Cok buyuk sorun kacmak istiyorum?

Arkadaslar ben 4 yil once birtane erkekle tanismistim ortak bir arkadaş tarafından evime getirildi o oylesine tanistik hoslandim onu o da beni sevgili olmaya karar verdik onu sevmeye basladim 14 yaşındaydım, küçüktüm ve onunla evlenmek istiyordum, bana bebek yaparsak evleniriz ailen izin verirler diye söyledi onunla maalesef kandirilip yattim ama mahsumu cikarmadi bildigim kadariyla yapamazdi yani ya da yapti mi diye emin degilim cok ben yabanciyim annem yari turk yari yabanci babam yabanci tam ama hic bir zaman turkiyede asla gelmedim ama turkiyeyi sevdigim icin dili de ogrendim bu cocukla oyle devam etim ve fek hesap yapiyordum hep denedim onu beni aldatir mi bu diye her zaman da oyle cikti beni aldatmak istedigini ogrendjm her seferinde baska kizlara konustugu yakaladim onu sevgilim yok diyordu bide, bir ara onu yakalamak icin fek hesap yaptim bulusalim dedim annemle ben gitik onu yakalamaya yakaladik geldi baska kizla bulusmak icin ayrildim aradi yalvarirdi maalesef sevdigim icin affetim yine de durmadi hep beni aldatmak istedi ailem buna ragmen onu cok sevdi babam bile cok beni vurdu birkac kez ailem birsey demediler vuruyor diyorlar ne var sende onu vuruyorsun 3 yil onu sevdim asla aldatmak istemedim sonra bir erkekle tanistim tiktokdan cok iyi bir arkadasim oldu ve onu sevmeye basladim her zaman onunla gizli gizli konusuyordum sevgilimden ayrildim bu tiktokdaki cocukla sevgili oldum ama bu olan sevgilim beni zorladi zorladi da yine beninle sevgili oldu ailem bizi nisanlamaya karar vermisler nisanladim 6 ay once ve bunu sevmiyorum ben artik tiktokdaki erkege cok seviyorum o da beni seviyor evlenmek istiyorum onla ama bu cocuk yani nisanlim diyor ki seni dovericegim sen beni aldatiyorsun filan falan kac kez vurdu beni sen benimsin diye brakmam diye sonra diyor gidebilirsin ben desem gidiyorum dovuyor beni beni deniyor gitsem oldurecem diyor sonra diyor ayril ayrilsam zaten cok buyuk sorunlar yapacak bana aileni oldururum falan filan tehtit etmis 4 yil sonra beni br
Güncellemeler
+1 yıl
4 yil sonradan beni brakamazsin diyor ama ben artik onu sevmiyorum baska cocuga seviyorum ve turkiyede kacsam en fazla ne olabilir ki ailem de diyorlar turk ile olamazsin bu cocukla evleneceksin seni bosuna nisanlamadik biz o turk ile evlenemezsin diyorlar arkadaslar yardim edin ne yapacam ben param yok kacmak icin bide nasil kacabilirim?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaslar turkce biraz kotu yaziyorum kusura bakmayin anlamadiysaniz demek istedigim, nisanliyim ama o nisanlim hic bir zaman hak etmedi beni dovdu de aldati de simdi gideyim brakmiyor ailem de onu seviyor ben kacmak istiyorum da Yapamiyorum korkudan ve param yok olunca...
Cok buyuk sorun kacmak istiyorum?