- Aşk İlişkileri konusunda 531 cevap paylaştı.
+1 yılAnladığım kadarıyla arada bir olan ya da nadir olan bir durum. Belki de ilk kez yaşıyorsunuz onu bilemiyorum. İlk kez olmuş ise kocanız bayağı bir anlayışsız bir insanmış. Bir de iş yerinde yesin ne olacak ki. Bir yerinden bir şey mi eksilir. Hem de bir de çocuk var. Böyle bir durumda birinci öncelik çocuk ikinci öncelik ise kahvaltı. Hayat müşterek ise kocan da bazı şeyleri kendi yapmalıdır.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bence çok büyütecek bir durum yok. Olur böyle şeyler. Birbirinizin gönlünü alın. Arada böyle insan ilgi alaka ister çocuk olunca değişir bu durumlar. Sonradan eşiniz de üzülmüştür bu duruma. Sakinleşince tekrar konuşur çözersiniz. Ayrıca sizin de haklı olduğunuz noktalar var. Mesela çocuk var ise bazen erkek bazı işlerini kendi yapar. Bunu zamanla anlayacaktır eşiniz.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılSorunu facebooka koymuş KS orada gördüm 😀 olur böyle şeyler çok da takma kafaya. Ha çocuğunuz olmasa boşanın desem boşanılacak bir şey değil. Tatlı dil yılanı deliğinden bile çıkarır derler. Tatlı, tatlı güzel konuş o da ne kadar ianslıyım karım tatlı talı konuşuyor desin ve sana bir şey diyemesin.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAdam haklı sabah erken kalkıp işe gidiyorsa senin ondan önce kalkıp kahvaltıyı hazırlaman gerekiyor. Kalkamıyorsan da alarm kurar öyle kalkarsın. Şimdi bugün böyle oldu dersin yarın öbür gün aynı şekilde davranmaya devam edersin. Ayrıca kocan karşı üslubun da aşırı kaba.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Sorununuzda iki tarafın da fikirleri olduğunu ve her iki tarafın da hislerini anlıyorum. Sizin tarafınızda, işinizin önemli olduğunu ve oğlunuzla ilgilenmeniz gerektiğini söylemişsiniz. Eşinizin tarafında ise, aç kalmamanın ve hızlıca yemek yapmanın önemli olduğunu ifade etmiş.
Bu durumda, her iki tarafın da fikirlerine saygı göstermeli ve karşılıklı anlaşma sağlamalısınız. Öncelikle, eşinizin sizi anladığını ve desteklediğini hissetmesini sağlamak için onunla konuşabilirsiniz. Eşinizin endişelerini anlamak ve onları ciddiye almak önemlidir. Ayrıca, eşinizle birlikte uygun bir çözüm bulabilirsiniz. Örneğin, eşinizin işte yemek yemesine izin verebilirsiniz veya sabah yemeği için hazırlanan yiyecekleri daha erken hazırlayabilirsiniz.
En önemlisi, eşinizle konuşurken duygusal olmak yerine, rahat ve tarafsız bir dille konuşun. Her iki tarafın da fikirlerini ifade etme şansı verin ve ortak bir çözüme ulaşmak için çaba sarf edin.
11 Yorumla
Soran+1 yılBen onunla asla konışmam.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu muhabbetler kalmadı artık ya ilginç geliyor bana eskiden ne güzelmiş kalkıp kocasını işe gönderirmiş aç göndermezmiş güler yüzle yolcu ederlermiş eskiler şimdi kalmadı tabi hayat müşterek herkes kendi işini kendi yapıyor onun için de uzaklaştı insanlar
04 Yorumla
Soran+1 yılUlan ben her gün bunu yapıyorum bu gün ikimizde geç uyandık ve çoçuk uyanmuş benden ilgi bekliyor üstünü giydirdim. Tuvalete götürdüm birax anlayışlı olabilir
Cevap sahibi+1 yılÜslup çok önemli evet olabilir geç kalınmış insanlık hali ama iş yerinde yapıver ölmezsin demek yerine sarılıp iki güzel sözle telafi ederiz bunu seni aç göndermek hiç içime sinmiyor yolda giderken bir şeyler atıştır aklım sende kalır falan dense çok başka şeyler olur
Soran+1 yılO insan gibi üslup sergileseydi bende sergilerdim. Bundan sonra hiç bir gün hazırlamam. Nanköte
- +1 yıl
Sen bu edepsizle baş gelmesin ablacim
Gizli Üye(25-29)+1 yılÜslubun çok bozuk biraz kibar ol adama da böyle sövüp duruyor musun evde millete demediğini bırakmamışsın. Burada kim napabilir senin bu sorununa karşı yani. Ayrıca bu kadar sinirlenecek ne var bugün böyle olmuş, yarın hazırlayıver iki lokma bişey işe gidiyor yazık. ya da akşamdan söyle güzellikle ben yetişemiyorum çocuktan dolayı idare et bu ara diye, sabah kavga gürültü çıkarmayın
00 Yorumla
+1 yılNormalde hep hazıllıyorsan bir günlük bir durum için kızıyorsa hoş değil. Eşine hizmet etmen güzel bişey. Ona hizmet etmeye Allah için devam et. Ama sen onun hiçmetçisi değilsin. Eşisin. Unutma. Halden anlaması lazım.
00 Yorumla
+1 yılÖlmez bi gün aç gitse dediğin gibi iş yerinde yapıversin. Ki çocuklu insansın. Bunlar böyle vicdan yaptırmayı sever. Gayet normal bi durum hergün yaptığın şeyi bi gün yapamadın diye laf söylüyosa da senin yapcak bişeyin yok. Bırak gönlünü alan o olsun.
00 YorumlaNe var kalkıp uğurlasan. O adam senin kölen mi? Evde eşi varken kazandığını pastanelere mi versin? O zaman o da akşam dışarıda yiyip gelsin. Eve yiyecek almak zorunda mı?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı.
+1 yılKavgalık ne var şunda, ikiniz de büyütmüşsunuz basit bir şeyi ama senin bu kadar sinirlenmeni ve uzatmanı gerektirecek bir durum yok. Milleti de nasiplendirmissin, büyütme...😉
00 Yorumla Bir rus atasözü der ki; erkeğin yumurtalıklarını boş karnını dolu tutacaksın, bilmiyorum ben onların yalancısıyım
02 Yorumla
Soran+1 yılBenim sözümde derkş anansının a koyacaksın
Bazı erkekler gerçekten anlayışsız. Her zaman yaptgnda bsi olmuyor bı kere yapmadn mı bı sebepten ötürü kavga etmeye yer arıyor
018 Yorumla
Soran+1 yılBundan sonra hiç bir gün olmayacak köpek o
Soran+1 yılBundan sonra bitti o devir
Soran+1 yılHayır. Evladıma bakıyorum
- +1 yıl
Sıkıntı yok o senin kocanda erkekse adamsa senin pılını pirtini toplar eline verir baba evine gonderir elbise ütü yapmayacaksan yemek hazitlamayacaksan niye evlenim o zaman bekar kalırdım daha iyi
- +1 yıl
Büyük konuşmuyorum diyorsun ya ben bir daha asla hazırlamam yapmam diyorsun ondan demek istiyorum
- +1 yıl
Evlendik ama senin gibi değil çok şükür o yüzden Allah şükürler olsun sıkıntı yok şu an hersey 4 /4 luk demek istediğim iyi anlasın
- +1 yıl
Ablacım soru soran kişi pardon
- +1 yıl
Ablacım niyetim kötü değil o arkadaş için demek istediğim herkes kavga eder ama sen farklı ol anlayışlı ol demek istediğim 1 öfkeyle hersey olur
- +1 yıl
Evet maalesef bu konuda bütün insanlar öyle 99 gün sırtında taşı bisi olmaz 1 gün taşıma senden kötüsü yok
+1 yılBu kadar dert etmesine gerek bence giderken simit poğaça bugünlük alabilir yani geç kalınmış sonuçta
01 Yorumla
Soran+1 yılCidden ya soğudum
Aşk İlişkileri konusunda 855 cevap paylaştı. Sende çalışmıyorsan adama bir kahvaltı sofrası hazırla yani bunu da yapmayacaksan neden evlendin ki otursaydın babanın evinde
10 Yorumla
+1 yılSabah kahvaltı hazırlamak sadece kadına özgü bir görev değil.. Kalksın kendide hazırlasın.
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen
+1 yılBende öyle sabah hiç bisey yapasım gelmez o da kendine hizmetçi bulsun o zaman her gün bisey yiyerek mi gitcek
00 YorumlaArada böyle şeyler olur ya. Sabah geç kalmışlığın telaşı da varmış hem çok fazla büyütmeyin bence
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 310 cevap paylaştı.
+1 yılKocan hata yapmış, hosgormeliydi. Sen keyif yapmamissin çocuğunla ilgilenmiş sin... Buna sevinmek yerine seni azarlamiş. Onun hatası.
00 Yorumla Yazık kocan hasta mı kendi kahvaltısını hazırlamıyor
04 Yorumla
Soran+1 yılHasta
Soran+1 yılEvet.
9 da kalksan adamın kahvaltısını hazırlasan iyi olur yani
09 Yorumla
Soran+1 yılHer gün öyle uyanıyoruz zaten bu gün ikimizde geç uyandık yazıyor okuman yok mu u
Soran+1 yılNe alaka oku diye dedi
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBir seferden bir şey olmaz ama benden sonra kalkan beni güzelce dışarıya göndermeyen karıyı sabah işe giderken annesinede bırakır işe giderim
00 Yorumla
+1 yılKendine aşçımı almış, hayat arkadaşımı kıramamışmı 2 yumurta
00 Yorumla
+1 yılO da hazirlayabilir niye herseyi senden bekliyor
00 YorumlaEğer ev hanımıysan yapman lazım bence. Hem saat sabah 7 de değilmiş.
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı. ikinizde abartmışsınız olur öyle arada açlıktan sinirlenmiştir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,2b cevap paylaştı.
+1 yılKarı koca arasına girmem ancak erkek kadına şiddet uygulayana kadar.
Bu adamla evlenmeseydin.00 Yorumla
+1 yılİyide bunlar her evlilikte olabilecek şeyler
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. ikinizde haklisiniz yani olabilir aksam gönlünü al adam butun gun calisiyor
07 Yorumla
Soran+1 yılO alsın ne bütün gün çalıyor 10 da a gidiyor 16 00 da geliyor ne çalışması zaten patron akşama kadar masada. Ne çalışıyor. Ha ayrıca haklı bwnşm
Soran+1 yılO çok anlayışlı çok anlayışlı ben anlayışsızım. Erkek savunmak için varsınız.
Soran+1 yılHayır ona sinirim
Soran+1 yılVe ayrıca alakası var. O haksız
Gizli Üye(36-45)+1 yılOlmaz kadınlık vazifeni biliceksin eşinden 1 saat önce uyanıp kahvaltıyı hazırlayıp çayı ısıtıcaksın sonra eşini kapıdan uğurlarken bir alt duduş verip hadi Allaha emanet diyeceksin
01 Yorumla
Soran+1 yılUlan bu gün ikimizde geç uyandık yazıyo. farkında değil misin normalde zaten ondan önce uyandım
Gizli Üye(25-29)+1 yılbundan cok korkuyom diye ev hanimi olmak istemiyorum sirf bunu yasamamak icin işe girerdim. is bul calis sende
00 Yorumla
+1 yıleger hic hazirlamiyorsan ve calisan bir kadin degilseniz kocaniz hakli ama eger her gun hazirlayip tek bugun hazirlamadiysaniz kocaniz bi s*ktirip olup gitsin
03 Yorumla
Soran+1 yılHer gün hazırlarım çünkü ailecek yapalım diye ama bundan sonra bok hazırlarım bitti
- +1 yıl
kocan baya mizmizmis bacim Allah sabir versin
Soran+1 yılSağol
Yetişkin birey olduğu için pratik bir kahvaltı hazırlayabilir kendine zor değil
00 YorumlaEli yok mu? Kalksın iki lokma şey atsın en basiti tost yapıp yesin.
00 Yorumla
+1 yılErkekten sonra kalkan avrattan hayır gelmez
06 Yorumla
Soran+1 yılOndan sonra kalkmadım aynı anda kalktım. Bu bir. İkincisi o da insan bende. İkimizde gece 4 e kadar oturuduk flim izledik onun uyanamamask Gibi benimde uyananamam normal
- +1 yıl
Şimdi anlık olur yani 40 yılın başında seyreder.
Tabiki sorun yok.
Fakat normali kadının erkekten önce kalkıp onu güzelce ise göndermesidir.
Bak erkek gtunu toparlayan kadına bayılır.
Yani erkek dagittimi arkasını toparlayan birini sever.
Ben gece herturlu yedim içtim eğlendim vs. sabah 5 uyusak eşim benden önce kalkar.
Herseyi mi tam eder gönderir.
Ha benden sonra 2 saat daha uyumuş onun hakkıdır.
Soran+1 yılBen zaten ondan önce kalkıyordum ama bundaj sonra asla yapmam asla. Bitti o devir bir kere yapamadım diye ki benim elimde olmadan böyle düşen bir adama asla bir dshs yapmam. asla bitti gitsin anasının evinde yesin
- +1 yıl
Adlı işlemler başlatılacaktır. Hiç kayginiz olmasın ss ler alındı.
Bak burnunuzdan nasıl getiriyorum iyi izleyin.
Tavsiye veren insana bunlar yapılırsa ne olur herkese örnek olsun.
Mahkeme kağıdı ni alırsınız yakında - +1 yıl
Hepsini aldım görüntülerin.
Eyer seni yerin dibinde olsan bulup mahkemelerde surundurmesem sen nediyorsan o olsun !!!
Ama nediyorsan o olsun !!!
- +1 yıl
O güncelleme ve diğer konuşmalar vs hepsinin Ss leri alındı.
Bekle sen
Aşk İlişkileri konusunda 840 cevap paylaştı. Evlenmesi gerekmeyen tipler evlenince böyle oluyor
02 Yorumla
Soran+1 yılBencede onla evlenmek en büyük hata
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılİş yerine giderken simit alıp yapabilir
04 Yorumla
Soran+1 yılMal
- +1 yıl
Bence de
- +1 yıl
Teşekkür ederim ☺️
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. hizmetçisi mi var kalk hazırla ayıya bak
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı.
+1 yılHaklısınız anlayışlı olmalı eşiniz.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılOrtak yolu bulun
00 Yorumla Bir günden ölmezya gereksiz trip atmış
00 Yorumla
+1 yılErken kalkıp biseyler hazırlayabilirsin
00 YorumlaÜslup çok yanlış olmuş
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılZıkkım yesin adama bak ya
06 Yorumla
Soran+1 yılOnu bile hak etmiyor
Cevap sahibi+1 yılSıkma sen canını, ağır bir işte mi çalışıyor. İş yerinde yemek yiyebileceği bir işi var mı? Direk vücut olarak çok ağır bir işte çalışıyor ve orada yiyecek ortamı yoksa ondan gerilmiştir belki
Soran+1 yılNe ağır işi ya patron. İstese ona paşa sofrası kurarlar.
Cevap sahibi+1 yılAnladım belki iş yerinde gördüğü saygı ve hürmeti evde de görmek istiyordur. Ayrıca ben senle aynı fikirde olmama rağmen bana da ters çıkıyorsun. Çocuk bakımı yüzünden gergin olabilir misin? Geceleri uyku problemi mi var çocuğun?
Soran+1 yılEvde zaten saygı görüyor zaten ama artık görmeyecek ayrıca hayır ben onan kızarak yazıyorum ikincisi. Anlayışsız bir öküz bu artık gözümde
Cevap sahibi+1 yılBiraz küçük anne olmuşsun. Sorumluluk ağır gelmiş olabilir sana. O işte çalışıuor diye saygıyı hakediyor ama sen çocuğuna bakıyor, evi çekip çeviriyorsun saygı görmeyip bir kere yapman gerekeni yapmadın diye bir de hakaret görünce kırılman normal. Ama bence ortamı germeye devam eden olma. Kalk bir duş al. Sakinleş. Evlilik uzun meşakkatli yol. Yapıcı olmakta fayda var.
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yıl6 da kalkıp ise giden ben😭
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAbba siz her gün kavga mı ediyonuz
00 Yorumla
+1 yılKocanın eli ayağı yokmuymuş?
03 Yorumla
Soran+1 yılYokmuş kanka sakat doğmuş
- +1 yıl
Allah sabır versin
- +1 yıl
🙄 🙄
+1 yılbunda ne sorun var
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 594 cevap paylaştı.
+1 yılDoyur
00 Yorumla Hazırlamalısın
00 Yorumla
+1 yılKahvaltısını Hazırlayın Öpün işe Gönderin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. bir hafta tatile çık
00 YorumlaAy kalksın kendi hazırlasın kölesi mi var
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Yemek yap
00 Yorumla
+1 yılHerkes kendine göre haklı
00 Yorumla
+1 yılOkulum bana yük değil 🙃
00 YorumlaOdunn
00 Yorumlane yapmak istiyorsun
00 YorumlaAnlayissizmis kocan
00 Yorumla
+1 yılSen haklısın biraz fazla abartmış
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1 kerelik olduysa kizmaya gerek yok insanlik hali
014 Yorumla
Soran+1 yılBundan sonra hiç hazırlamam.
Cevap sahibi+1 yılZıkkım ye de git anan hazirlasin de
Soran+1 yılDiyicem
Cevap sahibi+1 yılDe kızz afferin
Cevap sahibi+1 yılŞu salağa söyle bana engel atti dava edicekmis hatrım kalir sen elalemin kizina * diyip namusa dil uzatyosun söyle ona tecavuzden anasini ağlatirim kolaydi öyle milleti dava etmek evde yicek ekmegi yok burada sürtüyor git önce evinle ilgilen
Soran+1 yılBelasını ettim kanka
Cevap sahibi+1 yılMahkemeye vercekmis versin bakalimda o msjdaki bütün rahatsiz ettikleri msjlar ciksin ss almismis ulan hadi ordan boktan bi sitede yapilan kavgaya hakim gotuyle gülerr
Soran+1 yılSeni rahataız mı ermişti. fjeldnnd
Cevap sahibi+1 yılMesajda kufrettim ss almis sürundurcekmiş
Soran+1 yılÖnceden yazıyor muydu
Cevap sahibi+1 yılYok 😄
Cevap sahibi+1 yılKendisi bana saydirdi yorumda ne meze olmamiz kaldi ne kahbelgmiiz bide hakli gibi dava edicekmiss mis sanki kendi cok edepli konuştu
Soran+1 yılEdemez kanka korkma
Cevap sahibi+1 yılIsterse etsin ss le bisey elde edemez elde cok ciddi kaynaği olmasi gerek bu işler oyuncak değiil
Gizli Üye(25-29)+1 yılSığır galiba
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılayrıl hemen
00 Yorumla
+1 yılHazırla yazık adama
00 Yorumla- Devamını Gör (2)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem