Güncellemeler
+1 yıl
Tek isteğim onunla olmak onu görmek ve sonsuza kadar sevdigimle mutlu olmak çok seviyorum bu duyguları ciddi anlamda yaşıyorum ben ama onunda istemesi lazim ben napiyim daha çok seviyorum onu
Güncellemeler
+1 yıl
Dua edin bana ben onu çok seviyorum kavusalim yeterki ben onunla mutlu olurum bu hayatta eğer olamazsak ben çok kötü hissederim çok özlüyorum anlatamam ben aşığım ona
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Git baska bulsana baskasinj
Hayatımda o var bir kere sevdiğime kavusucam ben ve vazgeçmek için sevmedim ben bu aşk ebedi bende ve seven insan başkasını bulmaz net oda seviyor beni sevdiğime ihanet edemem onu yarı yolda bırakamam biz mutlu olucaz
Kendisi aşık etti bende Cok seviyorum yemin ederim ki onu çok seviyorum aşık oluyorum inanki ben çok özlüyorum bide onu ama elimden sadece sabretmek geliyor şu anlık benim yani eğer onlada olamazsam kimseyle olmam ben. Ama eminimki sevdiğime kavusucam onu gorucem Allah nasip etsin sevdiğimi bana her zaman sevdiğime kavusma hayaliyle kendimi iyi hissediyorum ben çok seviyorum gercekten napiyim daha biliyorda kendisi
Knk bu arada her soruma baskasini bul diyorsun ben öyle karaktersizlik yapıp sevdiğimin yerine başkasını koymam. kime diyorsan de ama ben asla öyle bişey yapmam net.
Duana ihtiyacım var sevdiğime kavuşmak için bildiğin dua tarzı şeyler var mı ya da sen edebilirmisin şu hayatta sadece onunla mutlu olmak istiyorum ben
Kıskanmana gerek yok bu arada sırf onu seviyorum diye birdaha yaz bakualım öyle yorumunu silicem ben sana kaç defa öyle aşığım dedim hala başka bul diyorsun ben o karaktersiz yarı yolda bırakan kızlardan değilim sevdiğimi çok seviyorum o başka birisiyle olursa ben yikilirim anliyormusun ya 2 sene oldu ben onu seviyorum diye çok çabaladım ya çok aşığım kimse anlamıyor beni çok seviyorum ama gelmiş bana başka bul diyorsun bunu sana kaç defa dememe ragmen başka bul bulabiliyorsan diyorsun ya ben ne yaptım da başkasını buluyim sadece sevdiğim var onu seviyorum bunu yapmicagimi bildiğin halde beni tanımadan etmeden başka bul demeye hakkın yok tamam dersen de en azından rabbim içimi biliyor Allah iyi insanlarla karşılaştırsın herkesi kaç defa soruma böyle yazdın ama ne hakla cidden artık yeter benle sevdiğime laf etme konuştuklarına ve dediklerine dikkat et iyi gunler
Knk cevap yaz bari özür dile böyle de olmaz ya kaç defa özür diledin yeter artık başka bul deme bana
Kalbim hala onu istiyor ne olursun bişey de iyi olayım ya çünkü çok çabalıyorum ben ne olursun anla beni sende öyle diyince daha çok üzülüyorum ben
Biz mutlu olucaz ne dersen de bana tamammi
Doğru yerdeyim heralde 😂
Çok sinirliyim şu kıza
Her sorumda aynı ya bulmicam başka erkek
Kaybolmuş 😏
Hayır cevapta vermiyor sonradan verip özür diliyor ben hakliyim ama şu an biliyor sevdigimide
Kaç defa özür diledi sonra yine sorumu başkasını bul bulabiliyorsan yazdı sabah
Olabilir insansin
Seviyorum napiyim
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!