Aşk İlişkileri Sizin de aşık olasınız var mı? CoffeeAndCoffee Takip Et Master Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Benim aşık olasım var ama bilin bakalım ne eksik 🥹fkdksj Güncellemeler+1 yıl Ne tatlısınız. Herkese benden kalpppp ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Sizin de aşık olasınız var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 20,3b cevap paylaştı. Hayır yok aşığım zaten, kendime 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 260,5b cevap paylaştı. Ben zaten her zaman aşık olmak ya da daha doğrusu bir kadın bana aşık olsun diyorum ama sadece diyorum işte dfdfj :( 1 0 Yorumla
Pikauv Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 +1 yıl Evet bazen oluyor bu his sonra aman ne gerek var başını ağrıtmaya diyorum, vazgeçiyorum. 2 0 Yorumla
khaixx Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Çokça var hayatımda hiç aşık olmadım. Aşka inancım sonsuz. 2 0 Yorumla
ezequielee Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Aşık olsam ne olurki evlendi şimdi başkasınada aşık olamam sanırım ya 1 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Yok şu an ihtiyaç duymuyorum 1 0 Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. Aynı eksiklikten bende de var 1 0 Yorumla
SevdaÇokUzaklarda Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 50% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Aşık olup nefret edesin mi var yoksa? 1 0 Yorumla
primadonna_girl Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Evet ya ama bir yandan da üzülürüm diye korkuyorum 1 0 Yorumla
Protectors Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 39% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yok ya bu aralar çok yorgunum 1 0 Yorumla
JackRocker Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Aşık olasım yok Jüpiterli eksik 1 0 Yorumla
Arda1966 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 33% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Bugünlerde olasım var gibi 1 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı. Pandoranın kutusu 😂 1 0 Yorumla
OkanAkınEren Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Sevgilin var demistin soruda trol mu bunlar 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı. Yoo ne gerek var ya 1 0 Yorumla
Birkirlangicmisali Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Hic gerek yok. 1 0 Yorumla
benAzazil Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Hayır yok 1 0 Yorumla
Bülentadn Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Gözyaşı mı 1 0 Yorumla
NewYorkluGezgin Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 790 cevap paylaştı. Asik olunacak biri? 😂 1 0 Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 31,3b cevap paylaştı. Aşk guzeldir 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Hayır yok aşığım zaten, kendime
Ben zaten her zaman aşık olmak ya da daha doğrusu bir kadın bana aşık olsun diyorum ama sadece diyorum işte dfdfj :(
Evet bazen oluyor bu his sonra aman ne gerek var başını ağrıtmaya diyorum, vazgeçiyorum.
Çokça var hayatımda hiç aşık olmadım. Aşka inancım sonsuz.
Aşık olsam ne olurki evlendi şimdi başkasınada aşık olamam sanırım ya
İnan hiç yok:D
Yok şu an ihtiyaç duymuyorum
Aynı eksiklikten bende de var
Aşık olup nefret edesin mi var yoksa?
Yok sonucu pahalıya mal olur
Evet ya ama bir yandan da üzülürüm diye korkuyorum
Hiç istemiyorum ama var
Yok ya bu aralar çok yorgunum
Aşık olasım yok Jüpiterli eksik
Bugünlerde olasım var gibi
Döner yiyesim var gibi bir şey sanırım :)
Pandoranın kutusu 😂
Hayır yok istemiyorum
Sevgilin var demistin soruda trol mu bunlar
Sevdalanasım var 😌
Yoo ne gerek var ya
Yokk
Sevmek sevilmek✌🏻
Hayır yok
Olursun
Var evet hem de çok.. yalnizlik zor
Sevgi ve nefret arası seviyorum 😘:)
Aşık olasım varda aşık olunacak var mı