Sevgilim ailesiyle kavga etti evden ayrıldı bana taşındı üstelik okuluda bıraktı çalışmıyor ne yapmam lazım?

3 ay önce ailesiyle kavga edip evden ayrıldı ben tek yaşıyorum çok şükür gelirim çok iyi yeni zamlarla beraber maaşım 30.000tlye kadar yükseldi kendisi anestezi okuyor 2. sınıfta okulu bıraktı okumak istemiyorum belki 3-4 yıl sonra okurum dedi hiçbir şey yapmıyor evde oturuyor ara sıra arkadaşlarıyla dışarı cıkıyor ben sabahın 5inde kalkıyorum işe gidiyorum eve gelişim akşam 7-8i falanda buluyor haftanın 5 günü böyle geçiyor benim için boş boş duruyor evde sürekli geziyor bazen aksamları dışarı cıkıyor 3 kredi kartım vardı birisini ona verdim içinden geçmiş kartın 25 bin limit vardı otomatik limit arttırımı vermiştim ona harcadıkça limiti yükselmiş 40 bine kadar harcamış ve aşırı gereksiz şeylere harcama yapıyor geçen gün bu konuda üstüne biraz gittim demediği kalmadı psikolojik olarak bunalımda kendisi son aylarda sürekli alkol tüketiyor aşırı hemde ne yapmayı düşünüyorsun dedim böylemi devam edeceksin diye soru sordum uzun bir süre bi işe girmeyi düşünmüyorum dedi ayrıyetten aşırı dağınık hiçbir şey yapmıyor evde ya gitsin temizlik yapsın çamaşır yıkasın yemek yapsın demiyorum zaten onlarıda ben yapıyorum ben bi iş yaptığımda bazen gelip yardım ediyor gezmelerden bazen akşam 9da 10da geldiğinde yemek yerken bana sürekli ayaklarına masaj yaptırıyor sorun değil benim için ama belli bi zamandan sonra tüm davranışları sinirimi bozuyor ayrılıp evden kovsam bir şey yaparmı diye korkuyorum kızın ailesiyle benimde pek bi aram yok anası hiç sevmiyor beni babasıyla pek bi muhattabım yok geçen konuştuk babasıyla ne yaparsanız yapın diyor bana

Sevgilim ailesiyle kavga etti evden ayrıldı bana taşındı üstelik okuluda bıraktı çalışmıyor ne yapmam lazım?