Beni sevdiğini özlediğini idda ediyorum. Ben terslediğim zaman da anladım tamam diyor. Ee seviyorsan başka yolla dene gönlümü almağı dene mesela trip atmak yerine. Seven erkek böyle yapar mı?

Beni sevdiğini özlediğini idda ediyorum. Ben terslediğim zaman da anladım tamam diyor. Ee seviyorsan başka yolla dene gönlümü almağı dene mesela trip atmak yerine. Seven erkek böyle yapar mı?
Egosunu yenecek kadar sevmiyor. Yani senin için uğraşmayı yediremiyor kendine. Ayrıca ciddiye almıyor senin tavrını bana kalırsa. Senin tavırlarının bi tripten ibaret olduğunu, ciddi olmadığını düşünüyor bu yüzden ileriki zamanlarda kendi kendine zaten ona güler yüz göstereceğini düşünüyor. Misal ciddi şekilde tavır felan değil de, ona bitirmek istediğini sebebiyle birlikte anlatsan senin için o zaman çabalar. Çünkü seni kaybetme korkusu yaşar. Belki başta yine sen bilirsin vs der ama ciddiyetini kavradığı zaman senin için uğraşır
Cevap
6Cevap
Bır konuda hata yapmışsan kırılmıştır. Senı sevıyorum degıl de özür dılerım daha etkılı olabılır
Hayır sevmiyor seni sadece zamanını boşa harcamış
ya dostum sevmekle alakasi yok herkesin bi sinir noktasi vardir
Erko tribi hiç cekilmiuo
Herkes her şeyi yapabilir
Verir
İki tarafın da trip atması çok yanlış
Yapmaz sevmiyor
Yapmaz bence
Böyle olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?