Kıza aşık olduğum yok iş yerinde tanıştık benden 3 yaş küçük benden benle ilgili benle evlenmek istiyor ama ben pek sıcak bakmıyorum ailemde istemedi çünkü kız evlenmiş boşanmış 4 yaşında kızı var ben düğün sevmem gitmem çağırdıklarında falan diyordu evlendiğimde düğün istemem dedi benim için demedi tabi ben sevdiğim kız var onunla konuşacam sen hayatına bak evlen evlenme elin adamı ilerde kızını istemez falan dedim bilemezsin sanane dedi kızdı engelledi geçen engeli açtı konuştuk ben şimdi dulum ya ablam evlendi bende evlensem düğün yapabilirmiyim takı isteyebilir miyim dedi neden böyle kıvırıyor
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kadın parayı daha doğrusu erkeğe uğrunda para harcatmayı sever.
Ben düğün istiyorum o istemiyor ama ben o kızla evlenmek istemiyorum 4 yaşında kızı var
Yorum yok.
Ve birde ben düğün sevmem istemem diyip bana böyle diyor ya kendini beğendirmeye falanmı çalışıyor
Olabilir. Öyle kadınlar bu ülkede zor. Ruslar dediğin gibi. Düğün yapma o parayla tatil ya da yatırım yapalım der. Aslında medeni kadın, akıllı kadın düğün denilen ortaçağ bakire satın alma törenini kabul etmez. Beyaz gelinlik bekaretin kefenidir. Bu bilgileri de hakikaten elit feminist kaynaklardan öğrendim.
Ya zaten tek istememe nedenim çocuğu olması ailem elin çocuğuna bizmi bakacaz diyorlar istemiyorlar
Erkek doğasına aykırıdır. Asla sevemezsin. Güya bizden daha merhametli denilen hayvanlarda bile erkek dişinin başka erkekten yavrularını öldürür öyle çiftleşir. Aileni dinle. Ayrıca önceki kocasına ne yaptığını öğren. Kadın beyanını esas alma. Ya resmi mahkeme tutanakları ya da kocası ya da şahitlerden bilgi edin.
Kızı istemiyorsan önemsemiyorsan niye bunu sorma gereği duyuyorsun amacını merak ediyorsun
Aynen öyle kızı istememe nedenim çocuğu olması
Önyargınla yargılanmayasın ilerde… hiç evlenmemiş biriyle evlenip bi çocuk sahibi olunca senin boşanmayacağın ne malum? Çocuklu adam istemem diye burun kıvıran kadınlar karşına çıkmayacağı ne malum? Bi çocuğa babalık yapabilmek her yiğidin harcı değil. Sen onları rahatsız etme uzak dur.
@PrettySam zaten rahatsız etmeyecem ki banane bende boşanabilirim benimde başıma gelebilir ille o beni istiyor diye kabul edecek halim yok
Madem umursamıyorsun niye burada sorma gereği duydun? Umut verme muhattap olma kadınla canım değilse o da konuşmayı keser.
@PrettySam zaten ben kestim sohbeti kız böyle dedi diye
Kız sana gel benimle evlen dememiş zaten. Kimsenin seni kızla evlendirmeye çalıştığıda yok. Sadece fikrini beyan etmiş. O yüzden fazla kurcalama arkadaşın dediği gibi muhattabı kes.
Aynen kanka ailemde istemiyor daha hiç evlenmedim o yüzden elin çocuğuna bizmi bakacaz diyorlar istemiyorlar
Sen gerçekten istiyor ve seviyor olsaydın Ailenin 'elin çocuğuna biz mi bakıcaz' lafını umursamazdın zaten. Çünkü onlar değil sen evleneceksin sen bakacaksın. Ailene sadece saygı duymak kalırdı. Fakat sen sevmiyorsun hoşlanmıyorsun ilgilenmiyorsun. Ortada bir sıkıntı yok.
Ya aynısı benimde başıma gelebilir ama kötü durumda diye evlenmek zorunda değilim
Bilmem ki sor konuş insan gibi
Ben evlenirsem düğün istiyorum evet ama o kızı istemiyorum kendini beğendirmeye falanmı çalışıyor
Bilmem
Bilmem ona sor
Ben evlenirsem düğün istiyorum evet ama o kızı istemiyorum kendini beğendirmeye falanmı çalışıyor