Sevdiğim insan beni gerçekten çok kırdı, gece uzunca bir yazı yazıp engelledim her yerden. Yani artık ben onun hayatından çıktım. O kadar çok kırıldım ki kabullendim onsuz yaşamayı. Onu gerçekten çok sevdim kimse benim kadar sevemez onu. O bunu anlar mı, vicdanı gerçekten ona anlatır mı? Pişman olur mu?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kırdı derken ne yaptı da kırıldınız yani olayın hiç yüzünü birazcık anlatırsanız Biz ona göre yorum yapalım
Bana çok ağır sözler söyledi. Onun için yaptığım şeyleri sırf sinirden kalkıp suratıma vurdu. Benim hassas olduğum şeyleri suratıma vurdu kavga anında. Sırf canımı acıtmak için.
Yani yapmış olduğunuz fedakarlıkları sanki bir kusur gibi yüzünüze mi vurdu şunu soracağım Sizin yüzüne vurduğu şeyler cinsel anlamda yapmış olduğunuz fedakarlıklar mıydı
Evet cinsel anlamda yaşadığımız şeyleri yüzüme vurdu. Çok kötü hissettim.
Zaten Tahmin etmiştim beklenen son maalesef sen bu cinsel anlamda yapmış olduğun fedakarlıkları yanlış adam için yaptım seviyorum diye yapmış olduklarını adam senin aleyhinde kullanmayı tercih etti bu karaktersiz duruşu olmayan sevgisi için yapılan fedakarlıkları malzeme olarak kullanan haysiyetsiz adamlardan birisi size geçmiş olsun diyorum ama siz bu kafayla devam ederseniz daha çok cinsel anlamlarda Kullanılıp suratınıza vurulacaktır bir malzeme olarak kullanılacaktır sizin bir karar alıp kendi yaşamınıza odaklanmanız gerekiyor
Benim için o ilkti. Asla meraklı değilim böyle şeylere. İlk sevdiğimdi ve ilk defa onunla yaşadım sevdiğim için. O bunu anlayacak ama çok geç olacak. Sırf canımı yakmak için çok ağır konuştu.
Senin için ilk olduğu belli zaten ma adam için İlk değildi yani adam bunu gayet güzel kullandı senin sevgini de kullandı seni de kullandı Yani senin için ilk olması adam için bir şey ifade etmiyor arkadaşım Bunu anla halen adamın seni kullanmasını adamın işte bir şekilde senin hayatında yaşatmış olduğu ilklere rağmen bu kadar fütursuzca hareket etmesine takılmıyorsun halen adamı bekliyorsun bakınız bir hata yapmış olabilirsiniz bazı şeyler istediğiniz gibi gitmemiş de olabilir ancak bir hata yaptığınız için o hatanın devamını ısrarla istemeyin bakınız siz hatanızdan sonra bu adamla ısrarla bir gelecek plan içerisindesiniz Ancak yanlış yapıyorsunuz bugün siz sevdiğinizden dolayı yapmış olduğunuz hatalar sebebiyle Eğer belaltı laflara maruz kalıyorsanız yarın daha fazlasına maruz kalırsınız bu lafları her gün duyacaksınız o sebeple birazcık duruşunuz olmalı dik duracaksınız
Yanlış anladınız beni. Ben onu sildim. Sadece kırmasına ragmen ben onu seviyorum. Ama gönlümde seviyorum. Her yerden engelledim. Artık hayatımda olamaz o adam.
Tamam şimdi oldu Yoksa var ya çok pis dalacaktım yani gerçek söylüyorum acayip sinirlerim bozulurdu neyse iyi yapmışsın en azından bu tip insanlarla yol almak size zarar verir Bence siz tamamen kendi hayatınızda kanalize olun kendi yaşamınıza odaklanın yani okul varsa okulla ilgilenin sınavı varsa Sınavla ilgilenin bu tip insanlar sadece senin veya senin gibi insanların geleceğini çalar geleceğini herhangi bir katkısı olmaz
Zaten önüme bakacağım. Ama çok kırıldım ve onun pişman olmasını istiyorum. Beni nasıl kırdığını anlasın.
Yalnız çok büyük yanlış yapıyorsun yani Bu intikam veya bir şekilde Karşı taraftaki insanın cezasını çekmesi modu bir şekilde pişman edeyim kafası bunlar sana sadece zaman kaybettirir hiçbir şey kazandırmaz Yani bu şekilde devam edersen sadece kendine zararın olmuş olur Bunun çok da mantıklı bir yolu yok bu arada üniversite öğrencisi misin Ne iş yapıyorsun bölüm nedir
Beni yanlış anlıyorsun. Ben pişman etmek istemiyorum. Uğraşmam. Yokluğumla pişman olsun
O kesin zaten.. o olacak. Sen rahat ol.
Konuşmak istermisiniz
Gerçekten pişman olur mu? Akşam konuşabiliriz
Tamam konuşuruz bunu da. Ben gizliden çıkacağım yazarmisin sen
Olur bal gibi olur
Dün gece o kadar ağır şeyler söyledi ki bana
Erkek kısmı bu parlar ardından söner
Çok sevdim onu. Bunu bildiği için hiç acımadan kırdı beni. İçim çok değişik
Valla ayni senin gibi biri vardi hayatimda ve o cocuktan beter davrandım
Sana tavsiyem sende sert cik karsisinda zayif birini gormesin dişini göster ya herro ya merro diceksin
O kız ne yaptı sildi mi seni?
Evet ne ben yazdım ne de o iki yıl oldu
Çok pişman oldun mu peki?
Özlüyor musun o kızı?
Evet
Neden ona geri dönüp yazmadın
Yüzüm yoktu yazmaya
Onunda olmayacak. Kim girerse girsin hayatına beni hatırlayacak.
Hayırlısı olsun
O kızdan sonra hayatında başkası oldu mu
Olmadı ve olmasını da istemiyorum aklımda o varken
Hâlâ aklında mı o kişi?
Hiç çıkmadı
Koy mesafe ni
Ben artık gittim ondan. Engelledim her yerden ama her ne kadar kırılsam da seviyorum onu.
Acaba kalacak içinde anlasılan sende özel miydi
Kalmaz. Ben ona çok fırsat verdim. Küsmek değil. Çok kırıldım ve artık gittim ondan.
Sanırım susmak gitmek en acısı onun için bazı seylerde zamanla gidecek senden
Gitsin. Çok kırgınım.
Anısı cok my sende
Evet.
Önüne bak