Aşk İlişkileri Şu anda sevgiliniz var mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Platonik veya ayrı olmadığinız Evet Hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Güncelllll Şu anda sevgiliniz var mı? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 260,8b cevap paylaştı. Hayır hayatımda hiç sevgilim olmadı 0 0 Yorumla
nirhamm Takip Et Master Yaş: 29 , eic 41% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Önemli şeyler değil, gereksiz insanla sevgili olmak kadar saçma hiç bir şey yok.. 2 1 Yorumla GeceMuhafızı +1 yıl Öyle düşünme oda ayrı bir mutluluk Yorumla
pradamella Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 84% +1 yıl Sevgilim yok şu an, hoşlandığım biri de yok olsa hemen harekete geçerim 0 0 Yorumla
TOKAREV Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Hayır yok. Eksiklik değil, ancak aile kuramamakta bazen eksiklik hissettiriyor. 0 0 Yorumla
Hayatlarvehayaller Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yok.. Beni sevmeyen değer vermeyen biri olacağına hiç olmasin 0 0 Yorumla
MuammerCan2 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl deger bilmeyen insanlar icin gereksiz olur kalsın :) 0 0 Yorumla
wbuse Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 83% +1 yıl İki gün önceye kadar evet, şimdiyse hayır. 2 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Hayır yok. 0 0 Yorumla
benfavor Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Yok ama elini çabuk tutan karşı cins kazanacak 0 0 Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Yok kusur kalsınlar öküzler. 0 0 Yorumla
GeceMuhafızı Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Aslında olmasını isterdim ama şu anda sevgilim yok 0 0 Yorumla
Şişkoletta Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Şu an sevgilim yok olsun istemiyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Hayır önceden de olmadı zaten 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hayirlisi kanka Yorumla
Kahraman1022185 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl yok, 0 1 Yorumla Kahraman1022185 +1 yıl gibi Yorumla
michael_k Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Yoktur 😏 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 17,6b cevap paylaştı. B şıkkı 0 0 Yorumla
biradetmehmet Takip Et Master Yaş: 45 , eic 31% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı. Çok var hemde cok 0 0 Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et Master Yaş: 102 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Sevgilim yok 0 0 Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. Hayır yok 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Evliyim 0 3 Yorumla barmen_chıld +1 yıl sevgı yok yane :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @barmen_chıld var tabiki olmasa evlenir miydik🥰 Yorumla barmen_chıld +1 yıl hıı ne bılım hangı evlı mutlu ki ya da hala hangısı sevgılı modunda Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Hayır hayatımda hiç sevgilim olmadı
Önemli şeyler değil, gereksiz insanla sevgili olmak kadar saçma hiç bir şey yok..
Öyle düşünme oda ayrı bir mutluluk
Sevgilim yok şu an, hoşlandığım biri de yok olsa hemen harekete geçerim
Hayır yok. Eksiklik değil, ancak aile kuramamakta bazen eksiklik hissettiriyor.
Yok.. Beni sevmeyen değer vermeyen biri olacağına hiç olmasin
deger bilmeyen insanlar icin gereksiz olur kalsın :)
İki gün önceye kadar evet, şimdiyse hayır.
Hayır yok.
Hayır yok.
Yok ama elini çabuk tutan karşı cins kazanacak
Yok kusur kalsınlar öküzler.
Kendim bile bilmiyorum inan
Aslında olmasını isterdim ama şu anda sevgilim yok
Şu an sevgilim yok olsun istemiyorum
şu an yok olmasıni istiyorum
Hayır yok
Hayır önceden de olmadı zaten
Hayirlisi kanka
Ne platonik ne de normal hiç yok