Ben de 18 yaşındayım. Aynen öyle hissediyorum. Ve benim yaşlarımda evlenen var. Basil yapıyorlar anlamıyorum. Ben evlilik yaşanan hele çocuk hiiiiiç yapamam 😄😄🤣 bence bi insanın evlenmek için saglan bi düzeni ve temeli olmalı. Yani 2 3 yıllık tanımış olmalı birini. Mesleği olmalı. 18 yaşındaki veya 21 yaşındaki birinin yasi ne kadar ki birini tanısin, hayatını otursun. Daha çocuk yaşları bence.
evet çok erken. ayrıca görücü ne ya? hangi çağda kalmış ailen bi sor? şu eksik köy zihniyetinden bi arının artık. Evleneceğin kişiyi kendin seç. önce ekonomik özgürlüğünü al. sonra evlilik.
Bence anne veya baba olmak için orta yaş beklenmeli yani 27 28 yaşından sonra olması daha iyidir.
Birçok kere gözlemledim ki 26 yaşındaki kişilerle 20 li yaşlardaki kişiler çok farklı düşünüyor. Çünkü 20 den sonra iş hayatı başlıyor, tanıdığın insanlar değişiyor, zamanla düşüncelerin de değişiyor, daha sağlıklı bir yerden bakmaya başlıyorsun.
Eger universite falan okumuyorsan. Bir amacin yoksa. Aylaklikla zamanin gecekse. Yasin gayet ideal. Calis falan demis bazi arkadaslar. Asgari ucretle calisip ciddi sekilde yapranacagin yere evlen daha iyi.
Gorucuye gelenlerden sana deger veren maddi durumu iyi ve seninde sevme ihtimalin olan adaylardan birini degerlendir. 25 yasini gectikten sonra bunlarin hic biri gelmemeye basliacak. Simdiki kizlarin akillari bir karis havada. Dizi izlemekten beyinleri sulanmis durumda.
Yaşınız konusunda bir sorun yok, çocuk gibi hissetmeniz de sorun değil. 50 yaşına geldiğinizde bile içinizde hala o çocuk olabilir. Ancak erken olduğunu düşünüyorsanız, erkendir. Bunu siz biliyorsunuz, başkasının bilemesine ya da başkasını ikna etmenize gerek yok. Evliliği yaşınız geldiği için ya da görücü geldiği için değil, mutlu olmak için yapın. Mutlu olacağınız insanı gerekirse bir ömür arayın, ama içinizdeki çocuğu tanımayan biriyle yuva kurmayın.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Senin kendini hazır hissetmen lazım. Yorumlardaki bazı tipler lisede bile yemediği halt kalmayıp fakat evliliğin ileri bir yaşta olması gerekliliğini savunan ikiyüzlü, ahlaksız, yobaz tipler onlardan tavsiye alma. Her şey sende bitiyor kardeşim.
Daha küçüksün zaten kendini daha cocuk hissettigini söylüyorsun böyle şeyler için erken. hem tavsiyem elinde kendi işin meslegin olmadan evlenme ve görücü usulü değil de tanıyarak severek evlen sonra pisman olma.
Hazır değil iseniz hazır değilsinizdir. Birileri istiyor diye de buna mecbur değilsiniz. Bunu aileniz ile ap açık konuşun. Resim size ait ise çok güzel bir kızsınız. Umarım hayatınız da bu kadar güzel olur...
Erken evlilik bazen çok güzel şey heyecanlı olan ilişkiler bir tıkda olsa uzun sürüyor ve çocuğunla arkadaş gibi büyüyebiliyorsun ama hayata biraz daha küçük atıldığın için daha çabuk yaşlanabiliyor insan.
Bir bana mı gelmiyor görücü şeysi ya, o kadar mı tipsizim. Gerçi görücü olarak gelse ailem vermez o ayrı. Sevdiğin olursa üniversiteye gitmiyorsan, evlen.
Ben her yerde sürekli evliliğin saçmalığından konuştuğum için kimse gelmedi 😀 Senin için çokkkk erken ve genel olarak evlilik saçma zaten illa istiyorsan 30 dan sonra mantık evliliği en iyisi
Kendini ne zaman hazır hissediyorsan o zaman evlen 😊 seni gerçekten seven ve seninde onu sevebileceğin biriyle evlen çünkü aşk sevgi olursa evlilik mutluluk huzur getirir
21 küçük bir yaş bende o yastayım bu yaşta ne evlenmesi Allah aşkına benim çoğu arkadaşım evlendi ama eşlerinin durumu iyi evleri arabaları var diye. Bana da öyle biri çıksa bende şu an evlenirim 😂
@Karl-Johan bu yaşta evlenmek saçma tabiki yoldan geçeni ay ben aşık oldum diye avutursan kendini gençliğini heba edersin. Şu devirde ekonomi nerelere ulaştı dolar euroyla hareket ediyoruz. Tabiki paralı biriyle evlenir 18 de de evlenilebilir paran varsa demek istediğim bu
@threedaysgracex Bazen gerçekten bu ülke demokrasiyi hak etmediğini düşünüyorum. Bu ülke sürekli askeri yönetimle yönetilecek. Bizim insanımız medeniyeti her istediğini yapabilme olarak görüyor.
bence yanlışın var çünkü medeniyetin olduğu yerde 9 yaşında çocuk okur. Türkiye de demokrasi yok oy vermek dışında bunun adına bi şey yapmıyoruz. maalesef ülkemizdeki insanlarda cumhuriyete karşıtı onlar yok edilmediği sürece Türkiye medeniyet falan olmaz
Bende seninle aynı yaştayım bende aynı şeyleri düşünüyorum çoğu kullanıcı zengin olsa evlenirim demiş ama ben yapamazmışım gibi geliyor çok büyük bir sorumluluk evlilik bence
23 yaşından erken evlenmeni tavsiye etmem. Ben şu an 23 yaşındayım ayrı bir bilinç geldi yeni yeni. Eskiye döndüğümde bir sene önce için bile diyorum çocukmuşum
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
O görücüleri iyi degerlendir 25 ten sonra gelmiyorlar 😀
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Görücülerim lafi milatta kaldi ya lutfen kullanmayin acayip değersizleştirici.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Dikkatli seç eşin olacak kişiyi erken değil geç de değil.
Sakın acele etme. boş ver mesleğini eline alıp seni kendisine eş yapmak isteyen abazaları. Önce kendi ayakların üstünde dur. Sonrasına zaten sen karar verirsin bir şekilde merak etme
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
görücülerin boşuna geliyor demekki, biz bokuz , olaya bak