Hep terliyor, pis kokuyor, ne kadar dikkat ederse etsin ter bezleri bozulmuş ayrılır mısın?

Hep terliyor, pis kokuyor, ne kadar dikkat ederse etsin ter bezleri bozulmuş ayrılır mısın?

O kişi eğer sevgilimse ayrılmam. Bile bile sevgili olmuşumdur zaten mantıken bakınca. Lakin hijyen temizlik çookkk önemli benim için. Hele koku takıntım var, güzel kokmalı
Hijyen her vücuda şart olmazsa olmaz
Ben terlesem bile hiç öyle ter falan kokmuyorum, bu yalan değil gerçek 😂 insanlar söylemişti zamanında. Terliyorsun ama yine sadece parfüm kokuyorsun diye.
Ben tatlı fresh kokarim. Dedodrant ve rolon kullaniyorum ama nemli olunca hava ister istemez ter olabiliyor hiç sevmiyorum terlemeyi ya önlemimi hep alırım parfüm vs kokarca değilim korkma bebem 🤣🤣
Senin terinin ne özelliği varmış da kokmuyor aşkım bu püf nokta nedir bana soylesenr bakem 😘🤣
Ahahhaa tamam burnuşumu hazır edeyim 🤣
Ayrılmam ama doktora götürürüm sağlıksal prblm vardır illaki onun dışa vurmasıdır aşırı ter -koku
Olabilir doktor gerekli
Benim midem cidden kaldırmıyor böyle şeyler. Bilmiyorum yani 😄
Temizlik şart imandan temix olmasi lazım cümle halkın
Cevap
1Cevap
Terlemek sorun değil, düşünü alır parfum sikar olur biter. Ben onu hwr haliyle severim. Temizliğine önem versin yeter
Temizlik önemli
Terleyebilir insanlık hali de önemli olan o terle durmasın, temiz olsun.
👍👍temizlik mühim sister
Hayır tabi ki ayrılmazdım yine de severdim.
İşte aşk budur 💪
ayrılık için ancak sacma bir bahane olurdu daha gerçekçi sebepler gerekir bana.. terlemenin tedavi var:)
Evet ya hemen ter kokuyor diye ayrilinir mj
mümkünse ter kokmasın 🥴
Parfüm şıksın çiçek eksin bağrına felan 🤣
ter üstüne parfüm müü 🥴
Yok ter olmadan öncesinde
miss gibi kokmalı 😂
Aranan özelliklere mis gibi kokmali yaz sister 1 numaraya 🤣
Mümkünse çiçek tarlası olsun de 🤣
yazdım brother 🤣
Bioya ekle tamamdır erkek bulamayacaksın demektir geçmiş olsun 🤣
ooo noo 🤭
Şaka şaka