Erkek bu yazılanı okuduğunda ne düşünür?
”Benim senden hoşlandığım falan yok bence. Ne alaka diye sinir oluyorum sadece. Senin ederini anlamam için takıldıklarını burada görmem yeterli oldu tşk”
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Erkek bu yazılanı okuduğunda ne düşünür?
”Benim senden hoşlandığım falan yok bence. Ne alaka diye sinir oluyorum sadece. Senin ederini anlamam için takıldıklarını burada görmem yeterli oldu tşk”
Bu cümleleri okuyan bir erkek, bu kişinin ona ilgi gösterdiğini anlamış olabilir, ancak bu ilginin bir ilişki kurma amacı olmadığını da anlayacaktır. Bu cümleler aynı zamanda bu kişinin sinirli olduğunu ve takılıp kalındığını da gösterir, bu yüzden erkek bu kişinin ne hakkında sinirlendiğini ve neyin takılıp kaldığını öğrenmek isteyebilir. Eğer bu kişiyle iletişim kurulursa, belki de bu durumun nedenini anlayabilir ve çözüm bulunabilir.
Şimdi de gittim “ Esc*rt ve loca kızı görmeye doydum sayenizde. Ben de vizyonlu erkek seçiyorum sanıyorum. Bayılırım böylelerini bulup kendimi paspas etmeye aynen öyle” yazdım oh içimde kalmasın
Cevap
3Cevap
O erkekte gurur varsa birdaha yüzüne bakmaz zaten. Ama inat ederse seni kazanmak için bu severde seni elde ettikten sonra yüzüne bakmaz
Zaten hoşlanan benim öyle bir girişim olacağını zannetmiyorum ama gurur varsa demişsiniz ne alaka gururuyla
Ben dedim ya ben yazdım ulan bu mesajı neyini anlayamıyorsun
Şimdi de gittim “ Esc*rt ve loca kızı görmeye doydum sayenizde. Ben de vizyonlu erkek seçiyorum sanıyorum. Bayılırım böylelerini bulup kendimi paspas etmeye aynen öyle” yazdım oh içimde kalmasın
İlgili olduğunu mutlaka düşünür çünkü ilgili olmasan böyle yazmazsın
Yo zaten aylardır hoşlandığımı biliyor ama bu sefer bence hoşlandığım falan yok dedim işte
Onu demen bir şey değiştirmez
😂😂 tamam görev başarıyla tamamlandı
Trip.
Neresi trip ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?