Sevgilimden sıkıldım gözüm çok dışarıda napacagim ben?

Beni cok seviyor onu Şu an birakamam mezun olana kadar ayrılamam zaten ayrıl demeyin ikimizde kotu etkileniriz ayrılıktan son yılımız zaten ya onu kaybedersem belki beni onun kadar seven biri olmayacak ama içimde kötü his var yani bisey yapasım gelmiyor sadece beni sevmesini seviyorum yanımda olmasını napmaliyim bilmiyorum en güzeli kimseyle sevgili olmamak ben ona dedim sevemiyorum kimseyi heves ediyorum dedim o sevgilim olmak istedi hayatımdaki tek erkek olabilmek için şimdiyse ilişkimizin miladi dolmak üzere..

Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar durumumu izah edeyim tam olarak ben zaten kendimi bilen iliski istemeyen erkeklerle takılan bir kızdım bir süre sonra buna dönüştüm cunku bikac ay sonra sevgilim dediğim erkeklerden hep sıkılıp ayrıldım sonra o cikti karsima benim icin cok uğraştı iyi de geliyordu onunla birlikte diğer erkekleri silmem zaman aldı epey sonra o vardı hayatımda mutluydum birlikte yapardık herseyu ama tekrar eskiye dönmeye başladım yani sıkıldım sevemiyorum gördüğüm her erkeğe çekim hissetmeye başladım
Sevgilimden sıkıldım gözüm çok dışarıda napacagim ben?