Neden kızlar hep korkuyor veya endiseliler? Erkekler cok cabuk yavşadiklari icin mi?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Şu an hâlâ sevgiliyim. Ömür boyu da sürecek inşallah amin. d msksks
Maşallah brk
Bro burası bir sosyal mecra, dünya içinde iyi kötü insanlar olduğu gibi burada da var iyi ve kötü. Önemli olan doğru insanı bulmakta. Aslan aslan ile çakal da çakal ile zuhur eder
Haklısın bro herşeyin hayırlısı ama burdan adam akilli biriyle tanismadim yanarim ona yanarim
Tanışırsın. Önce gözlemle her pembe renge de gitme kdkskks kafandaki profile uygun biri varsa. Gözün üstünde olsun bak bakalım hareketlerine falan sonra konuş
Yav bazıları cok egoist oluyor tenezzül bile etmiuorlar 😂erkeklerimiz sagolsun
Zaten kızın gönlü sende varsa döner, egosunu da bırakır. En egoist kız bile özgüvenli bir erkek karşısında perişan olur fjsjjsj bakma sen kızların giyindigi zırha onlar kırılgandır. Pısırık olursan hiç bir şey yapamazsın. Net ol ve ne istediğini bil o zaman işte erir sana. d bir kişiye yönel ama aynı anda 2 3 olursa olmaz. Sakat ederim seni bak 😂
😂😂 ya kanka sadakat zor olmus inan bana ben sadakatli olsam onlar olmuyor
Sen onlara göre şekil alma. Ben mesela birini beğenip 3 gün konuşsam bile sadece onla konuşurum. Aynı anda 2 3 bende yok. Sen doğru, karakterli bir adam ol. Kendinden emin ol. Sadakatsizleri görüp ele. Aklında soru işareti olmaz. Hem şunu diyebilirsin. Ben ona yanlış yapmadım ama o bana yaptı. Demek ki benim bunla işim olmamalı. 😉 Çok basit düz bir mantık. Kötü ile iyiyi ayırt etmek için.
tamam kanka teşekkür ederim bana vakit ayırdığın icin 😊
Rica ederim. Ben de manitayi bekliyorum işte beklerken düzgün erkek üyelere destek oluyorum. Kızlarlan konuşmam yasak veto yedik jdjsjjs maksat zaman geçsin 😂
Mantıklı kanka kolay gelsin sana 😂😂
Hahkdisks eyvallah sağol. Öyle yaşamak için yasaklara uymam lazım 😂
Hicbir kurala uymayan birine diyorsun😂
Bro sevince uyarsın. Çünkü sen onun kuralına uyacaksın ki ondan bir şey isteme hakkın olsun. Bu işler karşılıklı. İlişki de denge çok önemli. Tamam sen baskın olacaksın ama kadını ezmeden, üzmeden. Önemli detaylar bunlar
Haklısın bro bakalım ya
Bakmakla olmaz bunu kendine huy edinmen lazım. Mutlu olmak için denge sart.)
Haklısın bakalım artık bro
Haydi eyvallah
Cunku buradakiler sadakatsız guven olmuyor flörtum oldu Bı kac kisi ama haketmıyor lar özellikle gençler anlamıyor Şu an olgun Bı erkekle beraberım beni her şekilde her manada mutlu ediyor tecrybelı oldgu ıcın agzndan kötu laf cıkmıyor kadınlık gururumu ve beni sarıp sarmalıyor genç erkekler dhaa daldan dala koşuyor ve ne güzelden anlıyorlar ne de kadınla nasıl konuşulur onu bilmiyorlar olgun erkek candır💞
tamam da genel konusmak sencede yanlış değil mi bu konuda hepimizi bir tuttun
Yani genel olarak böyleler bana karşı o yüzden öyle söyledim
Ya mutlu isen umarim mutlu olursun hep 😊
Sağol😊aşık değilim ona ama en azından üzmüyor benı
Sen sadece iyi bir arkadaş edinmişsin bu ask degil ki
Nasıl güvendin? Reel görüştünüz mü?
Ben değilim ama o aşık ve bu beni mutlu ediyor zaten
@filinta001 evet
Mutlu isen ne güzel
Sevgili olmadım da tatil arkadaşı olduk
Vay bnmlede tatile gelir misin
Olmuştum ama ayrıldım.