Sevgilinizle ilişkiniz nasıl?

Sevgilinizle nasıl bir ilişki içindesiniz? Özellikle uzak mesefa ilişkisi yaşayanlar. İnişli çıkışlı, sıkıcı, güzel vs.

Sevgilimle yüz yüze her şey harika gidiyor fakat artık sadece sosyal medyadadan konuşabiliyoruz. Uzak mesafe ilişkisinden dolayı. Ve bir süre sonra onun ilgisi azalıyor, kısa ve soğuk cevaplar beni de irite ediyor. Kendisini toparlaması için bir konuşma yapınca düzelip 2 gün sonra yine eskisi gibi oluyor. Ben zaten kolay bir dönemden geçmiyorum birde bunun sorumluluğunu üstüme almak beni çok yoruyor. Onun sevgisini ve ilgisini hissedemiyorum ama sevdiğini de içten içe biliyorum. Bu arada, ara da verdik 6 aylık bir ilişkimiz vardı 3 ay anca dayanabildi, geri yazdı. Ama şimdi eskisinden de ilgisiz. Psikolojik olarak iki gün de bir başkası gibi hissettiğini söylüyor. Siz benim yerimde olsanız ne yapardınız? Sizce çok mu abartıyorum yoksa cidden bir sıkıntı mı var? (Çok kötü dönemlerim de bile hep ben çabaladım bir şeylerin düzelmesi için)

Eskisi kadar bağlanmadan konuşmayı azaltmayı mıyım sizce? Yoksa çoğunluk uzak mesafe ilişkisini böyle mi yaşıyor

Sevgilinizle ilişkiniz nasıl?