AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
aynen kardeşim sana yürüyor herkes
Onu kastetmemiştim.
boş yapma devam et
Tesekkurler. Tm bir ergen kafalisin
:) senin düşüncen canım benim
İyi uykular
Oha hepsimi
Çoğunlugu
Birbirlerinden haberleri varsa karaktersiz tipler demektir
Hayır yok galiba
O nasıl iş kız
Bende anlamıyorum. Galiba büyük sansizlik
Gel benim kardeşim yok 😂😂
Almayayım canım tesekkurler
Hahaha 😂😂
İyi eğlendim teşekkürler size
İyi geceler
Şanslı olduğunu düşünüyorum
Yokya en büyük şanssızlığın bu galiba
Bence uzak dur o zaman ikisi birbirine düşer
Haklısın. Ama biri bana çok tatlı geliyor.
O zaman biraz takıl hevesini aldıktan sonra ayrıl evlenirsen ciddi problemler olabilir
Tesekkurler
Ama ilişkide evli
ne Evli biriyle mi takılıyorsun
Hayır takılmıyorum. Tabiki. Ama gittiğim mağazaların sahipleri. Tanıdıkta. Garip oluyor biraz
Evli kişilerin senden hoşlanması bana tuhaf geldi doğru söylemek gerekirse
Aynen banada.
Evli erkekler genelde Evli oldukları için tek gecelik ilişki ya da hayatlarında bir heyecan ararlar Yanlış anlama ama sana o gözle bakmalarının Bir sebebi olmalı
Aslında hiç öyle biri değilim. Yani davetkar bir davranışta bulunmadım. Ama çok sıcakkanlı ve pozitif biriyim. Belkide bunu o yöne cektiler
Bekar mısın kaç yaşındasın
26 yıl. Bekarım.
Ilgimi çektin arkadaş olabilir miyiz seninle Merak ettim seni
Tesekkurler.
Pekala sen kaybettin Kolay kolay kimseyle arkadaş olmam herkese güvenmem ve son derece güvenilir biriyim Emin ol beni tanısaydın Sen kendini arkadaş olmak isterdin
KS deki arkadaşlarım. Pekte güvenilir çıkmadilar
Bu ön yargıda olduğunu düşündüğüm için beni Tanısan seversin dedim zaten Mesela sen de KS de takılıyorsun O zaman bu söylediklerin senin için de geçerli ben buraya her zaman girmem ara sıra girer çıkarım Canım sıkıldığı zaman
Ben bir araya çok takıldım. Ama o kadar takılmamak gerek yokmuş. Bazılarına hakketmedikleri değeri vermişim.
Tabii ki kimin ne olduğunu bilemiyorsun ister istemez ön yargıyla hareket ediyorsun bu herkes için geçerli Ama benim bu siteye giriş amacım Kendime bir arkadaş bulmak değil Tamamen tesadüfen karşıma çıktın ve seni merak ettim bu yüzden arkadaş olmak istedim Bir de Açık sözlü olduğun için samimi insanlara daha çok güvenirim
Tesekkurler...
Tamam iyi geceler son olarak şunu söyleyeyim karşına her zaman düzgün ve doğru insanlar çıkmaz
Evet çok doğru bu soyledigin
Bir de şunu söyleyeyim Benim amacım sevgili olmak ya da ciddi bir ilişki falan değil normal bir arkadaş Yukarıdaki konuda açık sözlü olman dikkatimi çekti Hani sana sormak istediğim öğrenmek istediğim şeyler olabileceğini düşündüğüm için arkadaş olmak istedim yanlış anlama şu an ısrar etmiyorum Sadece kendimi açıklıyorum
Aklıma o tarz birsey gelmedi zaten. Ayrıca yanlış anlamamı gerektirecek bir durumda yok.
Bir de benim başıma gelmişti Evli biriyle bir olay Bu yüzden dikkatimi çekti Neyse boş ver
Nasilla
Bildiğin yürüyorlar ama kardesler
What?
Adamlar depar atıyor. Ama hep kardeş çıkıyorlar.
Benim brotherler evli beni dene diyomusm hahah
Almayayım canım .