1-) Karınızın sizi aldattığı kişiyle kavga ettiniz mi?
2-) Karınızdan ayrıldınız mı?
3-) ya da affettiyseniz bu mesela 20 sene sonra bile unutulmuyor mu?(tabi pişman ve samimi bir şekilde af diliyor ve size karşı alttan alma fedakarlığı ediyorsa)
2-) Karınızdan ayrıldınız mı?
3-) ya da affettiyseniz bu mesela 20 sene sonra bile unutulmuyor mu?(tabi pişman ve samimi bir şekilde af diliyor ve size karşı alttan alma fedakarlığı ediyorsa)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Erkekler Ne Diyor
Esas soru su olnali neden aldatti? Vunun cevabuni bilirsen sieubun cevabi oetaya cikar
Buda doğru teşekkür ederim.
Ben asıl hisleri merak ediyorum cinsel aldatma da durum çok acı düşünsenize senin derinin 3.. kişinin hafifi olmuş oluyor.
Sen hiç geneleve giderek veya bir kadinla iliskiye girerek aldattin mi veya o firsatin olsa yaparmiydin. cevap evet ise bu dusunceyi unut...
Hayır hocam.
Sorumu tam olarak anlamadınız insanın asıl zoruna giden şey şu.
Düşünün bazen en ufak bir şeyden kapris yapıp birlikte olmak için 40 takla. attiran.
Basit fantazilerde veya oral yolla ilişkiye girmeye yanaşmayan karın gidip Bi baskasinin f*ck oluyor.
Senle sadece sevisen hayvan gibi seks yapıyor.
Senle hayvan gibi seks yapamıyor.
Şimdi diyeceksiniz ne güzel işte seninle aşk ile sevisiyor
Bi f*ck ile hayvan gibi seks olur sevişilmez deniyor.
Yani işin en acı tarafı şu f*ck ile koca sevgiliden bahsedilir ama kocaya sevgiliye f*ck asla
İnsani en cok uzen sey sevdiginiz kisiden akinan darbe.. Sen hala seviyoesun ama yapilsnida unutamiyorsun... Dedigim fibi sebebini sor. Net cevap iste. Cecaba gore eger ortada cocuk yoksa duygusal degil msntigina gore harejet et.
Yani ya dönmwsine izin vwr ya da yeniden kendine bir es bul
Çocuk yok ben 33 oda 33 aynı yaş senedir derin bir aşk vardı çocuk için acele etmedik
Yani biz derin bi aşk yasadik 2 sene sevgililik var 3 senedir toplam 5 senedir
Bu süreçte fırsatım olsa bile hem ona olan saygımdan onu aldatmazdim
Ama şu an kendine zarar veriyor
Kendisi itiraf etmek istedi ben suphelendim pişmanım 1 kez oldu diyor
Dediğiniz ilk yorum
Eğer fırsatın olsa geneleve gider miydin dedin ya
Buda tek seferlikti dedi
Isnan bazı şeyleri sonradan anlar ya
Durup dururken itiraf etmek istemeler cesaret edememeler alkol alıp son anda ağzından kaçırmamalar buda beni şüpheye düşürdü zarf attım hemen dedi
Telefon kayıtlarına bile baktım tutarlı konuşuyor olaydan sonra olmamış
Hatta o şerefsize yanımda yazdı aradı görüntülü oda niye 2. Kez olmadı diyor du
Kurgu olabilir mi acaba onla ikisinin
Kafam. karisik ve sadece bir tokat attım
Aşırı öfkeliyim hala
Ama ne fark edecekki.
Bağırmaz bile oldum yalvarıyor kendine zarar veriyor zor sakinlestiriyorum kurgu mu bilmiyorum
Kacamak fırsatım olmadı
Onla yapardım tek seferlik
.
Böyle mantık yürütsem oda samimi ise son Bi şansı hak eder ama güven sorunu ömür botu kalır
Ayrılık kararı versem
Acaba kimlerle takılıyor sonuçta anne babası yaşlı onlara saygım var onlar da üzülür ve öfke nöbeti yazarım.
En azından sessiz kalarak o evde mahcup utanmış. halde içimdeki öfke patlamadan bastırılıp halde Şu an
Dedigim gibi sebebi ne bunu dogru tahlil et. Birde bu konuda baskalarinin dusuncesune gore degil duygularina gore karar ver. Cünku ileridr verdigin kararda pisman olmazsin...
Cocukta yok bosanmak istiyorum avukata sordum gizlilik sözleşmesi yaparız dedi zaten bosanmayi istemiyor. ama bilmiyorum nolur