Bi sevgilim var tamir işiyle uğraşıyor çırak çalışıyor gece yazıyor gün içinde anca naber nabıyosun yazmaya vakit bulup bikere yazıyor bugünde işten erken çıkmış story atmış arkadaşları starbucksta bi kız bi erkek sevgili bide o yazdığım mesajı açmamış bugün bana haklısın bazen unutuyorum seni bazen alışamadım ben uzun süredir hayatıma birini almadım ondan dedi bende sonra kızma ondan değil dedi ama yani yazma iştesin yoğunsun anlıyorum ama yarın tatil diye erken çıkıyor bugün genelde bana niye yazmadın mesajımı açar insan teli eline alıyorsun bende insanım özlüyorum bak hala bakmadı eve yeni geçtim der yarım saate yazarda ya da uyuya kaldım gelir gelmez cafeden der tatil gününde bile işteki gibi az yazıyor ben onu anlıyorum işten çıkıyo eve gidip yemek yiyiyo telefon elinde video izliyo oyalanıyo biraz dinlensin kendiyle kalsın diyip yazmıyorum çok eve geldiğinde bile uyuyacağı zamana yakın yazıyor yemek yedim biraz oturdum dinlendim diyo hak verip bişey demiyorum ama bugün üzüldüm böyle yapmasına sizce fazla mı abartıyorum? Bugün olanı?
Ya bi okuyup fikrinizi söyleseniz yarım etseniz ne düşünmem gerek?
Güncellemeler
+1 yıl
Nolur yardım?
Güncellemeler
+1 yıl
? :(
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yani seni üzmek istemem ama insan bi düşünüp merak eder ya da bu kız bana yazmış merak etmesin cevap veriyim der yanlış anlama ama bildiğin seni takmıyor çocuk işten çıkıp bi çiftle buluşuyo kahve içiyo ve sana cevap vermek nasıl aklına gelmiyo bence bırak yazma aklı başına gelsin zaten baktın ki sen yazmayınca o da yazmıyo istemiyo demektir eğer gerçekten sevip düşünüyorsa zaten sana yazacaktır 3 yıllık ilişkim var ondan yola çıkarak böyle konuştum canım
ya canımsın çok güzel konuşmuşsun ben yazsın diye beklerken hep ya yazmasada en azından haber versin napıyor sonra yazmasada olur işten çıkıp teli eline alıp story atıyor bana yazmıyor ya bi çıktım aşk cafeye geçicez arkadaşlarla de geçebilirmiyim diye izin al diyoruz sanki ben ona hiç kızmadım daha önce bugün günaydın yazmayı bile unutmuş yani sabahları işe erken gidiyor hep yazardı bana önce o uyanıyor diye bende kalkınca görür günaydın aşkım felan yazardım
Günaydın yazmayı mı unutmuş😣🫣kırılma bak gerçekten ama bahane hepsi bunları yapan yakında sana sen benim sevgilim miydin unuttum da der bu arada ne zamandır çıkıyorsunuz
bide bunların hepsi bugün oluyor bugün bi an soğudu dedim ama bi ara aşkım dedi sonra yok ya öyle değildir dedim şimdi bu olan hala yazmadı en son 7de yazdığım mesaj bildirim olarak düştü telefonuna story attı internetide var dışardayken ama hala yazmadı cevaplamadı bile napıyor iyi mi nerde eve geçtimi diye merak ediyorum ama yazamıyorum cevap vermeye bile tenennüz etmeyen birine neyi niye sorucam ki diyorum ağlıyorum en azından teli yanında hala cevaplama imkanı varken yapmıyor istemiyor
Yol yakınken vazgeç derim hem daha hiç buluşmamışsınız da en azından bu yönden şanslısın buluşmuş olsan daha çok bağlanmış olabilirdin ve daha çok üzerdi bunlar seni zoruna giderdi ama yani çocuğun umrunda değilsin açıkçası
eve gitti kesin yazmadı ama sabah yazıcak gider gitmez uyumuşum der diyo ama telefonu eline aldı story attı eve gidince üstünü değiştirirken bile yazardı istese
Ben onu önemsenmiyorum desem bana der çok çalışıyorum ama ben ondan bahsetmiyorum ki ben bugün yaptığını ya da yaptıklarınu söylüyorum ve ben onu çalışırken anlıyorum gece çıkınca bike girip girip sonra yazıyor uyuması yaklaştığında gene kızmıyorum düşün
Dediği her şey bi bahane benim erkek arkadaşım şoför direksiyon başında bile her dakika bana mesaj atıyo ve konuşmadığımız an yok öyle söyliyim sana gerçekten değer veren birini bul bence
En azından bu gece yazabilirdi cafeye gidip story atarken
Tabi ki yazabilirdi bahanelerine aldanma onun🥹
Sabah hiç bişey olmamış gibi günaydın yazar yazar diye düşünüyorum dün 7den beri bakmadığı mesajımın üstüne günaydın der ben canım gibi hala mesaj bekliyorum ama uyumuştur eve gidip
Ya bana fikir verir misin mesaj atsam şey desem telefonu eline alıyosun story atıyosun ya tabi istediğini yapmakta özgür sürekli yazmamaktada özgürsün ben sana bana sürekli yazmıyorsun diye kızmadım ki hatta wpye de girip çıkıyosundur bana canın istediğinde yazıyorsundur hissediyorum ama isteseydin mesajıma bi cevap verirdin üsttende olsa demek ki bi tek ben önemsiyorum merak ediyorum iyi mi nabıyo işten çıktı mı benim düşündüğüm kadar beni düşünseydin keşke bu sürekli yaz anlamına gelmiyo ben sen yazmasanda biliyodum ki seni ama şu an bakıyorum ki sen beni takmıyosun ya da takmak istemiyomusun ne alakası var dicen sevince böyle olmuyo işte üzülüyosun önemsenmediğini hissediyosun hani gerçekten yürütemediğini ya da aklının karışık olduğunu ne hissettiğini bilmiyosan seni zorlamam kırılmam gitmek istersen de yani sabah olsaydı ya uyumuşum ya böyle oldu şöyle oldu ama ben hep yazdımı acaba diye telefonu elime alırken sen wpye girmişsindir kesin girmesen bile üstten gördün telefonu açtın ona rağmen beni düşünmedin düşünmüyosun ben sen bana saniye saniye yaz diye beklemedim hiç mesajımı görüp ben çıktım desen direk tamam aşk derdim sonra istediğinde yazabilirdin sorun yoktu ama sen benle nedense bugün böyle bi ilgisiz olmalı tercih ettin ya da benim zamanında kolumun o sızısıyla tek elimle sana laf anlatmaya çalıştığım gibi en azından değer veriyodum bişey açıklamaya çalışıyodum bi başkası olsa cevap vermeye tenezzül bile etmez engellerdim sussun diye ama senin için şu kadar önemli olamadım ya da sen olmamı istememişsindir belki neyse özür dilerim yine saçmalamışımdır her zamanki halim niye umursanmadığım halde söylüyorum işte
Bunu ona yollasam mı bu arada wpye girip çıktığını biliyorum baktığımda açık oluyordu mesela ona girmişsindir kesin dedim benim girip girmediğimemi bakıyosun o kadar mı manyaksın demesin diye bakıyorum neden hani yalan üretmesin diye hani net yoktu wpye bile girmedim ki ondan yazamadım demesin diye inanmıyım felan bunu atsam mı ona sadece fikrini söyle?
İlgiyi kes biraz da o paşamız adım atsın tükenmek üzeresin farkında mısın
ya ben insanları herkesi anlayışla karşılarım hep yoruluyor bak dün çıktı işten hissettim wpye kaç kere girdi 3 4 kere bende öyle bi yazıp çıkıyodur arkadaşına dedim rahatsız etmedim bakıyorum arada canım tutuyor girdimi diye eve gittiğinde hemen yazmıyor yemek yedim duş aldım oturdum az diyor anlıyorum dinlensin yatmadan biraz kendiyle kalsın telefonda bişey izler belki diyorum çok çalışıyor bişey demiyorum hiç ama bugün mesaj attığım halde story atıp mesajıma bakmaması en azından bi çıktım erken arkadaşlarla cafeye geçicez aşk de bi görüldü at konuşmak için can atan ben o istekli olsa özlüyo olsa cevaplardı diyorum benden mesaj beklerdi felan
Benim ustamın bir sözü vardı kangren elindeyse elini kes at derdi ki daha fazla zarar vermesin. Tükenirsin bu çocukla
Ben buna bişey desem suçlu ben olurum bana haber verse ben beni düşünüyor söylüyor en azından der uzun süre yazmasada olur ben onu arkadaşlarıylayken rahatsız etmem ki etsemde mutlu olması gerekir ben oluyorum ama o rahat etsin keyfine baksın dinlensin yorgunluğunu alsın istiyorum hep çok düşünüyorum ama o
Gözden geçirilmesi gereken ince detaylar var taş taşımıyor sonuçta işi bahane edemez Molalarda yazabilir
kafası karışık olabilir.
molayı geçtim şu an işten erken çıkıp yazdığım mesaja bakmaması arkadaşlarıyla story atmış mesajımı açmamış wpye girdi yazmadı hala bekliyorum yazar diye insan bi aşk cafeye geçiyorum işten çıktım erken der ya da bi cevap atar isteseydi ama
Kusura bakma da Mesaja bakmaması seni cepte gördüğünden. Story attığına göre yeni av peşinde
Sabah hiç bişey yokmuş gibi günaydın yazıcak şu an eve geçtimi uyudumu bilmiyorum bile geç oldu geçmiştir sabah orada beni merak eden yazmadığım biri vardı demes direk günaydın 7den beri açmadığı mesajımın üstüne
Avını kontrol edecek tabi adam sana umut ışığını yollaması gerek ki akşama kadar ilgiyi üzerine çeksin
:(
Hic bulusmadinizmi
uzakta oturuyor ya ona güvenim var yinede kız çok takip etmiyor sürekli işte ama kendimi kötü hissediyorum teli eline aldın bari şey yaz ben yapsam oda üzülürdü aşkım çıktım arkadaşlarla cafeye geççez de tamam aşkım bak keyfine der biraz nefes alsın isterim kızmam yani ama bakmaması hala yazmaması çok üzüyor attığım mesajı girmiştir illa wpye üsttende görüp yanıtlamaması ben konuşmak için can atıyorum o gördüğü halde istediğinde yazıyor
Soruma cevap vermedib
Buluşmadık
Sebeb bu insanlar icinde yazmaktan cekiniyordur bu yuzden