Herkes acil bakabilir mi iliski tavsiyesi almam lazim?

Merhaba merve selçuk ve ben ayni universitede ayni dersi aliyoruz hep birbirimizle muhatabiz yani not vb aliyoruz neyse ben 7 aya yakindir selcuga asigim bilmiyorum onun bana surekli bakisini yakaliyordum bazi seylerde var anlatamadigim beni kardesi gibi gordugunu dusunmuyorum fakat anlatmak istedigim bu degil, merve ve selcugun arasi basindan beri pek iyi degildi selcuk merveye dedikoducu ergen diyordu mervede selcugun arkasindan her dakika atip tutardi tabi ben olmalarini dusunmezdim taki selcuk baska uniye gidene kadar bunlar gitmeden 3 hafta once ortak arkadaslari sayesinde aralarini duzeltmisti (o ortak arkadaslari cok yakin arkadasim) neyse bunlar flort vs vs iliskiye baslamis ve ben bu cocuk gider gitmez (20 gun oldu) merveye selcuga asik oldugumu itiraf etmisti oda sevinmisti git acil va demisti bundan 2 gun sonra selcuk merveye acilmis zaten merve ve ortak arkadasimizda bana soyleyememis bacım yaptik demiyorlarda oyle diyorlar. d neyse kiz kendimi kotu hissettim umarim sorun etmezsin vs dedi konustuk ettik ben mecbur artik ona asik olmadigimi endiselenmemesini soyledim bu cocukla en son uniye ara sira gelirken karsilasmistik 14 gune yakindir ya o geliyo ben olmuyorum ya o gelemiyor maalesef karsilasamiyoruz yani ne o bende ne ben onda kayitliyim bi ara kaydetmisti attigim seye 1 snde bakip geri silmis beni neyse 13 gun gecti bana takip istegi atmis fakat o kizla sevgili Şu an ne yapsam bilemiyorum bi tavsiye verin

Herkes acil bakabilir mi iliski tavsiyesi almam lazim?