gercekten iyi biri daha iliskinin baslarindayiz ama her saat her saniye konusmak istiyo ilgili istiyo biktirdi beni mesajlasiyoruz aramak istiyo ariyo goruntulu konusmak istiyo görüntülü konusuyoruz bulusmak istiyo hepsini de yapiyoruz ama bana cidden fazla biktim cunku ben bu kadar ilgiye fazla sıkıya gelemiyorum ne yapmam lazim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılElbette böyle hissetmen gayet normal fazla ilgi her insanı sıkar bence bu durumu erkek arkadaşına kalbini kırmadan kibarca söylemelisin. Seni çok seviyorum ama aşırı ilgi beni boğuyor elbette ilgin hoşuma gidiyor ama aşırı fazla olmasına gerek yok ben zaten ilginin farkındayım ve sevgini hissediyorum gibi bir şeyler söylersen anlayacağından eminim.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı.
+1 yılKaybedince o kişiyi çok ararsınız.
Kafanızı taşa vurursunuz.
Bu seferde hiç aramıyor diye buraya soru yazarsınız.
Bu bir elinizle hamur gibi şekil vereceginiz bir durum değil insanların karakterleri haber vermek istedim.
Her insanın iyi tarafı olduğu kadar kötü tarafı illahaki olacak yer yüzünde kimse dört dörtlük değil.
Çünkü biz insanoğluyuz.
Sizde dört dörtlük değilsiniz, karşı cinste.
İlk önce bunu kabul etmek zorundayız maalesef.
Bence şöyle yapın bu size olan tavırlarının tam tersini yaptığını düşünün. Hayal edin.
O zaman çok mutlu olacağınızı düşünüyorsanız hiç vakit kaybetmeden bitirin ilişkiyi.
Eğer olur mu saçmalamayın öyle şey, yok artık diyorsanız.
Kusura bakmayın söylemem lazım.
Ben bu duruma rahat sizi rahatsız etmiş demek zorundayım.00 Yorumla
Ben öyle birine ararken sen öyle birinden şikayetçisin😂 Adaletsiz dünya bu olsa gerek.
Ama bak ilişkinin başındaymışsınız, zamanla birbirinize alışınca bu kadar sık konuşmayacaksınız. Hatta bazen çok mesafe bile olabilir.
Şimdi önemli olan onunla bunu konuşman. Anlat ona senin bu kadar sıkı fıkı biri olmadığını. Belki çocuk "kızlar hep ilgi ister" mantığıyla kendisi bile öyle biri değilken sırf senin için yapıyor?02 Yorumla
Soran+1 yılaşko sana pasliyim cocugu hemen
- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılYemin ederim sen anlatırken ben sıkıldım kendimi boğuluyormuş gibi hissettim bu konuda çok haklısın tm ilgi göstermesi güzel fakat herşeyin fazlası da zarardır ilgi alaka kıskançlık dozunda yapılırsa güzel olur insanın hoşuna gider bu arkadaş biraz abartmış bu konuda onu kirmadan uyarabilirsin
02 Yorumla
Soran+1 yıltesekkur ederim❤️
- +1 yıl
Rica ederim gülüm ne demek 🙋🙋🙋
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
49
Cevap
54Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u +1 yılBence bunu ona söylemelisiniz
00 Yorumla
+1 yılYa arkadaş ben gerçekten siz kadınları anlamıyorum Tamam hani şunu hak veriyorum haklısın Aşırı ilgi insana soğutur tamam buna katılıyorum buna hiçbir şey demiyorum ama bazen gerçekten kadınları anlamakta da güçlük çekiyorum ilgisiz davranıyor Neyi ilgisiz davranıyor ilgili davranıyor Neyi ilgili davranıyor bundan Sıkıldım hadi ortasını bulmaya çalışıyor Hadi her ikisini geçtim ortasını bulmaya çalışıyor Bu sefer yine sıkılıyorsunuz yani gerçekten siz Aslında aşk hayatında ne istediğinizi bilmiyorsunuz arkadaşlar İşte bu tip düşüncelerden dolayı Artık insanlar gerçekten bir ilişkiye başlamayı da korkar hale gelmiş
31 Yorumla- +1 yıl
Aslında olay su hanımkızımız atıyorum telefonunda bir oyun oynamak veya bir kitabı okumak icin kendine zaman yaratmak istiyor ancak asık gencimiz olan erkek kisi de bunun yerine sesini duymak konusmak en kotu mesajlasmak vakit gecirmek istiyor ve gecirmeyince asırı meraklı hale bürünüyor hanım kisimizin ne yapacagını soyleyip ya da o saatlerde calısıyor vb deyip o zamanları kendine ozel zamana cevirmesi gerekiyor ki rahat etsin olay bu kadar basit.
Gizli Üye(30-35)+1 yılKızlarda bu ilginin ortasını bulmak biz erkekler olarak bir türlü başaramadık neyi başaramadın diye başlayan meşhur bir söz vardır gerçekten öyle benim karşıma da 7/24 ilgi isteyen kızlar çıkıyor işten dolayı yazamadığım akşamına numaramı silip engel koyan kızlar denk geliyor bulmuşsun okadar ilgilisini birde beğenmiyorsun yani erkek arkadaşın ile konuşup çok ilginin beni bunlattığını biraz daha yavaş ilerlemek istediğini belirtmelisin bu konuda anlayış ile karşılayacaktır tahminime göre o kızların çok ilgi istediğini zannedip o tarz hareketler yapıyordur ona söyleyip aza indirgeyebilirsin
10 Yorumla
+1 yıl😂😂😂 kadın olmanın zorlukları.
Sevgilinin hal ve hareketlerini bırakıp kendi kalbin ve duyguna odaklanmalisin. Birini gerçekten hissettiğinde bunlardan bikamazsin. Bakınız ben @metropoltilkisi beyefendiyle yapışık gezsem ooff demem. Adam kalbime taht kurmuş, beynimi ele geçirmiş çünkü 🥰 canım Adam ❤️13 Yorumla- +1 yıl
Ahaha ❤️ bilmukabele
- +1 yıl
😚😚
Soran+1 yılallah bozmasin
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılFAzla ılgı de sıkıyor. Ama çocugun karakterı böyleyse yapacak bır şey yok.
Soğuk yaparsan uzaklaşacak ılgısını yıtırecek ayrılacaksınız. Ya onu kabul edeceksın ya ayrılacaksınız
Böyle durumlarda çare şu
1) Ya kendıne daha uygun karakter çatışması yaşamayacağın bırıne yoneleceksın.
2) Ya da daha ılımlı olacak sen de ona ılgı göstereceksın.
Başka bır yolu yok
00 Yorumla
+1 yılHerşeyi tozunda yaşamak istiyorsun özlemek istiyorsun benimde ilgiyi paylaşmak istiyorsun onunla.. tek taraflı ilgi seni boğuyor.. şu hayatta çekilecek sıkıntı beraber üstlenelim mutluluk varsa beraber olalım... demek istiyorsun uygun bir zaman ve ortamda şefkatle.. ve tatlı bir sözle kendini ifade edersin.. diğer türlü karşı taraf yetersiz olduğunu düşünür..
01 Yorumla- +1 yıl
Telefonumun klavye sorunlu demek istediğimi anlamadıysan tekrar yazabilirim.. bu yönden kusura bakmayın
Rahatlık batıyor heralde. Ne güzel seni seven değer veren seven merak eden biri var bunun nesi kötü? Sevmese ilgi göstermese ilgisiz dersin. Çok güzel seviyor demekki. Ayrıl bari mutlu değilsen. Dilerim sevgisini hak eden birini bulur.
12 Yorumla
+1 yılBöyle biri ise bırak derim fazla ilgi boğar biz kadınları çünkü biz acı çekmeyi seviyoruz o yüzden bırakta başkaları sevsin onu sen bıktın madem ilgiyi seven kadın çok
20 YorumlaKızım sen ş*refsiz mi seviyorsun? Çocuk sana değer veriyor işte, tamam haklısın fazla üstüne düşüyor bu her insanı bıktırabilir ama seni sevdiğinden yapıyor bunu. Onu nazikce uyar rahatsız olduğunu söyle
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Genelde uzun süre sevgilisi olmayan veya ilk defa bir kız arkadaş yapan acemi erkeklerin tavrı bu. Tecrübe olmadığından dolayı nasıl davranılması gerektiğini bilmezler. İşin zor.
01 Yorumla
Soran+1 yılevet en son yillar once sevgilisi olmus
Aşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. İlişkilerde denge en önemli şeydir. Ve bunu sağlayabilmek için de asgarî bir zeka gerekir. Senin erkeğinde bu zeka pek yok gibi.
Ve bence sizin ilişki artık uzatmaları oynuyor. Bunu anlayıp gereğini yapmanız herkes için hayırlı olur.
00 Yorumla
+1 yılBence açık açık konuş. Fazla ilgi hoşuna gitmedigini belirt ve seni 1 saniye boş bıraktığında kaybolmayacagını bilsin. Bunları seni çok sevdiginden, kaybetme korkusundan yapıyor. sonuçta taze 😄
00 Yorumla
+1 yılİlişkinin başlarında erkekler hep daha yoğun ilgi gösterir, hoşlanıyorsan karşı taraftan biraz daha bekleyebilirsin bence. Eğer ona karşı hiçbir şey hissetmiyorsan bitir gitsin.
10 Yorumlaya size ne yapsa yaranamayacak mi vizim erkek milleti çok az mesaj atar şikayet edersiniz günde 1 defa arar keza öyle şunu belirtmeliyim ki dua edin Avrupa Birliğinde değil Türkiye net söylüyorum erkeklerin 100/80i yabancıları tercih ederdi o da en az oran hem sizlerden güzeller hem de ego denen bir şey yok türk kadıni ise 🤣 öyle bir şey olmuş olsaydı Suriyeli ya da zencilerle vurudurudunuz😂
10 Yorumlaİlk günlerin heyecani az sabret normallasir her sey normallesince de ilgisiz diyecen yani bende zamn gecirmek istiyorum senle ama her zamn musait olamiyorum izlenimini verdikce oda seni zaten anlayisla karsilar Şu an sadece asiri heyecanli ama yanlis yapma ya da iliskinizi kotuye goturecek bir sey yapma sabret ve ya konus bu kadar
00 Yorumla
+1 yılçok ilginç çoğu kadın ilişkide ilgi bekler ama sen de sıkılmışsın bence bunu ona söylemelisin, çözülebilecek bir durum
01 Yorumla
Soran+1 yılcok fazla iliskim oldu artik bikmaya basladim ondan belki de
iğrenç bir ilişki yapısı. Biraz vakit verse sende onu düşünecek vakit bulsan. Saçma davranıyor
07 Yorumla
Soran+1 yılonu dusunmeme merak etmeme izin vermiyo ki vakit yok
- +1 yıl
@knght34 👏👏👏 konuyu gayet güzel ve doğru yorumlar mısınız çünkü herşeyin fazlası zarardır o dengeyi iiyi kurmak gerekiyor
- +1 yıl
@r_engarenkyollar denge her yerde önemlidir
- +1 yıl
" konuyu doğru yorumlamışsınız ' yazicaktim
- +1 yıl
@r_engarenkyollar anladım zaten
- +1 yıl
🤗🤗
+1 yılAdam acemi o kesin büyük ihtimalde ilk ilişkisi ama şimdi sen onu bırakırsan çok kahrolur ama yapcak bir şey yok
03 Yorumla
Soran+1 yıldedigin gibi acemi baya opusmek nedir onu bile bilmiyo benden once bi iliskisi olmus o da yillar onceymis
- +1 yıl
Öğrenecek o zaman yaşadıklarıyla ders çıkaracak tecrğbe edinmeden aşk profesörü olamaz bir insan
- +1 yıl
Çocuk efendi düzgün biri ama sende iş yok sen düzgün efendi kız değilsin
+1 yılİlgi gösterir bıktım olur ilgi göstermez yine bıktım olur ne istediğiniz belli değil 😒
12 Yorumla
Soran+1 yılortasini istiyorum sadece
- +1 yıl
İlişkinin başı normaldir böyle sonradan klasik şekilde ilerliyor
+1 yılAyrıl o zaman biz ne yapalım ilgi gösterince bir dert göstermeyince bir dert.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılTakmasaydi değerli olurdu... ( Kız olsun erkek olsun farketmiyor ) değer verenin değer gördüğünü görmedim çok acı.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılabi ilişkide en nefret ettiğim şeydir. cidden ilişkiye zarar veren bir durum bu. başıma geldi benim de allah kolaylık versin sana :)
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Asik olmus fena kapilmis belliki duzgun biri kacirma vesselam yoksa hep hedef tahtasi olursun gelen giden ates eder 🤨😉
00 YorumlaÇok basit. Onu gerçekten sev. Değer ver. Bak 1 kere arıyor mu sonra
01 Yorumla
Soran+1 yılAHAHSHHSHSHSHS haklisin
+1 yılBunu ona söylediğin halde devam ediyorsa, ayrılmalısın. Böyle ömür geçmez.
01 Yorumla
Soran+1 yıl:(
+1 yılDeki seni çekici bulamamaya başladım
Dr Redpil izle04 Yorumla
Soran+1 yılHAHABABSH tmammmm
- +1 yıl
Basssss
- +1 yıl
Ya da de ki
Seni daha fazla çekici bulmak istiyorum
Dr redpil izle - +1 yıl
Yapıcı konuşursan kırmazsın
Ama baktin yapmıyor
Ver ağzına küsküyu
- Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı.
+1 yılHiç mi işi gücü yok ya bu ne böyle😅sal beni de biraz. Cevabı geciktir belki biraz uzaklaşır
02 Yorumla
Soran+1 yılvalla ya bak mesela iki saat sonra yaziyom aninda geri donuyo bes saat sonra yazinca da ayni tek isi gucu benjm galiba
- +1 yıl
İşsiz biriyle ne işin var o zaman. Herşeyin fazlası zarar de ona. Sen geri çekil
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen ilgi istiyorum bebek gibi sevilmek istiyorum temas istiyorum. Sevgi çok farklı kişilerin elinde
32 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Bunun ayarını kızların çoğu bilmiyor.. o yüzden ya ayrıl, ya zamana bırak.. belki senin aradığın o değil
01 Yorumla
Soran+1 yılevet gercekten haklisin biraz akisina birakicam devam ederse bitiririm
İlgi göstergeler suç göstermezler suç napsin bu brolar 😂
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılAldat sonra vicdan yapıp ona geri dönersin ve sıkılmısliktan kurtulursun ise yarar
00 Yorumla
+1 yılYa değer bileceğine şikayet ediyorsun ne yani seni üzen birini mi istiyorsun bence değer bil
00 Yorumla
+1 yılzamanla düzelir ya da bi bahaneyle uzak dur işim var dw arkadaşımla gezcem de
00 Yorumla
+1 yılSıkıntı burada az ilgi çok pamoike olsa böyle olmaz 4-s kuralı
00 Yorumla
+1 yılÇok ilgiyi bende sevmiyorum. dakika başı arama, mesaj
00 Yorumla
+1 yılo zaman bundan rahatsız olduğunu daha yolun başında söylemelisin
00 YorumlaMüsait olmadığını tatlı bir dille söyleyebilirsin.
00 Yorumlaİlgili veremeyince terk edersiniz ilgi gösterince de kcınız kalkar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu resmen ben ve çok sıkıldım bunlardan. Millet ne güzel kukla gibi otomatiğe bağlamış bana zor geliyor
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılayril knk ne gyzel iliskin var kaldiramiyosun illa sana kotu davrancak az ilgi gostercek
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılçok ilgilenmeyen birine git. ama onunla da ilgilenmiyorsun diye kavga çıkaracaksın
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKimisi ilgisizlikten ağlar, kimisi de böyle fazla ilgiden. Ne zorsun ahir zaman 🤣
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılİlgi versen suç vermezen suç. Ne istiyorsunuz...
Sizin gibilerin ilişkisi olmasın mümkünse.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHerkes ilgi bekler aslinda ama sen de haklisin fazlasi da zarar.
00 YorumlaKendi hayatınız için alan bırakmak her zaman çok daha iyi yapışık ikiz değilsiniz ama bu ilişki böyle geldiyse böyle gider ayrılmaktan başka çözüm yok
10 YorumlaNe istiyorsun peki ,
Sadece birlikte olmak istediğinde seni çağıracak işi bittiğinde gönderecek bir erkek mi?
00 YorumlaRahatsız olduğunu söyleyebilirsin bence ama ilgili davranması umursamamasından daha iyidir demekki sana değer veriyor
00 YorumlaÇek karşına adam akıllı nazikçe duygunu düşünceni belirt sonra bir zamana bırak bakalım
01 Yorumla
Soran+1 yılbu kez daha sert konusmayi denicem belki anlar
Kendini oyala biraz uzak kalmaya ondan kacmaya caliski ilgisini ozleyesin
00 Yorumla
+1 yılKızım dizide anlayamadım gitti demekki lgisiz olsa hoşuna gidecek
00 YorumlaBir kere hanımefendi siz ne aradığınızı bilmuyorsunuz.
00 Yorumlaİlgi gösterse sıkılıyorsunuz göstermese sıkılıyorsunuz ben siz kadınları anlamadım
00 Yorumla
+1 yılİnsanlar ortasını bulsalar zaten hiç sorun yaşanmaz
00 Yorumla
+1 yılHaklısın bu kadarı da fazla
01 Yorumla
Soran+1 yıldimi
- Aşk İlişkileri konusunda 353 cevap paylaştı.
+1 yılEmin misin yıllar önce bittiğine
01 Yorumla
Soran+1 yılevet eminim en son lisede olmus iki sene surmus
- Aşk İlişkileri konusunda 512 cevap paylaştı.
+1 yılSana aşık olmuş olabilir
01 Yorumla
Soran+1 yılay olmasin ya daha yeni
+1 yılAbo zor olur ya. Harbi zaman kaybi
02 Yorumla
Soran+1 yılgaliba
- +1 yıl
Ben pisman olmusdum
+1 yılİçine sinmemis bu çocuk senin
02 Yorumla
Soran+1 yılofff evet
- +1 yıl
Baştan bitir sonrada bana ümit verdi in vicdansız diye seni suçlar bu 🙂
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılHerkesin derdi ilgisizlik seninki de ilgi
01 Yorumla
Soran+1 yılsorma
+1 yılÇok ilgi beni soğutur diyebilirsin net bir şekilde
03 Yorumla
Soran+1 yılcok tesekkurler ben daha kibar versiyonunu soyledim sanirim bunu da dicem belki ise yarae
- +1 yıl
Karşında erkek var herşeyi net şekilde belli etmezsen vede oda sana normalinden daha sıkı bağlıysa sorun oluşturur dengeleyen veya bazı şeyleri anlayıp netleştiren taraf olur biz erkekler sevince veya ilgi duyunca frenlemenin dozunu kaçırıyoruz frenleyemiyoruz o anlık hislerle hele bide karlı cins ilişkisinde çok geçmişi yoksa onun oda kötü bu yüzden netçe söylemek en normali ha bunada bişey bulurda görmezden gelirse geriye en azından kendi ruh sağlığını kurtarmak için bitirmek kalıyor kimse seni senden daha iyi düşünmez bunu unutmamalısın
Soran+1 yıltesekkurler dusuncen cok sagol❤️
- Devamını Gör (43)
Devamını Gör(88)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Erkek arkadaşım çok ilgili ve bundan bıktım, ne yapmam lazım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler