Kizlar ben ne yapacagim?

Eşimle ben kaçarak evlendik. Ne düğün ne yüzük hicbisey olmadı. Gecen 1. nisanda evlendik. Ben evlenince herşeyin güzel olacağını zannettim. Düğünümüz olacak , güzel pırlanta yüzüğüm olacak, evlenme teklifi bile almadım. Nasıl evlendik inanın bilmiyorum. Herkes bana kocana bak kocana atlet al diyor. Kocanin çorabını giydir diyor. Alirim almasına aldimda. Ama ben okuyan bir insandım. Ne yemek yapmayı bilirim ne başka bişey. Evlilige daair bir şey bilmiyorum. Hep yurt , okul arasında geçti ömrüm. Bana cahil diyorlar bir şey görmemiş diyolar. Ya ben mecbur muyum çocuk gibi ona bakmaya. O da kendisine dikkat etsin. Görümcem de ya bu deveyi güdcen ya da babanın evine gitcen diyor. Can olmasa ben sana nereye kadar bakcam diyor. Eşim de üniversitemin son bir yılı kaldı. Bitiremeden evlendik. Dondurdum dedim ona yalanım çıktı sonra diyorr göndermicem okula seni diyor. Zaten çok kıskanç. Ben ölmek istiyorum ama onu bile beceremiyorum. Aileme okulu bitirdim diye söyledim. Ailemin yanına gidemem. Daha eşimle el öpmeye bile gitmedik. Ben çok bunaldım bu durumdan. Boşa yaşiyorum. Eşimden ilgide göremiyorum. Para veriyor istediğini al diyor. Ama bana karşı ilgisiz. Sevgisini göstermiyor habire bira içiyor. Ben ne yapacağım? Allah'a dua ediyorum canımı al diye. Ya da ilaç içip oöldursem mi kendimi. Yaşam amacım yok benim artık. Herkes bensiz mutlu olur eminim.

Kizlar ben ne yapacagim?