Herkes öldürür mü sevdiğini? Aşk hayatınızda nasıl bir karaktere sahipsiniz? Kıskanç, sahiplenici ve zor musunuz yoksa saldım çayıra mı dersiniz :D

Herkes öldürür mü sevdiğini? Aşk hayatınızda nasıl bir karaktere sahipsiniz? Kıskanç, sahiplenici ve zor musunuz yoksa saldım çayıra mı dersiniz :D
Kardeş payı' dizisindeki bir replik ile cevap vermek istiyorum bu soruya;
https://www.youtube.com/embed/KJ9wvjOCqMw"Ben seni bir gün görmezsem kör, iki gün görmezsem kötürüm üç gün görmezsem ölürüm ölürüm ölürüm" böyle seviyorum ve sahiplenici, tutkulu bir karakter oluyorum
Sevdiğimi tam severim. Keşke beni hakedecek biri çıksa karşıma
Zor değilim sadece kıskanırım ama o da dozunda.
Cevap
2Cevap
Sahiplenici, tutkulu, ilgili, az kıskanç
Gerçekten severim
sevdiğimi söyleyemeyecek kadar çekingenim :(
çok masumsun ya
sırf masumluktan değil bence zeka geriliğinden
kendi zekanı küçümseme
@MaviSever1108 seviyorsan ve hayatında sadece o insana o kadar bağlanabileceğini o insanla hayatının güzelleştiğini anladıysan güvende hissediyorsan ve çekingen davrandıysan adım atmamak niye
Alacağımız cevaptan korkuyoruzdur belki hayatta çünkü her zaman bir şeyleri söylemek, anlatmak iyi olmaz. Bir de daha önceden de aşık olduğum biriyle kıyaslıyor olabilirim. O kız bana senelerce emek verdi kiminle olmalıyım diye düşününce işin içinden çıkamıyorum.
@MaviSever1108 senelerce emek verdi diyorsunuz. Neyden emin olamadınız
çünkü birbirimizi kırdık, fazla sadık davranmadı bana karşı o sırada da bu kıza aşık oldum. 9 aydır da bu kıza aşığım
@MaviSever1108 sadakat yoksa hiç düşünmeyeceksin zaten
Yani online chat kanalında değişik davrandı hep beni kıskandırmaya çalıştı. O çok iyi bir arkadaş ama iyi bir sevgili değil. Bu kıza aşık olduktan sonra diğerini hep arkadaşım gibi sevdim fakat bu kıza açılmaktan çekiniyorum çünkü kimseyi üzmek istemiyorum.
@MaviSever1108 kıskandırmaya çalışma davranışı beni hep tedirgin eder. Özellikle birini seviyorsam bu konuda üzmekten en çokta kendimden soğutmaktan korkarım. Zamana bırakın öyleyse
Şimdiki aşık olduğum kıza açılsam bana senelerce emek veren kız üzülecek eğer açılmazsam da sevdiğim kızı tamamen kaybedebilirim, duygularımı bilmeyen biri beni beklemez ki o yüzden çok çaresizim 😞
arkadaşlar aşk hayatınızı masaya yatırmaya özelde mi devam etseniz acaba
Kıskancım sahiplenirim sevgilim çapkınlık yaparsa oyarım onu
Sakinim
Aşk çok iğrenç
Odunum )
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?