Erkek arkadaşımın annesi yüzünden kafayı yiyeceğim. Ne önerirsiniz?

3.5 senelik bir ilişkimiz var ikimizde çok müthiş ötesi ekonomik durumlar yaşamıyoruz üniversitede tanıştık, ben hala okuyorum ve o çalışıyor. Annesi sürekli onun parasıyla kendisi için bir gelecek planı yapıyor ve bu planlar benim olduğum ortamda konuşuluyor. Ben 1 sene sonra evlilik teklifi bekliyorum mesela, ama benim yanımda sen şu kadar kredi çek bunu yap şunu yap diye benim sevgilimin parası üzerine planlar yapılıyor. O esnada ben olaya dahil olmak istemediğim için telefonla uğraşıyorum ve asla yorum yapmıyorum. Bu durumdan rahatsız olduğumu erkek arkadaşıma dile getirdim. Bunun bana saygısızlık olduğunu ben senin belki eşin olacağım arkadaşın değilim ben senin dedim. “Beni bu yaşa getiren anneme bakmak zorundayım önce onu rahat ettirip kendim rahat etmeliyim sen vicdansız birisin, git kendine zengin birini bul o zaman” dedi. Benim asla gözüm onun maddi durumunda olmadı ve olsaydı biz hiçbir şeyimiz yokken, öğrenciyken sevgiliydik ve ben çok mutluydum. Sürekli olarak annesinin istekleri ve planları bitmiyor. Düğünler hakkında konuşurken aileler yardımcı olmazsa zorlanırız ülkenin durumu ortada diyorum. Benim annem bir şey yapamaz diyor. Diyorum ki annen bir şey yapamıyorsa o zaman senin paranla kendisi için plan yapmak yerine biriktirmene destek olsun. Benim her söylemimde kavga çıkıyor. Sizce ne yapmalıyım bu sebeplerden ötürü patlamaya hazır bomba gibiyim ve ani bir karar alabilecek durumdayım

Ayrıl annesi sevsin onu
Ayrılma böyle bir konu için değmez
Allah yardımcın olsun boku yemişsin kızım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Erkek arkadaşımın annesi yüzünden kafayı yiyeceğim. Ne önerirsiniz?