Sildim sonra beni engelledi?

Merhaba, Twitter'den biriyle tanışmıştım 3 hafta önce sohbetimiz gayet güzeldi ortak noktalarımız vardı (aynı şehirde yaşıyoruz, mezun olduğu bölümü okuyorum çok şaşırmıştık), sonra Snapten ekledi beni daha rahat konuşmak için (ses kaydı). İlk zamanlar güzeldi ettiği iltifatlar olsun, birbirimizi tanımak olsun fakat git gide daha az konuşmaya başladık. Geç cevap veriyordu, hafta içi olduğu için iş yorgunluğundan kaynaklı diyordu bana, bende tamam diyip geçtim. Hafta sonu olunca da aynı şekildi, bende onu bir kere uyarmak istedim : tamam hafta içi yorgunsun anlıyorum ama bu hafta sonu başka olabilirdi beni daha iyi tanıman için konuşabilirdik, eğer istemiyorsan söyleyebilirsin açık sözlülükten yanayım dedim o da bana cidden işim vardı sonra yemin etmeler bırak sana kendimi ispatlayacam dedi. Bir gün arayalım konuşalım mesajdan olmuyor dedi. Bende tamam dedim. Ertesi gün yine az konuşuyoruz dünden ders almamış gibi, ne zaman müsait olursun telefonda konuşmak için dedi bende yarın şu saatte olur dedim.
O ertesi gün ne günaydın mesajı yazdı, ne de aradı 5 gündür konuşmuyoruz.
Ses soluk çıkmayınca, bir kere uyarmamla birlikte onu snapten ve twitter'den sildim.
Bunu fark eder farketmez beni snapten twitter'den engelledi.
Başlarda içimden dedim ki başka konuştukları vardır. Sildiğimi görüp hızlıca engelledi, mesajıma saatler sonra cevap veren adam.
Zoruna mı gitti acaba?
Ne düşünüyorsunuz baştan beri?
Sildim sonra beni engelledi?