İki gün önce biriyle görüşmeye gittim ilk görüşmeydi ve ondan sonra yazmamaya başladı sizce neden
Güncellemeler
+1 yıl
Benim karşımda da bretbit yoktu yani bence güzelim yani kendi kaybeder ama kolay kolay kimseye ısınamam böyle o güven hissi gelmez bana ona üzülüyorum sadece
Kafasindaki kisi olmamis olabilirsin. Bunu sadece fiziksel olarak ele alma. Bence takılma sonucta o da senin kafandaki kişi olmayabilirdi. Sende yazmazdin veya mesaj sıklığını azaltirdin. Bence önüne bak.
Hayır ya güzel manzaralı bir yerde otururuz demişti bı yere gittik kapanmıştı bi yere gittik burası olmaz burada gündüz vakti içiyorlar dedi başka bi yere gittik burada da bı gören olur yanlış anlaşılır dedi benim de çok vaktim yoktu döndük öyle
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Kafasindaki kisi olmamis olabilirsin. Bunu sadece fiziksel olarak ele alma. Bence takılma sonucta o da senin kafandaki kişi olmayabilirdi. Sende yazmazdin veya mesaj sıklığını azaltirdin. Bence önüne bak.
beğenmemiş olabilir. açık yani sebebi bence. nerede görüştünüz
Ya sadece arabada bı tur attık arabada oturduk yani yarım saat kadar
elektrik mi alamadı acaba
Bilmiyorum olabilir ikimizede telefonlar geldiği için pek birbirimizle konuşamadık
sahilde falan mı turladınız
Hayır ya güzel manzaralı bir yerde otururuz demişti bı yere gittik kapanmıştı bi yere gittik burası olmaz burada gündüz vakti içiyorlar dedi başka bi yere gittik burada da bı gören olur yanlış anlaşılır dedi benim de çok vaktim yoktu döndük öyle
olaya bak ya yer bulamamışsınız. hangi sehir bu
Yalova
aslında çok güzel yerler var da sanki o da biraz saçmalamış ve çok fazla zaman geçirmek istememiş gibi geldi bana
Ya burada tanınan biri
saçma geldi bana
Bilmiyorum ama ben ona yazdığımda hemen cevap veriyo
neyse hayırlısı olsun bakalım
Aynen
Olma ihtimali yokmu diyorsunuz
bilmem ama sanki reelde biraz geri çekilmiş. tiple alakalı olur mu bilmemiyorum yani seni tanımadığım için
Neden ozaman benle olduğunu yani benle oturduğunu ortak tanıdığımız arkadaşları ni arayıp söyledi çok saçma değilmi
Kendini avutmayı bırak, beğenmemiş seni işte
hayırlısı o şekilde diye düşünmelisin kaderden başka hiç bir şey olmaz allah cc başka nasiplerde verir inşallah
Amin
Birden fazla sebep olabilir detay lazım bilmem için
sana kötü bir haberim var
İstediğini alamayacağını anladı o yüzden
Ne gibi
Anladın sen
Öyle bi muhabbet yoktu aramızda flört bile sayılmaz dı
Tamam o zaman beklentilerini karşılamadığını anladı
Hoşlanmamıştırr senden
begenmemiştir
Beğenmemiş seni
Son görüşme olduğunun farkında değilsindir