Aşk İlişkileri Aşkta kaçıncı levelde kaldın ya da devam ediyorsun? nirhamm Takip Et Master Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 87 Yapay Zekaya Sor #nirhamm 🔴 🔴 🔴 🔴Ben hep 1 deyim 2 ye çıkamadım maşallahım var!!! #nirhamm 🔴 🔴 🔴 🔴 Aşkta kaçıncı levelde kaldın ya da devam ediyorsun? Cevapla Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 15 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 260,7b cevap paylaştı. Aşk hayatım hiç olmadı maalesef bu yüzden hiç başlayamadım. 0 0 Yorumla
Munis1 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Hiç aşk hayatım olmadı vee bu durumda level de yok😕 2 2 Yorumla nirhamm +1 yıl Çok güzelsin ama sen maşallah, inşallah çiçek gibi bir aşk nasip olurda hayatına hayat katar 🌸🌸🌸🌸 Yorumla Munis1 +1 yıl Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için inşallah 🌼 🌼 Yorumla
ztrmax Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Senin sevgilin olmamış mıydı nasıl hep 1 desin :D 1 7 Yorumla nirhamm +1 yıl Ne zaman oldu benim sevgilim haberim yok Yorumla ztrmax +1 yıl Hesap sahibi değişti mi Yorumla nirhamm +1 yıl Hayır bizzat benim hesap, sahibi de aynı Yorumla nirhamm +1 yıl Ne ada sevgilim oldu onu bilemedim çiçeğim Yorumla ztrmax +1 yıl Öyle bir cümleni hatırlıyorum ama yanlış hatırlıyor olabilirim. Şimdi kafama takıldı akşam bulmaya çalışıcam 😂 Yorumla ztrmax +1 yıl Eski manitam demişsin :D buldum :d Yorumla nirhamm +1 yıl Oraya yorum yaz bakayım çiçeğim Yorumla
XxSertaçılıcalıxx Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl 5deyim şu an karar verme aşamasındayım yani kişilik ve karekter böyle seyler okdarda basit değil koskoca tutkumu paylasıcam onunla sonuçta herzaman ,, (5) 1 0 Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. 4. level ıcın o kapıyı hep zorluyorum ama bır turlu kapıya uygun anahtarı bulamadım.olmuyor.cok ıyısın denmesınden ve bunu duymaktan cok sıkıldım.degısen bırsey yok 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl ben hep 6/7 ye kadar gelip başa saranım ya 😂 ama bir tanesinde 8. levele geldim tam 9. ya geçiyordum terk ettim 1 0 Yorumla
Portakal-Çiçeğii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Tanışma sürecinde kalmaktan son derece memnunum kendimi levelleri atlamak için hazır hissetmiyorum 1 0 Yorumla
Bakımlıkızçehanım Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeni gibi görünen ama yaşanmışlık dolu olan bir ilişkim var. Level 6 ciddi düşünme kısmına girdik bakalım hayırlısı.. 1 0 Yorumla
deadalus Takip Et Master Yaş: 38 , eic 50% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. En fazla 7 ye çıktım e tabi her çıkışın bi düşüşü var ordan hoooopppp sıfıra, artık o dolaylarda geziyorum 🤣🤣 1 0 Yorumla
FiqHShott Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Flört de sonrası reddedilme yani konuşma falan oldu tanışma faslı vs. Ama işte tek oraya kadar gelebildim 1 6 Yorumla İzmitlionur +1 yıl Geliştirmek lazım zaman ilerliyo acımasızca Yorumla FiqHShott +1 yıl Nasıl geliştirebilirim ki engelliyim diye reddediliyorum Yorumla İzmitlionur +1 yıl Ben de öyleyim 54 çıktı yeni rapor. Boş yere yıllarca kompleks yapmışım. Tombik hatun manken gibi adamı götürüyo. İş başka ;) Yorumla FiqHShott +1 yıl şu an evlisin sanırım Yorumla İzmitlionur +1 yıl Farketmiyo Yorumla İzmitlionur +1 yıl Kendimi yıllarca eksik zannedip geri durunca kapastemi çözdüğümde evlensemde durulmuyom Yorumla
Sefir34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 592 cevap paylaştı. 🌹😃😃😃 aynı durumdayız seninle kanka yaa ama senle de konuşamıyoruz bende 1 en fazla 2 olmuştu 😃😃😃😃 1 0 Yorumla
ZEYNPPZM Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl 7 olmadan daha 8 olacaktı kıl payı döndüm o yoldan şükür 1 0 Yorumla
its-ok Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl aradakileri atlayarak evlenme teklifi almıştım, onu saymıyorum, flörtte takılı kalmışım 1 0 Yorumla
deli_xatûn Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl 8 e kadar gelip 0 dönüldü şuanda hala 0 dayız 🫠🫠🫠🫰 1 0 Yorumla
khaixx Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Hayatımda hiç aşık olmadım en fazla hoşlanma oldu. Level 5 te yandım şimdi moladayım😄 1 0 Yorumla
yağmur_yüreklim01 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Hep 6 ya kadar geldim sonra direkten döndüm sxdfcxsdc 1 0 Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı. 6 dan yukarı çıkmadım :D olursa da direk 11 geçerim 1 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. 11 ama 12 yazmamışsın (boşanma) :)sonra 5 ve ayrılık... 1 0 Yorumla
Pikauv Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 +1 yıl Level 6’ya kadar gelmiştim. Sonra çöküş ahahaaa 1 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı. Level 12: AldatılmaLevel 13: Boşanma ve game over seviyesi.Baştan başlar mıyım? HAYIR! 0 0 Yorumla
Elfida277 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl haha bu leveller bana uymuyor yaaa 😂 1 2 Yorumla nirhamm +1 yıl Neden uymuyor ki Yorumla Elfida277 +1 yıl kız ben bunların çok daha üst seviyesindeyim bana uyan yokki burada 😂 Yorumla
FeelsBadMan0 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl 11 leveli 3 kez tamamladım. 1 1 Yorumla nirhamm +1 yıl 😂😂😂😂😂😂 Yorumla
Anlatdinliyorumcanım Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 472 cevap paylaştı. Ah ulan üzüldüm... 1 2 Yorumla nirhamm +1 yıl İnan ki bende Yorumla Anlatdinliyorumcanım +1 yıl Ben neden hep seninle konuşmak istiyorum bende bunu bilmiyorum. Yorumla
AKBEY___52 Takip Et Xper 7 Yaş: 47 , eic 98% +1 yıl Ben habire level atlıyorum Yani bir levelde takılıp kalmam bana göre mantıksız 1 0 Yorumla
meryemela58 Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Benimki bumerang gibi en başa sarıyor o yüzden bıraktım o işleri 🙊 2 0 Yorumla
Ragnar_Lodbrok Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. Her şeyi anlıyorum da şu ''Söz'' nedir bir türlü aklım almıyor 0 0 Yorumla
David_Caine Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 80% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 427 cevap paylaştı. Olsun be nirham.. bir gün 2 de gelir 3 de :) 0 0 Yorumla
obenn34 Takip Et Xper 6 Yaş: 47 , eic 97% +1 yıl 1 den başladım hepsini yaşadım. Şimdi 1 den devam insalahh 0 0 Yorumla
Afacan_37 Takip Et Master Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Sıfır yazsan oraya. O da Allah'ın bir kulu 😂Biri daha görmedim 😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bunlara nasıl geliniyor ve nasıl oluyor nasıl konuşuluyor bilmiyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Level 12 Evlilik Level 13 Boşanma Level 14 Yine yeniden bekar Level 14 teyim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl 6yi ben düşündüm ergen olduğum için o zamanlar 5den öteye gitmedi iyi ki de gitmedi 0 0 Yorumla
Just_say_it Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl 10'da Bölüm sonu canavarına yenildim. 😂 1 0 Yorumla
benbendeğilimartık Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 72% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Nişan, evlilik ve boşanma. 1 0 Yorumla
Stoneeecold Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl 5’e kadar geldim zirve sonra çakıldım 😅 1 0 Yorumla
TokEvinAçKedisi_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Level 11 and game over ❌️ 1 0 Yorumla
Aksldnells Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl 8 de kaldık. İnşallah 11 e direk telfi edicez 1 0 Yorumla
nedennnFASULYE Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl kedi köpek besledaha ötesi sana gelmez 1 0 Yorumla
Fofenkman Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 542 cevap paylaştı. 5'te kaldım ben de. 1 0 Yorumla
İzmitlionur Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Level15 16 devam 1 1 Yorumla İzmitlionur +1 yıl Bide sıralamada hata var sanki yatak faslı kaç oluyo Yorumla
SonMohikan71 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı. Ve bunun 4 de kalması ileriye gidememesi 1 0 Yorumla
duygusalkaktus Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 92% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. en fazla beşe kadar gelmişim 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 17,6b cevap paylaştı. Henüz birdeyiz 1 0 Yorumla
mertcanturk Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 38% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. 3. Zorlarkennn mazot bitti😂😂🙏☘ 1 0 Yorumla
Mustzy Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Aşka inanmam 1 2 Yorumla nirhamm +1 yıl Kesinlikle haklısın Yorumla Mustzy +1 yıl Çıkar ilişkisine kılıf bulmuşlar adını aşk yapmışlar Yorumla
_GEYGünlükleri_ Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Level 4 1 2 Yorumla nirhamm +1 yıl Hmmmmm Yorumla _GEYGünlükleri_ +1 yıl 😂😂 Yorumla
NewYorkluGezgin Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 790 cevap paylaştı. Biz ciktik da ne oldu :) 1 1 Yorumla nirhamm +1 yıl Kaça kadar çıktın ki ben beceremiyorum çıkma işini Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
67Cevap
Aşk hayatım hiç olmadı maalesef bu yüzden hiç başlayamadım.
Hiç aşk hayatım olmadı vee bu durumda level de yok😕
Çok güzelsin ama sen maşallah, inşallah çiçek gibi bir aşk nasip olurda hayatına hayat katar 🌸🌸🌸🌸
Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için inşallah 🌼 🌼
Senin sevgilin olmamış mıydı nasıl hep 1 desin :D
Ne zaman oldu benim sevgilim haberim yok
Hesap sahibi değişti mi
Hayır bizzat benim hesap, sahibi de aynı
Ne ada sevgilim oldu onu bilemedim çiçeğim
Öyle bir cümleni hatırlıyorum ama yanlış hatırlıyor olabilirim. Şimdi kafama takıldı akşam bulmaya çalışıcam 😂
Eski manitam demişsin :D buldum :d
Oraya yorum yaz bakayım çiçeğim
5deyim şu an karar verme aşamasındayım yani kişilik ve karekter böyle seyler okdarda basit değil koskoca tutkumu paylasıcam onunla sonuçta herzaman ,, (5)
4. level ıcın o kapıyı hep zorluyorum ama bır turlu kapıya uygun anahtarı bulamadım.
olmuyor.
cok ıyısın denmesınden ve bunu duymaktan cok sıkıldım.
degısen bırsey yok
ben hep 6/7 ye kadar gelip başa saranım ya 😂 ama bir tanesinde 8. levele geldim tam 9. ya geçiyordum terk ettim
Tanışma sürecinde kalmaktan son derece memnunum kendimi levelleri atlamak için hazır hissetmiyorum
Yeni gibi görünen ama yaşanmışlık dolu olan bir ilişkim var. Level 6 ciddi düşünme kısmına girdik bakalım hayırlısı..
En fazla 7 ye çıktım e tabi her çıkışın bi düşüşü var ordan hoooopppp sıfıra, artık o dolaylarda geziyorum 🤣🤣
Flört de sonrası reddedilme yani konuşma falan oldu tanışma faslı vs. Ama işte tek oraya kadar gelebildim
Geliştirmek lazım zaman ilerliyo acımasızca
Nasıl geliştirebilirim ki engelliyim diye reddediliyorum
Ben de öyleyim 54 çıktı yeni rapor. Boş yere yıllarca kompleks yapmışım. Tombik hatun manken gibi adamı götürüyo. İş başka ;)
şu an evlisin sanırım
Farketmiyo
Kendimi yıllarca eksik zannedip geri durunca kapastemi çözdüğümde evlensemde durulmuyom
🌹😃😃😃 aynı durumdayız seninle kanka yaa ama senle de konuşamıyoruz bende 1 en fazla 2 olmuştu 😃😃😃😃
7 olmadan daha 8 olacaktı kıl payı döndüm o yoldan şükür
aradakileri atlayarak evlenme teklifi almıştım, onu saymıyorum, flörtte takılı kalmışım
8 e kadar gelip 0 dönüldü şuanda hala 0 dayız 🫠🫠🫠🫰
Hayatımda hiç aşık olmadım en fazla hoşlanma oldu. Level 5 te yandım şimdi moladayım😄
Hep 6 ya kadar geldim sonra direkten döndüm sxdfcxsdc
6 dan yukarı çıkmadım :D
olursa da direk 11 geçerim
11 ama 12 yazmamışsın (boşanma) :)
sonra 5 ve ayrılık...
maşaallah 11. level
Level 6’ya kadar gelmiştim. Sonra çöküş ahahaaa
Level 12: Aldatılma
Level 13: Boşanma ve game over seviyesi.
Baştan başlar mıyım? HAYIR!
İtirazım var aşkın leveline
haha bu leveller bana uymuyor yaaa 😂
Neden uymuyor ki
kız ben bunların çok daha üst seviyesindeyim bana uyan yokki burada 😂
11 leveli 3 kez tamamladım.
😂😂😂😂😂😂
Ah ulan üzüldüm...
İnan ki bende
Ben neden hep seninle konuşmak istiyorum bende bunu bilmiyorum.
Ben habire level atlıyorum Yani bir levelde takılıp kalmam bana göre mantıksız
Benimki bumerang gibi en başa sarıyor o yüzden bıraktım o işleri 🙊
Her şeyi anlıyorum da şu ''Söz'' nedir bir türlü aklım almıyor
Olsun be nirham.. bir gün 2 de gelir 3 de :)
1 den başladım hepsini yaşadım. Şimdi 1 den devam insalahh
Sıfır yazsan oraya. O da Allah'ın bir kulu 😂
Biri daha görmedim 😂
5'ten ötesi olmuyor...
Bunlara nasıl geliniyor ve nasıl oluyor nasıl konuşuluyor bilmiyorum
Level 12 Evlilik Level 13 Boşanma Level 14 Yine yeniden bekar
Level 14 teyim
6yi ben düşündüm ergen olduğum için o zamanlar 5den öteye gitmedi iyi ki de gitmedi
10'da Bölüm sonu canavarına yenildim. 😂
6 da takılı kalmıştım hep
Nişan, evlilik ve boşanma.
5’e kadar geldim zirve sonra çakıldım 😅
7 de kaldım devamı gelmiyor
Bence 1ile 2 yer değiştirmeli
4'den sonra devamı gelmedi
Level 11 and game over ❌️
Bir iki de kaldım maalesef
8 de kaldık. İnşallah 11 e direk telfi edicez
Ciddi düşünmede kaldık ayrıldık 😒
kedi köpek besle