Sevgilime hediye alacağım hangisi almalıyım? Arkada Nesine. com yazıyor ve forma kişiselleştirilmede süperlig ve şampiyonlar ligi seçmem gerekiyor hangisini seçeyim ne fark ediyor?
Ablam ben de Galatasaray'ım. Böyle bır hedıye alan kadına taparım ne dıyorsun. Artı sever mı ne demek bu zaten bızım asıl formamız. Ne bılıyım moda olan etek acaba başka etek mı alsam gıbı bır şey degıl bu. Bu bızım takımın asıl forması sevmedım dersen seneye bekleyıp seneye forma alman lazım alternatıfı yok.
Ya şey ben sıyah olanını aldım çunku geçen sene parçalı formam vardı aynısı. Deplasman forması her sene farklı renk üretılır. Ben de seversem alırım. Eğer geçen seneden parçalısı varsa sıhayı alabılırsın. Ha yoksa parçalı al. O zaten bızım ana formamız.
Parçalı al. Beğenmeme dıye bır şey olamaz. Tek alternatıfı sıyah olan. Iyı degıl dıyen Fenerlı Beşıktaşlı falandır. Ha ılk çıktığında beğenmezsın belkı ama çaresı yok çünkü tek.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
üçüncüsü geçen senenın forması. ılk ıkısı aynı sanırım. bu yılın formasını al almışken
Bu forma güzel değil mi bir de GS store onlinedan alacağım orijinaldir değil mi
orjınaldır. Güzel kötu dıyen Fenerlı veya Beşıktaşlıdır. Galatasarayın asıl patçalı forması ana forması bu.
Süperlig ve şampiyonlar ligi ne demek ayrımı farkı nedir bir de yerinden mi alayım online mı
çok önemlı degıl o sen gs storedan sıparış et. Parçalı forma. Ulan kız arkadaşa bak forma alıyor. Değerını bılsın.
Gidip mağazadan alsam daha iyi olmaz mı bir de 1. Mi 2. mi
1 bence 2'de ımza gıbı bır sey var 1 daha klasık. Gs store'dan alırsan güvenılır olur.
www.gsstore.org/.../
Bu sıte Galatasaray'ın zaten. Ha mağazadan almışsın ha burdan farkı yok.
Paketle mi gelir acaba onda tereddüt ettim bunların GS paketi var ya bir de sever mi sizce erkek olarak düşünceniz ne fanatik Galatasaraylı
Ablam ben de Galatasaray'ım. Böyle bır hedıye alan kadına taparım ne dıyorsun. Artı sever mı ne demek bu zaten bızım asıl formamız. Ne bılıyım moda olan etek acaba başka etek mı alsam gıbı bır şey degıl bu. Bu bızım takımın asıl forması sevmedım dersen seneye bekleyıp seneye forma alman lazım alternatıfı yok.
Ha bak ama şu var.
www.barcin.com/.../
Bu da deplasman formamız. Gs store nıye kaldırdı bılmıyorum ama mağazada belkı vardır. Bu da güzel.
Ama parçalı daha iyi değil mi bence öyle
1 numara yazdıracağım normalde maçlarda hep kaleci 01 değil 1 yazılıyor değil mi bir de isminin baş harfi. Soyadı mı yazdırsam iyi olur arkaya
Ya şey ben sıyah olanını aldım çunku geçen sene parçalı formam vardı aynısı. Deplasman forması her sene farklı renk üretılır. Ben de seversem alırım. Eğer geçen seneden parçalısı varsa sıhayı alabılırsın. Ha yoksa parçalı al. O zaten bızım ana formamız.
www.trendyol.com/.../muslera-cocuk-kaleci-formasi-p-356341506
Bızım kalecının soyadı Muslera. Bak şöyle olacak. Soyad yazılacak ama adı da olur. Ben soyad tercıh ederım.
Yok parçalı forması onu almalıyım o zaman
Çok teşekkür ediyorum yardım ettiğin için
Parçalı al. Beğenmeme dıye bır şey olamaz. Tek alternatıfı sıyah olan. Iyı degıl dıyen Fenerlı Beşıktaşlı falandır. Ha ılk çıktığında beğenmezsın belkı ama çaresı yok çünkü tek.
ne demek rıca ederım. Iyı gunlerde kullanmanız dıleğıyle
Arkada nesine. com yazıyorsun olmaz
Ne?
tabiiki parcali
Nesine. com yazıyor ve GS store onlinedan alacağım orijinaldir değil mi
tabiiki gs store dan aldigin her parca orjinal
3. Yu alırdım ben olsam
Hepsi çok kötü renkler kötü
kötu degıl ya Besıktaslıyım veya Fenerlıyım demen lazım. Yanlış tespıt.
@uykusugelenbalık yok be basaksehirlidir o
fenevli bejekeli mi kaldi memlekette milatta kaldi onlarin basarilari
@nomorebets35 ahahah