Paşalar gibi döner?

Arkadaşlar 5 yıllık bir birlikteliğim var. 3 aydır aynı evde yaşamaya başladık ben istemsiz bir şekilde her şeye sinirlenir en ufak şeyde tartışır kalp kırardım içim kor ateşi gibi olurdu ve bu bende akışkanlık haline de gelmiş olabilirim her tartışma da saatlerce yalvarır gönlümü almaya çalışırdı kendisi hediyeler alır alttan alır elinden gelen her şeyi yapardı ve ben sanırım bunun değerini bilemedim bir okey taşına bile kalbini kırar gönlümü almasını beklerdim kısacası onu kırar kendimden uzaklaştırırdım yatağa çağırmazdım beni kızı gibi sever bakardı her şeyimle birebir ilgilenirdi bende de sanırım yılların birikmişliği şu an da patlaklık veriyor istemsiz oluyor her şey sinirleri en dipte yaşıyorum artık 1 hafta önceye kadar ona bir tartışma sırasında sinir anımla seninle bir gelecek düşünmüyorum dedim bunun üstüne yine alttan alıp ben bu fikrini değiştiririm her tavrını nazını çekerim dedi 2 gün boyu konuşmadık üstüne birden eşyalarını toplayıp çıktı evden bu fikrin değişince haber et geliyorum diyerek. Gittiğinde kendimi o kadar çaresiz hissetmiştim ki yalnızlıktan korkan bir insan olarak evim depremsiz başıma yıkılmıştı. Şimdi ben nasıl uyuyacağım onsuz derken gözüm döndü evi ateşe veriyordum az daha bardak cam kalmadı ve buna rağmen bilmesine rağmen geri dönmedi arkadaşı yolladı yanıma uzatmadan 2 gündür üst üste yazıyorum saatlerdir aralıksız yazıyorum arıyorum mesajlarıma ne geri dönüş yapıyor ne bakıyor gördüğünü biliyorum ama tık yok ne bana ne arkadaşlarına cevap veriyor şehirdışına gittiğini söylüyor artık dayanamadığını alttan alamadığını her tartışmada saatlerce yalvarmaktan yorulduğunu onun da kırıldığını ama sustuğunu daha fazla dayanamadığını ve bitmesinin daha mantıklı olmasını söyledi ikimiz için. Bense yalvarış yakarıp bu durumu düzelteceğimizi sözler verip geri dönmesini söyledim hiçbir şekilde otalı bile olmadı ama şunu unutuyor ki beraberliğimiz boyunca genel olarak ben onu alttan aldım elini tuttum ve bu bir sebep olarak gelmiyor gözüme be yapsam dönmedi beni yalnız bırakın sadece diyor bana akıl verin artık elimden bir şey gelmiyor döner mi?
Paşalar gibi döner?