Aşk İlişkileri Doğru kişiyi bulabildiniz mi? _bunaldumyaa Takip Et Xper 6 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Belki de yanlıştı doğrularım dırırırımm Güncellemeler+1 yıl Askim gunaydin sensin süper bi de cok erken oldu yaaa Doğru kişiyi bulabildiniz mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 260,7b cevap paylaştı. Benim için doğru kişi var mı onu bile bilmiyorum ama bulamadım daha. 0 0 Yorumla
avigor Takip Et Guru Yaş: 66 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. sosyal medyada ki herkes sapık sa hepimizin ne işi var ki burada 0 2 Yorumla _bunaldumyaa +1 yıl Ben de sapigim Yorumla avigor +1 yıl Heee sanırım bende sapığım bu durum da Yorumla
birumuttu Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Öyle sandık ama sonra bir şarkı çaldı belkide yanlıştı doğrularım 0 2 Yorumla _bunaldumyaa +1 yıl Adam sandık fos çıktıı vıttırı vızzık adaaammllarr Yorumla birumuttu +1 yıl Orası zaten hep öyle Yorumla
__MütefekkirSeyyah Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kimseye doğru kişi demedim.. Nikah kıydığım kişi, benim için en doğru kişidir.. #Vesselam 0 0 Yorumla
LібіdoІu_ Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Buldum. Evli bir sevgilim var. Yasak aşk heyecanı yaşamak istiyordum. Mutluyum. 0 2 Yorumla _bunaldumyaa +1 yıl Baya doğru Yorumla LібіdoІu_ +1 yıl Sana göre ne olduğu umrumda bile değil. Yorumla
sucguklumahmut Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 38% +1 yıl Doğru kişi ancak benim hayallerimdedir gerçekte yoktur 0 0 Yorumla
GoldenBoy100 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 49% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 635 cevap paylaştı. Sanırım hayır doğru olsaydı aklımda değil yanımda olurdu 0 0 Yorumla
oyunumuzvar3544 Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. ben doğru kişiyi bulamadım doğru kişi artık beni bulsun sıkıldım çok 0 0 Yorumla
Gecelerdessiz Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl Herkes doğru kişiyi arıyor ama arayan kişi ben ne kadar doğruyum demiyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Doğru kişi karşıma çıksa bile artık o kişi için doğru kişi ben değilim... 0 0 Yorumla
Chıld_Of_GOD Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 93% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 594 cevap paylaştı. Evlendim bile o insanla 0 0 Yorumla
MuzluSoda8181 Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Artık o beni bulsun aww 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı. Evet buldum 0 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı. Aramadım ki bulayım. O beni bulsun 😂 0 0 Yorumla
nutellalıpasta95 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 96% +1 yıl Hep buldum derim sonra pişman olurum djfjgg 0 0 Yorumla
Lobellia Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı. Ben bulmadım o beni buldu 0 0 Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,3b cevap paylaştı. Buldukta bulamadık 😂 0 0 Yorumla
iSooo1 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 52% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Aramadık, ayağımıza gelsin dfmkdd 0 0 Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı. Hiç aramadım ki bulayım 0 0 Yorumla
HinchAmarillo Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl olup olmadığı konusunda da tereddütlerim var 0 0 Yorumla
hadihemengidelim Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 94% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Aramıyorum. 0 0 Yorumla
gorevbasarisiz Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Hayır bulamadım diririiririmmm 0 1 Yorumla gorevbasarisiz +1 yıl Ve artik umudumu kestim gibi 😂 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 26,7b cevap paylaştı. Hayır. 0 0 Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. Bulmadım 0 0 Yorumla
Kâl-Ell Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı. Yok bulmadim 0 4 Yorumla _bunaldumyaa +1 yıl Bi daha bak Yorumla Kâl-Ell +1 yıl O gelsin beni bulsun bakamayacak kadar yorgunum Yorumla _bunaldumyaa +1 yıl Çok odunuz Yorumla Kâl-Ell +1 yıl Gurur duyuyorum bundan Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kadro efsane yalnız 0 17 Yorumla _bunaldumyaa +1 yıl Daha iyi anlatilamazdi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anlatılır da neyse 🙂 Yorumla _bunaldumyaa +1 yıl Anlat bakalım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok o kadar cesur değilim mlsf Yorumla _bunaldumyaa +1 yıl Cesaretle ne ilgisi var :/ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Cidden anlamadın mı kimi kastettiğimi Yorumla _bunaldumyaa +1 yıl Hayır :/ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neyse boş ver gitsin Yorumla _bunaldumyaa +1 yıl Niye gizlendin, niye triplendin anlamadım ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Triplenmedim espri yapmaya çalıştım anlaşamadık kötü durdu mesajlar böylesi daha iyi Yorumla _bunaldumyaa +1 yıl Fgnnfmddndn peki hayadım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Abinim ben senin ne bu laubalilik Yorumla _bunaldumyaa +1 yıl Abim olacak yaşta değilsin :/ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bak yav 3-4 yaş küçüksün benden abin olacak yaşta olmasam bile sen benim bacım olacak yaştasın diyeyim o zaman. Yorumla _bunaldumyaa +1 yıl Djdndndndne benim ex de senden 3-4 yaş büyüktü Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Abi bacı ex üçgeni Yorumla _bunaldumyaa +1 yıl Nfnfnmfmfmf Yorumla
windman107 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 15,4b cevap paylaştı. Kendim 0 0 Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 31,3b cevap paylaştı. Buldum 0 0 Yorumla
Damlaa_fb Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 307 cevap paylaştı. Bulamadım henüz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Benim için doğru kişi var mı onu bile bilmiyorum ama bulamadım daha.
sosyal medyada ki herkes sapık sa hepimizin ne işi var ki burada
Ben de sapigim
Heee sanırım bende sapığım bu durum da
Öyle sandık ama sonra bir şarkı çaldı belkide yanlıştı doğrularım
Adam sandık fos çıktıı vıttırı vızzık adaaammllarr
Orası zaten hep öyle
Kimseye doğru kişi demedim..
Nikah kıydığım kişi, benim için en doğru kişidir..
#Vesselam
Buldum. Evli bir sevgilim var. Yasak aşk heyecanı yaşamak istiyordum. Mutluyum.
Baya doğru
Sana göre ne olduğu umrumda bile değil.
Doğru kişi ancak benim hayallerimdedir gerçekte yoktur
Sanırım hayır doğru olsaydı aklımda değil yanımda olurdu
ben doğru kişiyi bulamadım doğru kişi artık beni bulsun sıkıldım çok
Herkes doğru kişiyi arıyor ama arayan kişi ben ne kadar doğruyum demiyor
Doğru kişi karşıma çıksa bile artık o kişi için doğru kişi ben değilim...
Dogru kisi nedir onu bile bilmiyorki cogu kisi
Henüz değil bakalım nasipp
Evlendim bile o insanla
Artık o beni bulsun aww
Evet buldum
Buldum sandım, yanıldım
Aramadım ki bulayım. O beni bulsun 😂
Hep buldum derim sonra pişman olurum djfjgg
Ben bulmadım o beni buldu
Doğru kişi olayı sacmalık
Buldukta bulamadık 😂
Aramadık, ayağımıza gelsin dfmkdd
Hiç aramadım ki bulayım
olup olmadığı konusunda da tereddütlerim var
Never
Aramıyorum.
Hayır.
Hayır
Hayır
Hayır bulamadım diririiririmmm
Ve artik umudumu kestim gibi 😂
Hayır.
hayır
Doğru kişi yok k i
Bulmadım
Maalesef:D
Hyrr
Yok bulmadim
Bi daha bak
O gelsin beni bulsun bakamayacak kadar yorgunum
Çok odunuz
Gurur duyuyorum bundan
Kadro efsane yalnız
Daha iyi anlatilamazdi
Anlatılır da neyse 🙂
Anlat bakalım
Yok o kadar cesur değilim mlsf
Cesaretle ne ilgisi var :/
Cidden anlamadın mı kimi kastettiğimi
Hayır :/
Neyse boş ver gitsin
Niye gizlendin, niye triplendin anlamadım ki
Triplenmedim espri yapmaya çalıştım anlaşamadık kötü durdu mesajlar böylesi daha iyi
Fgnnfmddndn peki hayadım
Abinim ben senin ne bu laubalilik
Abim olacak yaşta değilsin :/
Bak yav 3-4 yaş küçüksün benden abin olacak yaşta olmasam bile sen benim bacım olacak yaştasın diyeyim o zaman.
Djdndndndne benim ex de senden 3-4 yaş büyüktü
Abi bacı ex üçgeni
Nfnfnmfmfmf
Kendim
Buldum
Bulamadım henüz