Abi Çok kötüsün. Allah sizin gibilerden tüm evreni korusun bak evren diyorum. Bu entry nasıl benim karşıma çıktı ya kanım çekildi. Doğru düzgün yorum yapan bile yok yok bilmem kaç yıldır yaşamıştım da komşumun kocasıymış da karısı gün arkadaşmmış da bilmem ne vejsknznsnsndjjd çok komik ya
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. ben daha önce yaşamıştım karşındaki endişelerini giderene kadar bekliceksin o kadar çok istiyosan eğer. ve kesinlikle güvenli bir ortam oluşturcaksınız o şekilde yaşanacak ne yaşanacaksa. diğer türlü ne onun ne senin evinde bu tip bişiye asla girişmeyin. ve geride delil kanıt vs kalmıcak şekilde organize edin. yoksa başınız ağrır
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Boşanmayı göze alıyorsan; devam edebilirsin ama sanırım o evliliğini bizmadsn seni de götürmenin derdinde olacak hikayede yanan senin evliliğin olabilir
03 Yorumla
Soran+1 yılBende o da boşanmak istemeyiz, ikişer çocuk var. ama ilişkimiz olsun istiyorum. ortaya çıkarsa onun evliliğinde biter. affetmez karısı. karisi benim gun arkadasim da ordan biliyorum 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.
+1 yılHadi buyrun burdan yak siz bu düşünce tarzınızı doğru buluyormusunuz evlisin ve çocukların var ne işin var başka bir adamla güzel bayan yanlış yoldasın yaptığın şey nerden bakarsan bak yanlış yanlış yerde doğru aranmaz sonuçları kötü olur aklınızı başınıza toplayın yol yakinken yanlışınızdan dönün derim
02 Yorumla- +1 yıl
Tamamen katiliyorum
- +1 yıl
Gülüm katilsan ne olucak ki biz bütün değer yargılarımızı kaybetmişimiz ayıplarımızı hüner zannedip ortaya döküyoruz artık , boşuna yaşıyoruz biz zaten rabbim gerçekten herşeyin hayırlısını versin ne diyim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
57Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılYaşadım evet ama şuanda aramız bozuk ben onu çok sevdiğim için sevgim onu korkuttu ve her yerden engel attı ulaşamıyorum. İkimizde evliyiz arada cinsel bir çekim var ikimizde de ama o beni sevmiyor merak bile etmiyor beni. Ne yapacağım bilmiyorum. Nasıl unutacam onu bilemiyorum çok bağlandım ona. Beni aldattı başkası ile ve affettim devam ettik bir süre kavga ettik onun soğuk ilgisiz tavırları yüzünden sonra her yerden engelledi. Bence hayatında yeni biri var. Ama ben her gün ağlıyorum hiç mutlu değilim çok üzdü beni çok ağlattı bense hala seviyorum. Nefret ediyorum kendimden artık. Keşke unutabilsem onu. Sence onu nasıl unutabilirim bir fikrin var mı?
212 Yorumla
Soran+1 yılÜzüldüm senin için. ayni şeyleri yaşama riski korkuttu beni su an
Cevap sahibi+1 yılFazla bağlanma değer verme derim. Çünkü ben çok değer verdim ona. Boşanalım dese boşanırdım eşimle onun için öyle çok sevdim ama kıymetimi bilmedi. Eski kendisi değil artık eskiden daha ilgiliydi şimdi o adam yok oldu. Çok sevme çok değer verme derim.
Sence ben ne yapayım bundan sonra?
Soran+1 yılValla kendini toparlaman lazım, evine odaklan. ama o adam dönüp dolaşıp geri gelir.
Cevap sahibi+1 yılBen soğunca hiç gelmesin. Gerçekten çok üzülüyorum hep beddua ediyorum ona onunda canı yansın diye.
Soran+1 yılKaç yaşındasın o kaç yaşında ilişkiniz nasıl başladı
Cevap sahibi+1 yılBen 38 o 48 yaşında bir arkadaşlık sitesinde tanıştık onunla 12 yıl birlikte ilişki yaşadık.
Soran+1 yılGerçekten mi? 12 yıl çok uzun. cok şaşkınım. ayni şehirde miydiniz
Cevap sahibi+1 yılEvet aynı şehirdeyiz. Sen nasıl buldun peki bu adamı?
Cevap sahibi+1 yılEvet 12 yıl
Soran+1 yılAynı binada çalışıyoruz. ayni binada iki farklı kurumdayız
Cevap sahibi+1 yılooo sizinki sakıncalı baya duyulursa rezil olursunuz. Aynı iş yeri sıkıntı
Cevap sahibi+1 yılHangi şehirdesiniz ikiniz?
- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılHep derim yine diyorum:Biz erkekler değil siz kadınlar yüzünden bu aldatmaların, yasak aşkların sebebi. Çünkü zaten kadın ne isterse o oluyor. Erkeklerin en zayıf olduğu şeydir kadınlar. Ve bir kadın kafasına koymuş ise bir erkeği elde etmeyi, bunu nasıl nasıl başarır zaten.
25 Yorumla- +1 yıl
👏👏👏👏👏
Soran+1 yılAklınız iradeniz yok mu sahip olun kendinize.
- +1 yıl
Sizin aklınız yok, iradeniz yok ve siz kadınlara karşı da çok zayıf olduğumuzu çok iyi biliyorsunuz. O nedenle bunu çok çok iyi kullanıyorsunuz. Oyun kuran da, seneryo yazan da siz olunca, bizlere de sadece oynamak düşüyor.
- +1 yıl
Okadarda masum degilsiniz... başlangıç öyle olsada sonunda kör istedi bi göz allah verdi iki göz oluyo bence
- +1 yıl
@QueenOfSea Biz erkekler üzerinde ki etkinizi yok sayarak, tek suçluyu biz erkekler olduğunu iddia ederek çözemezsiniz bu sorunları. Kadın kadın olacak ve ne yaptığını da, ne istediğini de bilecek. Aksi halde bu ikilem hep erkeğin yenik düştüğü, kaybettiği, kullanıldığı, sal. k ve ena. i yerine konmasının önüne geçemez...
+1 yılSenin gibileri yüzünden benim yuvam dağıldı ALLAH seni bildiği gibi yapsın
420 Yorumla- +1 yıl
Amin inşallah Allah korkusu olmayan her insanı rabbim ıslah etsin bunlar yüzünden insanlar evlilikten tiksinir oldu zina bukadar basit olamaz
Soran+1 yılNe yaşadın anlatır mısın
Soran+1 yılÜzüldüm senin adına. Hemen yargılama hos bir durum değil biliyorum ama eşimle çok kötü olduğunuz bir dönem elimde olmadan aşık oldum. ben bu durumdan mutlu muyum saniyorsun.
- +1 yıl
6 yıllık evliyim cok severek evlendik her şey inanılmaz güzel giderken onu iş arkadaşıyla yakaladım şimdide boşanma aşamasındayım
Beni aldattığı karaktersiz kadın da evli çocuğu var onun da kocası ondan boşanıyor - +1 yıl
İşin en komik yanı ne biliyormuşum? Beni aldatan şerefsiz hala peşimde köpek gibi pişman
- +1 yıl
O yüzden yapma kimsenin yuvasını dağıtma lütfen lütfen lütfen kendine saygın olsun
- +1 yıl
Şöyle bir düşün lütfen senin kocan başka bi kadına aşık olsa sen ne his edersin?
Soran+1 yılSen böyle yazınca ağlayasım geldi. Kendi içimde zaten hep bı hesaplaşma içindeyim, her açıdan düşünüyorum ama adami görünce büyülenmiş gibi gözüm başka hiç bir şey görmüyor. bende 6yillik evliyim. esim zorla kendinden vazgeçirdi, beni eliyle başkasına aşık etti. cok yalnız bıraktı, çaresiz bıraktı.
- +1 yıl
İstersen gel konuşalım? Maddi anlamda ayakta kalabilceksen boşan ve senin gibi boşanmış ya da bekar biriyle ol
Ama evli bir adamla olma kıyma kendine
Mantıklı düşün
Soran+1 yılBu öyle bi şey değil. her hangi birini istediğim için aşık olmadım, elimde olmadan bu adama aşık oldum. yani adamdan vazgecebilsem eşimle devam etmek isterim zaten. baskasini istemem.
- +1 yıl
Gizli kullanıcı senin yaptığın şey nefistir nefsine hakim olamadığın için aşk bahane ediyorsun helalinden bir yuva varken harama gitmen senin karekterini gösterir unutmayın ki ölüm var toprak altı var kadın da en önemli şey edeptir.
Soran+1 yıl@istanbuldabimemur_34 bende senin gibi düşünüyordum, yapanlari kiniyorudm ama büyük konusma neyle sınav olacağını bilemezsin
- +1 yıl
Bahanedir bu yapacağın tek şey tövbe edip yuvana odaklanman bu düşüncenin Allah katında affı yoktur kul hakkıdır yuva yıkanın yuvası olmaz bu sınav değildir bu nefistir nefisin doyumsuzlugudur sadık kalabilmek edepli kalabilmek çok kolaydır içinde Allah korkusu olan hiç bir insan bu düşüncelere kapılmaz bile sana ne desek belki de hep bahanelerin olacaktır ama şunu unutma tövbesi olmayan tek şey toprak altıdır orada bu düşüncenin affı yoktur her canlı ölümü tadacaktır
Soran+1 yıl@istanbuldabimemur_34 ya sen beni tanımıyorsun. bu anlattıklarının çok daha fazlasını bilen ve inanan bir insanım. Ama olmuyor anladın mı? Ben adamı görünce gözüm başka hiç bir şey görmüyor.
- +1 yıl
Tanıyıp tanımamak mühim değildir insanın karekteri konuşmasına yansır zaten kocası dururken başkasını düşünmek karekter yeteri kadar belli eder zaten. Edebiyle eşinden boşanırsın o kişi de boşanır evlenirsin evelallah ona lafımız yoktur bu düşünce hem kocanın hem adamın karısının hemde nice kişinin ahını almaktır kul hakkıdır Allah kul hakkının affı olmayacağını söylemiştir nice ayetler vardır kusura bakma ama böyle bir insan saygıyı haketmez kendisine saygısı olmayan bir insana ne desek boştur rabbim akıl fikir versin diyebiliyorum sadece unutma ki kimse yaşattığını yaşamadan ölmez
Soran+1 yıl@istanbuldabimemur_34 ahiret bekçisi, şekilci müslüman.. kul hakkını dik imani bu kadar biliyorsan burada ne işin var.. İslami yayiyorsun? Cihada mi çıktın? Şu konuşma diline bak önce.. hep yargılama hep otekilestirme.. kimsin sen?
- +1 yıl
Yazık.
Soran+1 yıl@istanbuldabimemur_34 sana bravo!
- +1 yıl
Aminnnnnnn
+1 yılYa korktuğu için öyle fırsatı olsa emin ol yatağa bile atar yarın öbür gün ayrıldığında senden eşine soylersin korkusu felan filan işte benim korkum yok ne olucak sa olsun derim ben
06 Yorumla- +1 yıl
Baştan cikart tahrik et seni sürekli arzulasin
Soran+1 yılOdasına girdigim an biri görecek diye panik oluyor
- +1 yıl
Ama Allah dan da korkmak lazım bişey yapacaksan eğer boşan da yap öbür tarafda ceremiycegin vebale girme
- +1 yıl
Aynı evde mi kalıyor sonuz
- +1 yıl
İş yeriniz aynı heralde
- +1 yıl
Çok güzel taktikler verirdim ama burdan olmuyor
+1 yılAllah sizi nasıl biliyorsa öyle yapsın her kelimenin anlamını boşalttınız siz kim eş olmak kim...
41 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16b cevap paylaştı. Adami sal yanlis yapmak istemiyor demek ki vicdani var esine yanlis yapmak istemiyor
20 Yorumla
+1 yılVarsa eğer buradan onun karakterini silkeyim jdjdjjs
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Bütün ilişkilerim evli kadınlarla oldun daha çok bağlı oluyorlar bide sevgiye ihtiyaç duyuyorlar
04 Yorumla
Soran+1 yılSevmeden ilişki yaşıyorsun o zaman. sırtlan mısın?
Soran+1 yılNe biliyim özellikle evlileri seçiyor gibi yazmışsın
Gizli Üye(30-35)+1 yılKorkulur sizden yazık günah kocana belki o adam sana sadık kaldı seni gördü bir tek çok istiyorsan telefonu varsa konuş olmadı boşanırım de senin olacağım de seni seviyorum de madem o kadar kafaya koymuş cesaretlisin yap
00 YorumlaUzak dur pişman olursun ve onu da pişman edersin. Bu çekim bir anda engellenemez olur. öğrenilir ise çok daha kötü oluır.
00 YorumlaÇok vicdansız bi soru evli adamı ayartmaya çalışıyorsun sonucunda silahı adalet tecelli edecektir ama işte
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 537 cevap paylaştı. Sen öyle düşünüyor olabilirsin. Senden uzak durmaya çalışmıyordur belki de hiç ilgisi yoktur.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 594 cevap paylaştı.
+1 yılDuygusal değil ama tensel olarak eşimin de buna benzer bir ilişkisi var.
00 Yorumla
+1 yılKocandan ayril adamin dostu veya metresi ol kocana cocuklarina karşı ooo durumuna düşme
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBöyle bir soruyu nasıl bulabiliyorsunuz.
Anlattığınız durumun aynısı mevcut. Pek fazla sorun yok, karşımdakinin düşünceleri de sizinki gibi.
Sen yaşayacaksın, ben yaşıyorum farkı burada.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılbu adam komsun mu ne sıklıkla goruyorsun nelerı cekıcı gelıyor
00 Yorumla Var dostum.
Bunları detaylı görüşelim başbaşa, anlatıyım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEşimin kuzeniyle 5 yıldır ilişkimiz var.
O da evli.. bizimki tam olarak fb ilişkisine dönmüş vaziyette.
023 Yorumla
Soran+1 yılAilecek görüşüyor musunuz
Cevap sahibi+1 yılEvet..
Ara ara bize gelir gider.. kendi eşi yurtdisinda.
Bize çaya çorbaya, film izlemeye, beraber gezmeye vs çok gelir..
Soran+1 yılSeviyor musun? arada nasıl bir duygu var
Cevap sahibi+1 yılGönül ilişkisi yok aramızda.
Sanırım o da sevmiyor. Birbirimizi doyurup tatmin ediyoruz işte.
Bu yüzden kıskanma vs gibi durumlar olmuyor aramızda.
Soran+1 yılMuhabbet vs var mı aranızda? Konuşur detlesir misiniz
- +1 yıl
😱😱😱😱😱😱
Cevap sahibi+1 yılEvet var.
Ama konu yatağa gelince ne dertleşme ne de konuşma...
Sadece o iş.
Cevap sahibi+1 yıl@QueenOfSea durum böyle..
Soran+1 yılDeğer veriyor musun ya da bunu hissettiriyor musun kadına
Cevap sahibi+1 yılEvet...
O da aynı şekilde bana değer verir ancak bu bir sevgili gibi değil bir dost bir arkadaş gibi daha çok.
Dürüst olmak gerekirse evliliğin başlarında çok severdim eşimi. Ancak vıcık vıcık ilgisinden biraz sıkılıyorum artık. Çocuk da var ama hala gözü benden başkasını görmüyor.
Soran+1 yılSeni seviyor demek ki.. soğutma karını kendinden. bir sogursa o vicikliga hasret kalırsın. bende eşimden başkasını görmezdin ama soğuttu. simdi dokunmadım gelmiyor
Cevap sahibi+1 yılYo yo eşimi soğutmam tabiki.. kendime bile itiraf edemediğim bir durumu "gizli kullanıcı" adı altında rahat rahat söyledim işte.
Eşime çok değer veririm ancak yatakta çok kötü sürekli ya başı ağrır ya hava soğuktur ya da sabah çok işleri vardır dusla ugrasamazmis vs vs..
Duygusal bana çok bağlı ancak cinsellige genel olarak uzak bir insan.
Soran+1 yılO kadınla bitirmeyi denediniz mi hic
Cevap sahibi+1 yılHer seferinde bu son diyoruz 3-4 gün sonra yine...
Böyle böyle 5 sene oluyor neredeyse.
Soran+1 yılSen mi ariyorsun o mu
Soran+1 yılSeninle konuşabilir miyiz
Cevap sahibi+1 yılBekliyorum.
Cevap sahibi+1 yılGelmediniz..
Cevap sahibi+1 yıl@Veraecmel vicdanen kendimi çok rahatsız hissediyorum.
Ben kurtulunucak kadar kötü bir adam olmadım hiç onun için.
Soran+1 yılGeldim ama gizlisin
Cevap sahibi+1 yılÇıktım yine bekliyorum.
Cevap sahibi+1 yılGenelde ben bitiriyorum o arıyor..
+1 yıltehlikeli sularda yüzmeyi severim. fazla adrenalin fazla haz demek
01 Yorumla- +1 yıl
şehveti arttır. teşhir mekanizmasını işlet. çorap-etek-topuklu üçlüsü işe yarıyor. genelde siyah kombinde. makyajda önemli
- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılBence uzak dur çünkü sonu kötü oluyor bu işlerin.
00 Yorumla
+1 yılNeden böyle birşeye tevessül ediyorsun
ilgimi görmüyorsun eşinden?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılVar benim buyur. Soruların olursa cevaplarım
03 Yorumla
Soran+1 yılBen seni arıyorum ne zamandır😂
Soran+1 yılTakip yolladım kabul et rezil seni😂
Soran+1 yılBen hala müdüre çözüm bulamadım, adamı ikna edemedim 😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖlümü bayılmak sanıyorsun galiba kocan gerçeği elbet bir gün öğrenir çok kan dökülür dikat et bazı istekler ölüm sebebi😄
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 738 cevap paylaştı. Serbest birakarak derdini dinleyerek derdine ortak olarak.
00 YorumlaApartman da önünü kes adamın arkanı dön güzel bı sekilde dmlarak ayakkabıyla ugrasiyormus gibi yap
07 Yorumla
Soran+1 yıl😲
Soran+1 yılKaç yaşında kadin
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu siteden 3 evli hatun ile tanistik gorustuk. Sohbet ettikce isin gidisati belli olur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyaşadık ta sonu hep bok oluyor. uzak durmakta fayda var.
00 YorumlaAynı binada komşumla beraber oluyoruz, çok riskli bırakmak istiyoruz ama bir türlü olmuyor. 9 sene oldu halâ birakacağız.
00 Yorumla
+1 yılAsik olmadan devam ettiriyorum herbirine asik olursam vay dunyanin haline ama kacamak yaptiklarim var
00 Yorumla
+1 yılBu çok yanlış kötü biliyon demi 5 dklık zevk için hayatını ahiretini karartmaya değer mi?
00 Yorumla
+1 yılSenin ben cibilliyetinibsikiyim kodumun surtugu bosan o zaman sokik *
00 Yorumla
+1 yılBende yasadım dertleselim ayni konu icin buyur?
01 Yorumla- +1 yıl
E bi yazda soyleyelim daa
Gizli Üye(25-29)+1 yılben daha önce iki kişiyle yaşadım. Birincisinde o evliydi ben bekar. İkincisinde ikimizde evliydik. Bayaga tecrube edindim yani bu konuda :)
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. o kadar istiyorsan al karşına konuş
04 Yorumla
Soran+1 yılKonuşuyorum istemiyorum demiyor yakalaniririz görüşecek yer yok vs vs diyor. istese yapardı dimi bunlar bahane
Soran+1 yılYa ben mi olayı hafife alıyorum ya da çok mu cesurum bilemiyorum. ama adamın bu tavrı beni çok üzüyor. bi kurumda müdür aynı binada çalışıyoruz. farkedilmekten çok korkuyor
Evli bir kadınla ilişkim vardı yaklaşık 9 ay surdu
04 Yorumla
Soran+1 yılSeviyor muydun
Soran+1 yılSen evli misin
Yakalanırsınız evlilikte bu tarz şeyler çok riskli
04 Yorumla
Soran+1 yılAdam da bu şekilde düşünüyor ama ne tam yok diyor ne tam evet diyor. firsat olursa yakınlaşıyor sonra uzaklaşıyor
Soran+1 yılSevgisiz olan hiç bir şeyi istemem. bu dediğin çok aşağılayıcı
Seks amacıyla evet çok yaşadım
00 Yorumla
+1 yılBu dönemde her şey olabilir herkes sapıtmış
00 Yorumlaİşin zor yaşadım aynısını
00 Yorumla
+1 yılkonuşa biliriz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,8b cevap paylaştı. Şu genişliğe, kepazeliğe bak..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılçokça yaşadım mükemmel bir fantezi detaylı konuşabiliriz istersen
00 Yorumla
+1 yılHerif çapsız kapasitesiz korkak
00 Yorumla
+1 yılSiz kadınlar erkeklerden çok daha azgınsınız
00 Yorumla
+1 yılkırk hamamda yıkan bir tövbe et bence
00 Yorumla
+1 yılEvet yaşadım 2 yıl sürdü
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Var noldu neyi merak ediyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl🤣 Oo kaçak et kesimi var
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılçok kötüsün * ****k yaa yeter
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBen yaşadım 10 yılı geçti ara ara görüşüyoruz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılVelilerin aşkı büyük olur demişler 😜😄
00 Yorumla
+1 yılBen yaşadım arada çekim yoksa olmaz
06 Yorumla
Soran+1 yılSeninle konuşalım mı
- +1 yıl
Mokanceylan Instagram'ım
- +1 yıl
Var mı instaa
Soran+1 yılVar ekledim baksana. erkek ismi benim ki
- +1 yıl
Nasıl bir yerdesin
- +1 yıl
Engelledin mi
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvli olan taraf bendim.
00 Yorumla
+1 yılİlişkiden kastın ne.. senin işin çok basit
00 YorumlaZor bir durum
00 Yorumla
+1 yılAyrılın ne yaşarsanız yaşayın
00 Yorumla
+1 yılBulamadık senin gibi birini
00 Yorumla
+1 yılBağlanırsın
00 Yorumla
+1 yılGünaydın ben yaşadım
00 Yorumla