Gizli Üye(30-35)+1 yılMesafeye rağmen bir kere sarılmak için aylarca yıllarca bekleyen insanlar gördüm. Ama böyle senin sığır gibileri de gördüm bunlar sevmeyi bilmeyen ilişki sürdürmeyi beceremeyen karaktersizler. Madem sevesin yok ozaman delikanlı gibi söyle bitir üzmeden ama yok erkekler kıvırmayı sever net olamıyorlar. Seni gözden çıkarmış ama söylemiyor gibi bilmiyorum. O sana değer vermiyorsa sen ona hiç verme Allah aşkına o kim ya? O olmazsa başkası olur dünyada erkek mi kalmadı eminim çok güzelsin ve seni hakedecek birisi elbet karşına çıkacak senin değerini bilmeyen bir s*laklar vakit kaybetme.
21 Yorumla
Soran+1 yılBenim ona olan sevgimi çok iyi biliyor ve her seferinde senin sevginin hakkını veremem diyor. Bunun farkında olması beni üzdü baya ama kopamadığım çok net. Başka birileri beni tanımaya çalışınca onun iyi yanlarını karşı tarafta arar olduğumu farkettim. Keşke unutmak ve hayatıma odaklanmak kolay olsaydı ama çok etkileniyorum. Çok teşekkür ederim destek veren mesajınız için bu arada çok mutlu oldum ilgili yorumunuza ❤️
En İyi Cevaplar
+1 yılUzun uzun düşünüyordu insanları çözümlemediği bir şeyler vardı aklından milyonlarca düşünce geçiyordu. Hayat sadece çalışıp para kazanmak uğruna duygularını hayallerini görmezlikten görmek miydi? Daha birçok soru geçiyordu cevaplarını merak ediyordu kafasını kucalıyordu. Yaşam bu kadar basit iken biz hayatı niye zorlaştırıyoruz kendimiz için insanlar için bizim dengesizliğimiz yüzünden bazı insanlar acı çekmek zorunda kalıyor. İnsan insana acı çekmesine niye izin veriyor? Evet yaratılış yönünden farklılıklarımız var bu farklılıklarımız bizi zenginleştiriyor aslında hepimiz insanız geçmişe özlem duyuyor insanlar hep geçmişin daha iyi olduğunu söylüyorlar peki şimdi bu geldiğimiz halden şikayetçiyiz madem bunu değiştirmek de bizim elimizde mutlu bir yaşam için büyük bir değişim gerek.
10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılNe kadar uzak?
İstanbul Bursa arasında ilişkim olmuştu ve hemen hemen her hafta görüşürdük bazen İstanbul bazen Bursa'da görüşür çok güzel vakit geçirirdik 😊😊😊 Eğer mesafe çok daha fazla ise ve ilk zamanlar sık sık görüşüp şimdi 9 ayda bir görüşüyoruz diyorsan ilerde senede bir daha sonra 5 senede bir görmeye gelir. Sevgi eylem gerektirir ve sizin iş yaş..
016 Yorumla
Soran+1 yılBirimiz doğru birimiz Batı yani arada baya km farkı var
- +1 yıl
Genel olarak nasıl geçti 3 yıl?
Soran+1 yılSon 2 yılı gayet iyiydi 3 ayda bir buluşuyorduk ama sonradan onun başka kızlarla konuştuğu olayları patlak verdi sonrası hep kavga-ayrılık-barışma olarak geçti. Bir türlü kopamıyorum da bu durumdan. Uzatmaları oynuyoruz ama ben onu seviyorum ya gönülden uzak olma durumları benim için olmuyor.
- +1 yıl
Sen onu kaybetmek istemiyorsun 👍
Sana davranışları iyi mi?
(Aldatmaları saymazsak)
Soran+1 yılEvet onca lafıma rağmen hep çok yardımcı oldu ve iyi bana karşı. Bir kere kötü laf etmedi bana ve hep desteledi
Soran+1 yılDestekledi***
- +1 yıl
Hatalı bile olsan hiç kızmaz mı?
Soran+1 yılKızar ama kalp kırarak bunu dile getirmez. Bana kıyasla daha yapıcı ve affedici bir insan. Ben çok ani parlarım o kıyasla biraz daha fevriyim. Genelde sorunlar ondan kaynaklı oluyor o yüzden bana sıra gelmiyor djfkdk
- +1 yıl
Sen başka erkeklerle konuşsan ve o seni yakalasa ne yapardı?
Aynı şeyi sen ona yap 👍👍
Soran+1 yılKonuşssam bile gene onun inadına yapmış olacağım o yüzden değmez onun gibi olmaya gerek yok
- +1 yıl
Diyorum ki eğer sen başka erkeklerle konuşmuş olsan ve o seni yakalamış olsa sana ne yapardı?
Örneğin küfür mü ederdi? Sen ona küfret.
Döver miydi? Sen onu döv?
Yazdıklarımı nasıl yorumluyorsun anlamadım ki 👍
Kürt müsün? İstersen kürtce yazayım 😅🤣🤣
Soran+1 yılBen ona zaten bak konuşuyorum, yeni insanlarla tanışıyorum diye söylediğimde ben sana güveniyorum ve yanlış bir şey yapmayacağını biliyorum diyor. Asla sorgulamıyor dangalak herif. Ben yapsam ne olurdu diyorum ama yok yani ben tepki vermem senin kadar diyor djfkf
- +1 yıl
Vay boynuzlu güzel kardeşim
ya da şimdiden seni cepte görüyor ve üzerine kuma getirmek için çalışma başlatmış. - +1 yıl
Güzel kardeşim gavvat olacak. 😂😅🤣🤣🤣
Soran+1 yılDoğru düzgün anlatanda kabahat
- +1 yıl
Lan manyak sen gidip kafana göre erkeklerle konuşacaksın o sana bir şey demeyecek 🤔🤔🤔🤔 olmaz öyle şey. O kadar geniş mezhepli değiliz. Sen ondan uzak dur bence, sana ondan zarar dışında bir şey gelmez. Hiç mi düşünmüyorsun yaw?
O zaman uzatma derim. Ne bileyim, bir ilişkim varken en kötü 2 haftada bir uçağa atlar giderdim yanına. Bir işi olsa hallederdim. Sonra geldi aynı şehre geldi ailesine burada olduğu için. Önce çok sevindim sürekli vakit ayırdım. Tek bir sefer kötü söz dahi kullanmadım. Kırmadım. Ama bitti işte. Bu uzak olmak ile alakalı değil. Kalp yakın olsun yeter
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
81Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yılBiz 4. ayda birbirimize giriyoruz iyi dayanmissinuz 9 ay😄
01 Yorumla
Soran+1 yılBizim durum da öyle aslında :(
- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılBişiler tükenmiş gibi artık ilişkide sanki
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 263,8b cevap paylaştı.
u +1 yılBence açıkçası uzun bir süre gibi geldi bana ama eğer siz aşıksanız yani karşınızda ki kişinin sevgisinden eminseniz bence devam edin vaz geçmeyin. çünkü sevgi demek aynı zamanda beklemek demektir. ama eğer anlaşamadığınızı ya da giderek uzaklaştığınızı düşünüyorsanız ayrılmaktan sizin için daha iyi bir seçenek olacak gibi duruyor aslında burada karar tamamen size ait. yani bana kalırsa bence biraz daha zaman tanıyın sonuçta zaten o kadar süre beklemişsiniz yani biraz daha bekleyebilirsiniz diye düşünüyorum. her şey gönlünüzce olsun...
22 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim öyle yapacağım son bir şans :)
- +1 yıl
Rica ederim :)
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Uzak mesafe ilişkilerinde, iki tarafta en küçük bi tartışmada istediği role bürünebilir. Hiç bir zaman karşılıklı oturduğun bir masadaki sosyal tanışmayı, gerçekten anlayarak tanımanıb tadını ve asla o güveni vermez. İçeriği, detayı bilmeden soru başlığına göre şunu söyleyebilirim, umudu kes hatta yol ver o dönünce. Çünkü bahsettiğin şekilde olan bir ilişkide sen CEPTE OLANsın. O ise istediği özgürlüğü yaşayıp, kendini sana sorumlu tanıtmış biri.
Seven, her şeyden önce saygısından ötürü iyi misin diye merak eder, geç onu da ÖZLER. Bitmişsiniz, haberin mi yok acaba?
34 Yorumla
Soran+1 yılHaberim var ama bitmesine rağmen dayanamadığımı gördüm. O yüzden bana dönmesini sağladı bir şekilde :( duygusal bir boşluk ya da ne denirse bilmiyorum ama kopamıyorum
- +1 yıl
Kesinlikle kopmalısın. Aksine bas engeli, hiç bir yerden bakma. Bunca zaman sensiz yapan biri şimdi mi aklına gelmiş? Ve şunu düşün, bu kadar bekledim, ölmedim ya, onsuz da hayat devam ediyor ne eksik?
Hesap verdiğin biri ama AH desen yanında olamayacak
Sorumlu hissettiğin biri, ama nerde ne yaptığını sana istediği zaman söyleyecek biri
Sadakat, ama onun ne halt yediği belli değil.
Boşversene ya.
Sen madem uzak ilişkiye alışıksın, mesafe ne olursa olsun, SENİ ÖZLEDİM dediğinde o an ışınlanırım diyen çok atarlarla değil, seni hissettiği her boşlukta yanında biten birini seç. Bu mal ı değil.
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim görüşünüz için dikkat alacağım bunu
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılSığır 😂😂
Yavrum sizinki yine iyi daha. Benimki 5 yılımızın 3'ünü memleketinde geçirmişti. Görüntülü konuşma, fotoğraflaşma olmadan, kavgalar, ayrılıklar falan derken zaman geçti gitti.
Doğrusu, bir süre daha uzaktan devam edecekseniz sizi bundan da zor zamanlar bekliyor. Bir noktada orta yolu bulamamaya, yanındaki halinin sana verdiği hissi unutmaya başlıyorsun ve sonunda bir gün telefonun ucundaki bir ses haline geliyor. Onun hissi senden uzaklaştıkça ilişkin de soluyor.
Size tavsiyem, tekrar aynı şehirlerde olmanız için gereken neyse bir an önce yapın. Gözden ırak gönülden ırak sözü gerçek. Sizin için de gerçek mi deneyimlemeden önce işleri yoluna koyun derim.12 Yorumla
Soran+1 yılBen de öyle düşünüyorum ve ona da söyledim. Kendisi de ayarlayacağını söyledi ben de beklemedeyim djfj teşekkür ederim deneyimini paylaştığın için
- +1 yıl
Dahasını da paylaşayım, benimki de ayarlayacağım demişti ama bekledim durdum aylardır bir noktada cortladı. Rica ederim 🙂
+1 yılBence seni sevmiyor 9 ay çok uzun bir süre Bir insan bir insanı gerçekten seviyorsa 9 saat bile çok zor gelir ona Bir de bu senden sonraki ilişkilerine bağlı yani senden sonra hiç sevgili yaptı mı veya kaç kere sevgili değiştirdi belki de şu an sevgilisi vardır
03 Yorumla
Soran+1 yılBelki de vardır ama uzaktan kontrol manyağı oldum ben de bıraktım artık. Benimle tartışınca karı kıza yazıyor hep. Küs kaldığımız dönemde de ekledi baya ve sırf bu yüzden iki hafta kahroldum. Şu an devam ediyor ama kin de tutmuyorum benim psikoloji nanay diye umursamamak daha iyi geliyor
- +1 yıl
Boş ver ya baksana her kavga ettiğimizde senin canını yakmak için kızları etkiliyor kızlarla konuşuyormuş böyle birisinden hayır gelmez zaten
Soran+1 yılGelmez zaten -_-
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende bu tarz bir ilişki yaşadım. Sürekli ayrılıp barışıyorduk ama bir yerden sonra insan bu döngüden sıkılıyor. En sonunda da zaten aldatmıştı. Ona rağmen bile barıştım ama yine aynı şeylere devam edince tamamen bitti. Eğer aldatmamış olsaydı da yine aynısı olurdu. Uzak mesafe ilişkisi çok zor gerçekten. Gözden ırak olan gönülden de ırak olur dedikleri çok doğru. Uzun süre görüşmeyince sevgide bitiyor. Sürekli ayrılıyorsanız o ilişkinin sonu gelmiş artık.
21 Yorumla
Soran+1 yılBu aldatılma konusu benim de başıma geldi. Her ayrıldığımda daha fazla üzüldüğümü farkettim. En azından bir süre dikkatimin dağılmaması için kendimi bu strese atmak istemiyorum. Bana karşı hep çok iyi ve kibar davranıyor. İkimizin de hataları oldu ve biraz daha zaman tanıyacağım.
Karamsar olmanı veya bu yazdıklarımdan dolayı kırılmanı istemem ama uzak mesafeli oldumu ilişki yurumesi biraz zor ben çok çektim 7 sene beraber çıktık en sonunda güven sorunu yaşadık ikkimizdede hiç bir sorun olmamasına rağmen sonunda ayrıldık ben başka biriyle evlendim o başkasıyla benim 3 tane çocuğum var ama şu an çok mutluyum.
12 Yorumla
Soran+1 yılSonunun mutlu olmasına çok sevindim :) ailenle daha da güzel anlarınız olur umarım teşekkür ederim yorum için
Soran+1 yılBir yorumunuza denk geldim ve 18 yaşında evlendiğinizi söylemişsiniz. 7 senelik ilişkiyi hangi ara yaptınız tam anlayamadım ben 😅
+1 yılElbet görüşülür. Sevmek kadar beklemekte güzeldir. Özlem duygusunu yaşamak. Uzak mesafe ilişkisinde bedensel özlem çok olduğu için o açığı mesajlaşarak, arayarak yani ilgi ile kapatmak gerekir.
01 Yorumla
Soran+1 yılPek de ilgili değil kendisi
+1 yılÜzülüyorum böyle olaylara bende bu tarz şeyler yaşadım. Öğrendim ki ayrıl barış biten her ilişki eninde sonunda bitecektir. İnan bana kardeşim bazen bu senin hayrınadır. Kendine değer ver. Üzülürsün falan ana hayatın boyunca aynı üzüntüyü çekip yanında durmayan bir adamla yaşamaktan iyidir.
20 YorumlaVar var olmaz olur mu hiç bişey için geç değil olana kadar dene bi baktın iki baktın üç baktın olmuyo yol ver gitsin ama dene.
06 Yorumla
Soran+1 yılDaha ne kadar şans vereceğim bilmiyorum
Soran+1 yılAhaha çok tatlısın teşekkür ederim güzel görüşün için
Soran+1 yılVerdik şansı canım sonu belli
Ohaa 3 sene mi ay hiç o kadar uzun sureli ilişkim olmadı var yaaa çok isterdim bir insanin huyunu suyunu ezberlemeyi 😍 darısı başıma lütfen
02 Yorumla
Soran+1 yılYa ahahah inşallah istediğin güzel ilişkiye kavuşursun:) benim olmadı
+1 yılYurumez. Bi kere ayril baris olan iliski saglikli olmaz. Sevgiline sigir diyosan zaten saygin kalmamis fazla zorlamamak lazim
05 Yorumla
Soran+1 yılSığır da espiri niyetine ama neyse haklısındır kendince
- +1 yıl
Tamam espiri olsun. Ayril baris olan iliski gene saglam olmaz. Almak istediginiz cevaplari alamayinca hemen havliyosunuz. Ayril baris olan iliskinin yuruyecegine dair guven kalmaz iki tarafta da. Her an eski seyler alevlenebilir
Soran+1 yılHavlıyorsun derken? Görüşüne ne dedim de bu tepkiyi verebiliyorsun sen ya önce kendin saygı nedir öğren istersen. Biterse biter yani ben sadece fikir alıyorum bu yorumlar nedir anlamadım gitti.
- +1 yıl
İste havlamak bu 🤣 koylu kezban ya
Soran+1 yılBence havlayıp olayı hakarete taşıyan sensin hadi defol şuradan. Yaşının 29 olmadığı da çok bariz. Gidip makarna ekmek yiyerek yurdundan bana sallama seviyesiz !
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiz eşimle toplam 4 yıl sevgili nişanlı kaldık uzaktan ilişki ve senede bir görüşüyorduk oda 1 hafta falan. Her türlü gideri vardır yani en önemlisi güven zaten eğer güveniyorsan 3 sene değil 13 sene bile uzaktan ilişki yürür
04 Yorumla
Soran+1 yılGüvenmiyorum ki :( ama seviyorum işte ahaha
Cevap sahibi+1 yılO zaman next. Bir yuva kurmak için öncelikle saygı gerekiyo. Yorumları okudum kadınla konuşmuş bişeyler yazmışsın. Bi kere sana saygısı yok adamın. Aşıksındır sen çünkü zor şeyler hep çok heycanlı gelir, aşkta bitiyo zamanla sevgi kalıyo. Ama saygı olmadıktan sonra sevgi hiç olmaz. Kendine gel kaptırma kendini derim.
Soran+1 yıl3 sene oldu kopamıyorum ki bir türlü. Geleceği yoksa da bir noktada bitsin ama şu an değil çünkü hazır değilim hiç
Cevap sahibi+1 yılBöylelikle sadece kendini avutursun. Sevgilim dediğin herif karılarla fink atarken sen burada gelecek düşünme bir an önce yap yapacağını
- Aşk İlişkileri konusunda 794 cevap paylaştı.
+1 yılBeş senelik uzak mesafe ilişkim vardı ve en son bir sene boyunca buluşmamıştık. Sonra aldattı ve ayrıldık.
01 Yorumla
Soran+1 yılAslında bizim de aramızda başkaları ile mesajlaşma durumundan deflarca kavga ve ayrılık oldu. Nedense ben dayanamıyorum ve yazmasını bekliyorum hep. Sürekli bir ayrlılık döngüsü hakim ama bakalım ne olacak.
Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. gelecek yok bence...
ayrılıp yeni ilişkilere yelken açmanı mantıklı buluyorum... bu ilişkinin hayrı yok, bari kısmetini kapatmasın...02 Yorumla
Soran+1 yılKısmetim yok zaten djdnf
+1 yıl3 yıl uzak mesafe ilişkisi.. insan bir merak eder yanına gelir 🙃 mubarek.. elini tutmak ister.. tanımak ister eyy benim aklıma
02 Yorumla
Soran+1 yılBuluştuk yahu en son buluşmamızın üstünden 9 ay geçti
- +1 yıl
Ne değisti hiçbirsey sarbaştan 😃
Yüzyüze görüşmediyseniz bu tanışma ve sevgililik sayılmaz üzülmeyin.
06 Yorumla
Soran+1 yılGörüştük daha önce
Soran+1 yılBen de anlamadım :( söylüyorum ama iznim yok, iki gün için gelemem vs diyor.
Soran+1 yılArkadaş oluruz :) şu an çok stresli bir dönemimdeyim psikolojim kaldırmıyor ya
+1 yıl3 sene seks yapmadan nasıl dayandınız ya sanırım o kadar dayansam buluştuğum zaman her gün altına yatardım
13 Yorumla- +1 yıl
Defol
+1 yıluzak mesafede bile 9 ay görüşmemek... aklına takılan bir şey yokmu sence
13 Yorumla
Soran+1 yılBen bu erkeklerin tekine dahi güvenmem artık haklısınız
- +1 yıl
en iyisi yakınında bulunan önceden tanıdığın huyunu suyunu bildiğin biriyle bir ilişki başlatman olur.
Soran+1 yılOnlar benim arkadaşım o gözle bakamıyorum ki hepsi Arizona kertenkelesi gibi çocuk gibiler ahahshs
Gizli Üye(18-24)+1 yılKız ben 6 senedir uzak mesafe iliskisi yaşıyorum yılda bir gelir ahdjahdakdhakxbajdvahxhadgad soruyu görünce tuhaf ilişkim olduğunun farkına vardım ama ben alıştım zhhx
017 Yorumla
Soran+1 yılNeyse seninki de bana biraz moral oldu adsfggjkk
Cevap sahibi+1 yılHahshahsa valla şimdi senin soruyu okuduğumda bende neyse bence ben normalim diye kendimi teselli ettim yani bir öküz bende değil buna sevindim ahahahaha ama bunlari fazla salmamak lazım he dikkat ey
Soran+1 yılDikkat edince de bir tarafları kalkıyor sen bana aşıksın bilmem ne ayaklarına giriyor djfj ben ne yapsam bilemiyorum ama hayırlısı diyelim ikimiz için :)))
Cevap sahibi+1 yıltamam
Cevap sahibi+1 yılNe tamamı lan b0k yesinler yazdım
Soran+1 yılAhahaha ❤️ yesinler
Cevap sahibi+1 yılSenin sevgilin de seni değersiz hissettiriyor mu bazen hiç sklemiyor beni
Soran+1 yılBeni de öyle ama bunu işinin yoğunluğuna falan bağlıyor. Yalan söylediği çok açık o yüzden konuşmuyorum sonra gene ayrılık-özlem-kavuştay sjdjd değişmiyor bu döngü-_- sevmeseydim keşke
Cevap sahibi+1 yılYa bende de aynı şekilde iş yoğun diyip duruyor ama bariz yalan bende diyorum keşke sevmeseydim diye senle çok benziyoruz sorunu begenim de istek at dedikodu yapak hsjfldg
Soran+1 yılBunların dedikodusunu yapmaya değmez. Sonra işsiz, amaçsız olup çıkıyorum. Az önce de tartıştık gitti gene uyudu. Şimdi bir başlarım buna bedduaya ama geri döner diye susacağım moral bırakmadı gene
Cevap sahibi+1 yılDedikodu derken zaten böyle moralsiz zamanlarda destek için dedim ben öyle yapıyorum burada var arkadaşlar bunu aramayi sormayı düşünmeyi azaltmak için onlarla konuşuyorum ahdjahckach bişi dicem seninki ne iş yapıyor stresli bir işi falan varsa onlarda etkiliyor bu malları
Soran+1 yılBankacı da pek stesli olduğunu düşünmüyorum djdjd bunu bahane ediyor bence çünkü kafasını dağıtıyor. İşinde başarılı, arkadaşları var vs. Umarım ben de atanırım da artık gündemimin baş köşesinden çıkar. Bazen çok mu önemli de bu kadar karalar bağlıyorsun bunun için diyip kendime kızıyorum. Artık yetişkin insanlarız:( Sen kaç yaşından beri çıkıyorsun?
Cevap sahibi+1 yılBen 25 yaşındayım 21 yaşından berj çıkıyorum bunla shdjsdj bankacı mi olum mis gibi kafası rahat işi rahat bu bahane bu benimkide güya 18 de uyudu ysjdhahd umarım boynuzlanmiyorumdur yeminle geçen gün geldi aklima acaba boynuz mu yiyom diye bide seviyorum bunu alışmışım bu salağa ama ama biliyor musun kendimi tutuyorum dizginliyorum aramaları vs azalttım öyle daha kıymetli oluruz
Cevap sahibi+1 yılSen kaç senedir cikuyon
Soran+1 yılBen de 25 yaşındayım :D 3 sene oldu olmaz olaydı ahahah aynı senin gibi hissediyorum. Aynı şeyleri yaşıyorum ama boş bırakmaya da gelmiyor.
Cevap sahibi+1 yılEvet ben boş bırakıyorum bazen kendinin aramasını bekliyorum bazen hayat bana ordan nah işareti çakıyor ajshajdhajdha ya kısaca değer verdim çok buna çok simardi ve net cepte görüyor beni sevdiğimden emin keşke başta böyle yapmasaydim bundan sonra da düzeltebilir miyim bu algısını bilmiyorum taktik denicem artik
Soran+1 yılSevgili gizli sen ne durumdasın ilişkinde?
+1 yılUzak mesafe çok zor, her iki taraf içinde ❗️ Ancak dile kolay 3 yıl ve her şey mümkün olabilir.
00 Yorumla
+1 yılben pek göremiyorum geleceğinizi ama hayırlısı olsun. olabilirde. ama bi gelişme olmazsa zor gibi.
00 YorumlaBiz ne bilelim o sensiz sen onsuz yapamıyorsan hiç bitmemelidir. Geleceği falan fasa fişi. Sevdiğin indanin yokluğu koyar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılsabır tası olsa catlardı heralde.
3 sene uzak mesafe.
helal olsun.02 Yorumla
Soran+1 yılBenim atanamam problem oldu :( hoş atansaydım onunla her şey daha mı iyi olacaktı, yaptıklarını mı unutacaktım bilmiyorum.
- +1 yıl
Uzak mesafe bende ilişki yaşadım yanyana gibi olmuyor.
Ucak firmasına verdiğim parayla bir ev alırdım heralde pandemiden once
+1 yıl9 ay çok uzun süre yürümez bence şehrindeki erkeklerin nesli mi tükendi?
01 Yorumla
Soran+1 yılTükendi galiba çünkü benimle ilgilenen yok
Eğer bir iki seneye evlenip mesafeyi sıfırlarsanız gayette oluru var. Yok mesafeyle devam edip o mesafe hiç kapanmayacaksa maalesef. Tecrübeyle sabit.
00 YorumlaSevmenin görme işi olduğunu sanmıyorum. Kalpler birse isterse arada arş kadar mesafe olsun
04 Yorumla
Soran+1 yılEskiler bizim gibi değil ki :) bu sığır benden her ayrıldığında karı kıza yazmaya başlıyordu
+1 yılBen bu uzaktan ilişkileri yürütenlere cidden madalya vericem nası başarıyorsunuz sırrı ne
03 Yorumla
Soran+1 yılBaşaramıyorum ki ben ahahahs ben de vericem neredeler
- +1 yıl
uzaktan ilişki zaten ben ona şak demiyorum sevdiğin adamı kadını görmedikten sonra aşkın bir anlamı yok geçmiş olsun demek düşer bana
- +1 yıl
aşk*
+1 yıl😅😅demek ki vitrinlik sevgili yapmissin😂😂
04 Yorumla
Soran+1 yılBu kadar yorum gelmesi bile şaşırttı beni normal sorularım hiç böyle olmuyor ahahah
- +1 yıl
Hahahah adamda var demek ki sorun😅😅
Soran+1 yılBazı insanların ortak sorununa temas etmiş olmalıyım ( erkekler 🤫)
- +1 yıl
Haahhah herkesin aynı sorunu var demek ki😂😂
- Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı.
+1 yılSizin ki zaten ilişki değil dijital mektup arkadaslıgı.
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen ya güzel oluyor ben de öyle diyeyim bari millete ahaha mantıklı
+1 yılAraya çok zaman girmiş her şeyi değiştirir zaman geç kalmışsınız.
01 Yorumla
Soran+1 yılSürekli ayrıl barış derken uzadı hep ve onun izinleri de gitti arada
+1 yıl3 sene, uzak mesafe ve ilişki.. Ablam spermleri hangi kargo ile gönderiyor enişte? Tecrübelerinizden yararlanalım. Belki lazım olur.
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Uzak mesafe ilişkisi ilişki değil, belki kadın için öyledir ama erkek için kesin değil
05 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
Soran+1 yılBenim kaybedecek bir vaktim yok. Bu ilişki bitse de kollarına atılacağım biri de yok. Başından beri seviyor oluşuma lanetler ediyorum ama duygularıma söz geçiremiyorum.
Soran+1 yılNe yaşanmayınca?
Bazisi tuhaf valla ben o kadar uzun sure görmeden yapamam 🤨
01 Yorumla
Soran+1 yılAlışıyor insan artık görmeye görmeye :( keşke sevgimden biraz azalma olsa ama yok yani
+1 yılGözden uzak gönülden uzak demişler. Bir süre zorunluluktan idare edilir ancak sürekli olacak iş değil. Sağlıklı da değil.
00 Yorumla
+1 yılAyrıl bence yalama olmuş zaten ilişki hayat çok kısa onu mu bekliyrceksin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Uzak mesafe nasıl 3 sene sürdü ben onu anlamadım 😄
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 661 cevap paylaştı. Uzak mesafe yalan dolan ya sonu hüsran olmuyor hanımefendi bende denedim.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılUzak ilişki daha sağlıklı olur özlem olur aslında daha çok bağlanır insan ama bi süre sonra kavgalar çoğalır bi de uzun süre görmemek iyice soğutur insanı tahammülsüz kalınır
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı.
+1 yılCevrenden birisini bulursan daha çok mutlu olursun. Uzak mesafeli ilişkiler çok sabır ister.
00 Yorumla
+1 yıluzak ilişkilerde bir an önce yanyana gelinmeli yoksa zaman geçtikçe soğursunuz
00 Yorumla
+1 yılHer ne kadar sevmek görmeden de olur desek de maalesef göz görmeyince zaman geçiremeyince üzerine ayrıl barış da yaşadığınızda bir zaman sonra kopukluklar oluyor. Her zaman yakında olmak daha iyidir diye düşünüyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılYakında olmak iyi hoş olur da ben onun hayatımdan çıkmasını istemiyorum nedende. Sadece arkadaş olarak bile desteğini, sohbetini isterdim ama öyle olmuyor tabii.
9 ay çok uzun bi süre. tekrar barışmanız düşük bi ihtimal gibi maalesef
00 YorumlaSeninle ilgileniyorsa konusuyorsa iyiyse vardır ikinizin farklı hayatları meşguliyetleriniz var
00 YorumlaZor bir ihtimal ama imkansız değil, daha çok ne sıklıkta görüştüğünüz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 552 cevap paylaştı.
+1 yılGüveniyorsan ve doğru kişi olduğuna inanıyorsan devam edebilirsin.
00 Yorumla Uzak mesafe ilişkisinde her hafta buluşma olmuyorsa yalan o ilişki.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Gözden ırak olan gonulden de irak olur derler eskiler
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 434 cevap paylaştı. Yani 3 sene kadar olmuşsa çoktan evlenmiş olmanız lazımdı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl3 senedir ilişkim var ve hiç görüşmedik hiç ayrılmadıkta
eğer seni iyi hissettiriyorsa devam et. düz yaşa olacağına varıyor.00 Yorumla
+1 yılUzak mesafe varsa o iş olmaz geç yani insanlar yan yana sorun yaşıyor o kadar uzaktan mantıklı mı?
01 Yorumla
Soran+1 yılDeğil ama devam ediyor bir şekilde
Off bosversene aşkı ya hahahahhshahahhaha
Aşk neyki aşkı bosverrr bırak gitsin sevme kimseyi yanlız ol yanlız asabi ve çirkef biri ol04 Yorumla
Soran+1 yılÖyleyim teşekkürler başka bir öneriniz var mı?
Soran+1 yılShahsh tamam ama sen de lütfen
Aşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı. Benimde uzak mesafe 2.5 senedir sürüyor umudunu kaybetme
00 Yorumla
+1 yılmerhaba ben de uzak mesafe ilişkisi yaşadım cidden zor ama 9 ayda ikinizden biri gitmeliydiniz isterseniz mesajlaşabiliriz
10 Yorumla
+1 yılUzak mesafe ilişkisine kötü diyemeceğim çünkü yaşadım, fakat 9 ay uzun bir süre dikkatli olsan iyi olur
00 Yorumla9 aydır küs olduğunuz içinmi goruşmuyorsunuz yoksa telefon ile goruşuyormusunuz
02 Yorumla
Soran+1 yılSürekli ayrıldığımız için izinleri güme gitti. İletişim halindeydik iki-üç hafta kopukluklardan sonra devam ediyordu iletişim.
+1 yılcok dusuk ihtimal ya... erkeklere yaninda bile guven olmaz, uzaktan nasil guveniyorsunuz
01 Yorumla
Soran+1 yılKız güvenmiyorum zaten. Benden ayrılır ayrılmaz hemen karı kıza yazmaya başladı hep.
+1 yılBöyle düşünme 6, 7 sene boyunca uzak mesafe ilişkisi yaşayıp evlenenler var
01 Yorumla
Soran+1 yılHiç çekemem varya onu ben ahshsh bakalım sonu ne olacak
Uzak mesafe ilişkisine güvenme daha 5 gün ince terk edildim
10 Yorumla- Devamını Gör (98)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım