Ya bi okuyup fikrinizi söyleseniz yarım etseniz ne düşünmem gerek?

Bi sevgilim var tamir işiyle uğraşıyor çırak çalışıyor gece yazıyor gün içinde anca naber nabıyosun yazmaya vakit bulup bikere yazıyor bugünde işten erken çıkmış story atmış arkadaşları starbucksta bi kız bi erkek sevgili bide o yazdığım mesajı açmamış bugün bana haklısın bazen unutuyorum seni bazen alışamadım ben uzun süredir hayatıma birini almadım ondan dedi bende sonra kızma ondan değil dedi ama yani yazma iştesin yoğunsun anlıyorum ama yarın tatil diye erken çıkıyor bugün genelde bana niye yazmadın mesajımı açar insan teli eline alıyorsun bende insanım özlüyorum bak hala bakmadı eve yeni geçtim der yarım saate yazarda ya da uyuya kaldım gelir gelmez cafeden der tatil gününde bile işteki gibi az yazıyor ben onu anlıyorum işten çıkıyo eve gidip yemek yiyiyo telefon elinde video izliyo oyalanıyo biraz dinlensin kendiyle kalsın diyip yazmıyorum çok eve geldiğinde bile uyuyacağı zamana yakın yazıyor yemek yedim biraz oturdum dinlendim diyo hak verip bişey demiyorum ama bugün üzüldüm böyle yapmasına sizce fazla mı abartıyorum? Bugün olanı?

Güncellemeler
+1 yıl
Nolur yardım?
Güncellemeler
+1 yıl
? :(
Ya bi okuyup fikrinizi söyleseniz yarım etseniz ne düşünmem gerek?