Bugün bir teyze ile amca gördüm amca teyzenin elinden tuttu pazara gidiyorlardı. Dedim acaba bizde bulur muyuz 😂 Bence aşkın yaşı yoktur.

Bugün bir teyze ile amca gördüm amca teyzenin elinden tuttu pazara gidiyorlardı. Dedim acaba bizde bulur muyuz 😂 Bence aşkın yaşı yoktur.
Ben aşkın kendisine inanmıyorum. benim için aşk gerçek değildir. tamamen hormonlar ile alakalı bir şeydir. öyle olsa dış görünüşe göre seçmezlerdi. ama insan kalpten severse yaşı olmaz her zaman ilk gün olduğu gibi sevebilir. ama bunun için kalpten sevmesi ve değer vermesi gerekiyor birbirlerine.
Cevap
11Cevap
Tabii ki yoktur. Sevdiğimiz, hayatımıza aldığımız insanlarla sadece gençken değil yaşlılıkta da birlikte olmayı isteriz.
60 yaşa 20 yaş olmaz mesela o yüzden aşkın yaşı vardır
Aşkın veya bedenin bir yaşı yoktur ruhun yaşı vardır ruhunuzun hep genç kalması dileğiyle ışıklı günler 🙂
Aşk, tutkudur, şehvettir. Haliyle aşkın yaşı elbette var, bu pörsük ihtiyarlarda libido mu var da aşk olsun?
En büyük hayalim sevdiğim erkekle el ele pazar arabasıyla pazara gitmek fjdkdmd
Aşkın yaşı olmaz insan kaç yaşında olursa olsun sever çünkü aşk Kalpten gelen çok Güzel duygu 😊💕
Aşkın yaşı yoktur ama aşk sevgi gerçekse
Askın yası yok ama karsılıklı okunduğu zaman bıkmamıs sa
Yoktur, aşk her yaşta güzeldir.. Ama doğru kişiyle.
Bence aşkın yaşı yok herkes herkese aşık olabilir çünkü aşk süper
Vallahi yok ama ilk aşk başka oluyor hani ergenlik falan ilk aşk 🤩🤩
Yoktur ama en önemlisi saygı
Bencede yoktur çok güzel
Hayır yoktur
Abartmamak kaydıyla kesinlikle yoktur 🤟🏻
vardır
Yoktur
Bencede yoktur.:D
Pazara çıkarsan bulursun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?