Ondan 4-5 aydır hoşlandığımı biliyor mesaj istek kısmını kapattığı için söyleyeceğim şeyleri Instagram boş hesabın biyografisine yazıp ona takip isteği atıyorum bence hesabı açıp yazdığım şeyleri okuyor yani bence okuyordur ama o kadar şey yazıyorum asla hiçbir tepki vermiyor neden?
Onu koklamak ona sarılmak istediğimi bile yazdım kaç defa : /
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kanka Instagram'dan bu iş olmaz Kanlı canlı seni görsün etkilensin ya da başka sevgilisi vardır nereden biliyorsun
Sevgilisinin olmadığına eminim olsa zaten inşaasında benim isteği bekletemez yazdıklarım da görünür. Ayrıca birkaç escrt la takipleşiyor onlarla da takipleşemezdi
Bu a kodupumun eziği kendisini sevmeyen erkeğin peşinden koşan gurursuz köpeğe bir şey anlatmayın dkskdk çoöuk bunu s.. kmek bile istemiyor o derece
Kadınlık gururu bile yok kxkskdkd ezik gibi boş hesap açmış birde dkwşdmdjepdk kişiliksiz or... ğu
Çocuk bundan kaçıyor kesin peşinde koştuğu tipe ben yazsam çoçuk köpeğim olur versene intagramını nasıl hemen tavlıyorum izle ezik kız djwşdm
@Kadınhaklarısavunucu Kanka nasıl konuşuyorsun Bir kadın bir kadınla böyle konuşur mu takma adına hiç yakıştıramadım
Kanka zdn ksrışms ckdkdk
Zorla güzellik olmazmış hayatın kuralı bu zorlamaya gerek yok umarım daha iyileri çıkar karşına 🙏🏻
Benim hep böyle oluyor ama. 3 kere aşık oldum 3ğnde de aynı senaryo bu kadar nasıl olabilir? Tek kelime etmiyorlar : ( bugün herhangi bit kız yazsa flört ederler ama beni kafadan eliyorlar resmen
Sana tavsiyem çok sevdiğini belli etme kendini ulaşılmaz sanar ve bu senden soğumasını sağlar ufak yem gibi gözükme biraz ağırdan al
Gurursuz köpek işte abisi ne yaosın adam bunu s... klemiyor bunu ezk görüyor bu da or... Pu gibi peşinde
Bu gurursuz köpeğe anlatamazın xjsjs
Kişiliği olmayan gurursuz Ka.. şar.
Hayır kanka birde çocuk mesajını kapatmış bu ezik yazmasın diye amahala boş hesap açıyor baban sdnin suratına nasıl tükür müyır ama ondanda sevgi görmedin ya
İstemiyo seni
Gerçekten mi knk ben anlamamıştım bak onu iyi oldu söylediğin
Bırının soylemesı gerekıyo artık sana bunu durmadan soruyosun ne duymayı beklıyosun sjsjs
Anlamaz bu or.. gelmiş or pu gider adam bunu istemiyor ama bu gurursuz köpek dkskdkd
@Kadınhaklarısavunucu hakkında tacız davası acılacak yakında ozamanda sevıyo dıyecek ıste sjsjsj
Senin gibi hiç bir erkeğin peşinden koşuyorum ben koşturıyoeum işlsiz okumamış cahil evde kalmış erkekdiye sürünen köpek fkskdkd
Senin anacığınu böyle s... kerler güzelim :) uğğraşırsan belayla alırsın ananın a.. mına
@Kadınhaklarısavunucu yazdıklarının hepsini ekran görüntüsü aldım seninle mahkemede görüşürüz
Ulan s.. ürtük cahil sen beni kendin gibi mi sanıyorsun ulan sende bana bir sürü hakaret ettin. Mall mahakemede karşılıklı hakaret olunca bir şey yapmıyorlar. Sağlı sollu sür.. tük
Mahkemeye vermesen a koyim