bak nasil ev erkeği oluyo. Kadın hamile olsa bile isterse dediğim gibi gayette olurr :))
Hepsi eşit derecede olabilir ama hangi taraf ev işlerine daha hakim , aşina ise o yapmalı elbette daha çok. Ben de eşime göre daha hakimim. Çoğu bende 🤗😄
İlk sevgilim çok kıskanç olduğu için bana 'Sen evde otur sadece beni sev ben çalışır evi geçindiririm' demişti. O sözünden sonra çok ağladı. 🤣🤣🤣🤣🤣
Şu sıralar arttı bu sorular.
Moda bu mu oldu nedir?
Ben istemem ev erkeği.
Herkes yerini bilsin. Kadın kadınlığını, erkek erkekliğini!
Ben gayet de isterim çok daha doğal bir şey günümüze bakıldığında
Yorumda Ben istemem yazmışım.
Yani senin görüşün beni ilgilendirmez!
Herkes yerini bilsin dedin diye yazmak istedim.
Ben de kız arkadaşımın isteğiyle manikür pedikür yapıyorum hatta buluştuğumuzda oje de sürüyorum
Size mutluluklar dileriz o zaman.
Yani erkekliğimi mi unutmuş oluyorum?
Olur valla yaparım yemin billah gelirim bulaşık ütü yemek misafir ağırlama vs. hamile bile kalırım söz
Cidden mi 😃
valla gel kıyalım yarın ama bak 1 kuruş para vermem evlilik için ev masrafıymış bilmem neymiş 1 kuruş çıkartmam
Hamile kalırım kısmında kahkaha attım 🤣 Erkekliğin yüz karası 🤣
Tektaş istiyor musun?
tek taş ne yahu gelip isteyeceksiniz beni babamdan babam ne derse o en az 30 kilo altın ister yani :)
@_MelisYıldız_ üstüne gitme 😀
@_MelisYıldız_ napalım gül gibi kocam bakacak bana ben kocama kurban olurum böyle koca nerede :D
Hiçbir erkek o kadar etmez bence 😂
kocacım adetlendim :D ahahahah canım canım şeyler konuşma ya böyle sorumu olur yardımmcı olunurda bu kadarı fazla sen en iyisi robot filan evlenme ev işlerini halleder o
Sen de çok oynak çıktın 😀
Arttırıyorum regl da olmayacağım üstüne altın maltında istemiyorum beni allllğğğğ , alğğğğğ beniiiiii
@KürtTedMosby olum piyasayı düşürme lan :D regl olmadan çocuk olmaz hem :D
Şşşş sesin etme 😂
@KürtTedMosby Kardeşşş ayıp oluyor bizim kocayı ayartma :D
Kumam ol @ateşbacası 😂
@KürtTedMosby hanımlar sakin 😂😂😂
Hep @ateşbacası ortalığı ateşe verdi , ben temizliğimi yaptım seni bekliyordum
@_MelisYıldız_ Seninde böyle düşüncelerin varsa ben boşarım he zaten kuma getiriyor üstüme
@_MelisYıldız_
@_MelisYıldız_ kızlar susun çabuk 😀
Susun laa yeter dır dır dır bildirim geliyor 😄 Ayrıca ben evlenmeyi düşünmüyorum teşekürler
Bende düşünmüyorum ya zaten işin makarası bir yana da evlenmeden bana baksan nasıl olur 😂😂😂
@KürtTedMosby Olum daha PP'de kendi fotoğrafım yok nasıl bir yokluk çekiyorsun da görmediğin kişiye yürüyorsun 🤣
Anlamadığın bir şey var burada kişilere yürümüyoruz yavrucum , burada paraya yürüyoruz rahatlığa yürüyoruz kadının yazdıklarının üzerine dönen muhabbet bu bunca muhabbetten kendine nasıl pay çıkardın da beni yoklukla suçluyorsun kıyamam sana o kadar ilgisiz kalmışsın ki konuyu anlamadın iki kere adın geçti mi yürüyor koşuyor komik 😂
@KürtTedMosby Haha dur tamam psikolojim bozuk şu sıralar sende hemen laf çakıyorsun 🤣 birdahakine virgül koy hızlı okuyunca farklı anlaşılıyor pardon sfjsksk
Ahahah belli ama sıkıntıda olduğun virgül hakettin 😂
Anlatım garip ama eşim bana yardım eder çalışmıyorum ama yine de elinden geldiğince yardımcı olur sağolsun
Tabiki olabilir. Çocuk doğurabilir, emzirebilir. Her şeyi yapabilir neden olmasın.
Nasıl olucak bütün bunlar 😀
Bilmem sana sormalı onu da artık.
😃😃
erkek olmasada çocuk doğmaz. çocuk doğmadığı için emzirmede olmaz.
olmayanla evlenmeyin dicemde kızlar alışmış köle gibi olmaya erkeklerde iyice hayvanlaşmış
Çok haklısın
Sen daha önce kadınların erkeklerden daha başarılı olabildiği herhangi bir iş kolu, bir alan gördün mü?
Gayet tabii yapar.
olabilir tabii ki ama bence hiç sağlıklı değil böyle olması, erkeğin de kadının da doğasına ters. eril ve dişil enerjiye aykırı
Hayatım da duyduğum en saçma sapan istek erkeği evlilikte kadinlastirmaya mu çalışıyorsunuz bu ne saçma sapan bir görüş
tabi tabi böyle ev erkeği kesinlikle vardır. hatta uyumaz böyleleri. her daim senin baş ucunda nöbet tutarlar
Kekoluk bu yani erkekte olsun kadın da olsun kimse kimsenin annesine bir şey olmak zorunda değil.
Olabilir ben temizlik de yaparım yemek de ki yeri geldiğinde karısına yük olmamak için en azından kendi işlerini yapmalı
Olabilir. Ben hatta öyle birisi ile arkadaştım bir zamanlar 😄
Nasıldı peki 😀
Tarifler paylaşıyorduk, sohbet muhabbet, alışveriş, adamın 1 oda ayakkabısı vardı 😄 bazı kıyafetlerini elde yıkıyordu yıpranmasın diye 😄 bulaşık makinesinden çıkan bulaşığı durulayıp kullanırdı 😄
Keşke biz de arkadaş olabilsek 😃
Afedersin cesaretimi mazur gör 🙋♂️kadın ne iş yapacak 🤷🏼♂️ ki onların hepsini yapacak bi erkek bulsada kesin söylenecek bişey bulur kadınlar ☺️
Olurum tabi şöyle dolgun geliri olan hali vakti yerinde olan beni prenses gibi yaşatacak hatuna neler olunmaz ki 😂😂😂😂😉😂😂
Yine aynı soru gelmiş ben sana dedim boyum 150 elimden her iş gelir benden iyisini bulamazsın dedim dinlemedin beni 😊
Olur niye olmasın ben öyleyim dışarı da pek gezmeyi sevmem evde oturup kitap okumak TV izlemek daha güzel.
Olur bence çok da güzel olur bu fikre bayıldım sjsjsjjs
Niye bayıldın bu kadar 😀
Daha mantıklı çünkü ev işini bende sevmiyorum
Gerçekten bayıldınız mı? 😀
olan oluyor erkekliği maçoluk sananlara inat asıl erkek elinden her iş gelendir
aynen. gerekirse çamaşırını bulaşığını yemeğinide kendisi yapar.
Doğa kanunlarina aykiri ama yine de sen bilirsin sjsjsjsj
Her tür ev işi gelse de elimden ben aslan burcuyum krallığı bırakıp prenses olmak bana göre değil...
İsterse, her iki taraf da memnunsa neden olmasın?
Neden bir hizmetçi tutmuyoruz, bize vakit kalırdı 😃
Ev işinin cinsiyeti yoktur. Herkes yapabilir
Mars'ta bulmuşlar saklıyorlar 🙂
Hiç bir insan ve kadınlar bile dört dörtlük değilken erkeği sorgulamanız da apayrı komedi.
Evlendiğimde eşime her konuda yardımcı olurum ama ev erkeği olmak bana göre değil
Türk kadınları konuşur ama böyle erkek istemezler , isteselrdi ben bekâr kalmazdım 🙂
Kimse dört dörtlük olamaz. İlaki bi sıkıntı oluyor yaaa
Bu biraz beceri, istek ve yetişme şekliyle alakalı. Her erkek yapamaz
prensler gibi demek istedin kdjlfhglfd yani olabilir :D ama ben istemezdim
Yaşasın bütün gün Oyun oynayabileceğim gezip tozabileceğim ara da bana verilen harçlıkla Kore Lokantasına da giderim
😂😂😂
Olamaz. Bir elin 5 parmağı bile bir değilken bir zahmet olmasında zaten
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?