+1 yılVardı böyle bir kız arkadaşım. Babası ultra lüx zengin. Benim de durumum yerindeydi çok şükür. Baba kız çok ısrar ettiler adamın yanında çalışmama yok dedim. Kabul ettiremediler. En başlarda gelirim onların düşüncesine göre azdı ama yolun başındaydım. 2. senenin sonunda benim gelirim 4-5 kat arttı ama onlar hep ailenin şirketinde çalışmamı istediler sonra ümidi kestiler. Ki işim olmasa da gidip yanında çalışmazdım. Babam bana maaş veriyor dediğinde beni ilgilendirmez benim ihtiyacım yok diyordum hep. 1 kere 1 yerde hesap ödetmedim. Ne hediye aldıysa hep daha fazlasını aldım. Sonuçta olmadı ayrıldık ama beni ailecek hala çok severler. Bazı şeyler erkeğe yakışır bazı şeyler kadına. Kadın tarafı teklif edebilir erkeğin onlarla çalışmasını çok normal anlarım, ama erkek her şeye rağmen kendi ayakları üzerinde durmaya çalışmalı şartların ve imkanların bittiği yerde belki çocuklar için kabul etmeli bu tarz teklifleri. Daha baştan baban bana galeri açsın sana güzellik merkezi, sen meşgul ol baya ben arabalarla gezeyim aha işten de çıktım falan diyen adamda bence onur yoktur. Sizi her yerde utandırır. Başınızı eğdirir. Ayrıca birden zengin olanlarda görmemişlikte çok olur, baban haliyle arkadaşlarıyla falan tanıştırmak isteyecektir, çok mahcup olursunuz.
53 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten bu yazdıklarınız benim için çok değerli çok haklısınız sizin söyledikerinizden yola çıkacağım çok ama çok teşekkür ederim 💚
- +1 yıl
Rica ederim. Gönlünüzce olsun her şey.
- +1 yıl
10 numara 5 yildiz bir yorum. Katiliyorjm dibine kadar
En İyi Cevaplar
Baştan babanın maddi durumunu ona söylemeyecektin. Şakalar gebelde gerçeklik payı olan durumlar. Galeri falan beklemiyordur belki ama şu "şıkışırsak peder kurtarır" düsüncesi oluşmuş onda. Yani ileride sürekli çok gereksiz işlere girip batabilir. Zaten okulu bırakmış işsiz geziyor demişsin. Babam işsize kız vermez de bari biraz kendine çeki düzen versin. Diğer türlü bundan hayır gelmez.
01 Yorumla
Soran+1 yılOrtak arkadaşlarımız olduğu için zaten babamın maddiyatından haberi vardı teşekkürler dediklerinizi uygulayacağım
+1 yılEn baştan bu şekilde şakasını dahi yapması benimde kafamda soru işareti oluşturur. Ağzını aramış ne yazikki.. yanlış anlayabileceğini kafan karisabilecegini oda hesap edebiliyordur burada herkesin aklı eriyorsa onunda erer haliyle. Ben olsam bu yola baştan girmezdim
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız çok teşekkür ederim düşüncelerinizi paylaştığınız için 💚
+1 yılSülük gibi senin ailene yapışık yaşamayı düşünüyor demek ki. Şakayla karışık denen her sözde bir gerçek ararım. Okulu bırakan, işsiz güçsüz gezen biriyle neden sevgili olursunuz ki anlamıyorum doğrusu. Daha kendine hayrı yok sana mı yararı olacak?
13 Yorumla
Soran+1 yılBana yararı dokunsun diye değil sevdiğim için sevgili oldum ve sevgili olduktan sonra okulu bıraktığı için ayrılamam diye düşünüyorum böyle bir sebepten.
- +1 yıl
Sevgili olduğun için böyle düşünüyorsun. Yarın öbür gün evlenmeye kalkışsanız ne demek istediğimi daha net anlayacaksın.
Mesele okulu yarıda bırakması da değil, bir işe girip doğru düzgün çalışmaya başladı mı? Sorumluluklarının bilincinde mi?
Bu açılardan sana yarar ve zarar olayını söylüyorum. Çünkü şakayla söylediği o cümle, kolayca bir şeylere sahip olmak istediğini gösterir. Emek verilmeden kazanılan her şey kolay harcanır bunu unutma güzelim.
Soran+1 yılHayır çalışmaya başlamadı çünkü emir altında çalışabilecek biri değil biraz sert bir yapısı var bilmiyorum sorumluluk bilinci var mı tam olarak ama bana hani ilerinde senin ya da çocuğumuz olursa onun tek bir eksiğini bırakmamak için gece gündüz çalışırım dedi, çok haklısın çok teşekkür ederim düşüncelerini paylaştığın için ❣️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılŞakası bile bana göre utanç verici bir şey.
Bir geliri olmaya bilir. Veya işi olmaya bilir. Bunu asla küçümsemiyorum.
Lakin başkasına sırtını dayamak erkeğe yakışır bir şey değil. Kendi ayaklarının üstünde durmak bambaşka bir şey.
Evet, bir şeyler yaparken destek alırsın maddi veya manevi, ama tutup da her şeyi onlar yapsın falan, çok onursuzca bir şey.
Hayatım boyunca hiç bir zaman karşı taraftan bir şey bekledim. Beklemem de.
Kendi ayaklarımın üstünde dururum.
Birazcık onur ve gurur olması lazım.
Umarım sende en doğru kararı verir, mutlu olursun.11 Yorumla
Soran+1 yılÇok güzel konuşmuşsunuz çok teşekkür ederim dikkate alacağım dediklerinizi 💚
Gizli Üye(25-29)+1 yılKesinlikle etkiliyor bizde ev arsa açısından biraz zenginiz bunu erkek arkadaşıma söylediğime pişman oldum çünkü kesinlikle bir beklentiye girdi şaka yolu ile ayni bu şekilde konuşmaya başladı gerçekten çok rahatsız oluyorum ayrılmayı düşünüyorum bir daha da kesinlikle sevgilime evlenene kadar sorsa bile söylemiycem
01 Yorumla
Soran+1 yılTam olarak bende bunu yaşıyorum ve insan arada kalıyor çok iyi anlıyorum sizi.
+1 yılCalismiyor sozunden sonra erkek arkadasinin senjnle olmasinda ki tek neden babanin parasi bu net ve acik belli. Saka maka dememis gercek niyetini belli etmis.
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim 💚
- +1 yıl
Erkek adamda gurur olmali. Kendine bakamayan aslk biri sanada bakamaz. Hayat bu cikisi oldugu gibi iniside olur. Yarin paran olmaz bu sana insan yerine bile koymaz. Erkek adam bana gore tasi sikacak suyunu cikartacak ama ailesine yjnede bakacak...
Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı. Davranışlarını, bilen sensin. Ben daha kız arkadaşlarımdan, babasında para var , kendisinde para var diye bakmadım. Başka sebeplerden ayrıldık. Ben kendim kazandım, kendim kazanırım
01 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum işte bu söylediğine kafan takıldı sadece
Aşk İlişkileri konusunda 308 cevap paylaştı. Erkek arkadaşın bilinç altındaki düşünceyi sana şaka ile karışık ifade etmiş. Bu düşünce ham ve doğru düşüncesidir. Evlendikten sonra emin ol bu konuyu önüne getirir.
Garanti veriyorum. 😇01 Yorumla
senin paran için seninle birlikte, şaka yollu bile olsa böyle yüzsüzce bir şeyi söylemesi iğrenç bence yerinde olsam yolu verir ayrılırdım şerefsizdeki yüzsüzlüğe bak
02 Yorumla
Soran+1 yılCevabınız için teşekkür ederim 💚
Sevgilinin daha evlenmeden sırtını babana dayaması normal değil canım ne dersen de
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,6b cevap paylaştı. Kadın olsam böyle bir şey teklif eden erkeği hayatıma sokmam diyeceğim ama türk kızları beyinsiz olduğu için senin hayatına girmesi normal bir şey neyse mutluluklar dilerim işine bak hadi çirkin
09 Yorumla
Soran+1 yılÇok kabasın düzgün bir şey sormuştum, hakaret etmene ne gerek vardı ki?
Soran+1 yılİnsanların aklında kalmak için kötü mü olmak gerek?
Soran+1 yılBiliyor musun hiç öyle değilim :) tanımıyorsun ki daha niye böyle düşünüyorsun ön yargılı davranıyorsun
Soran+1 yılBir akşma yemeğine o kadar para vermeyecek kadar cimriyim merak etme evet güzel ve iyi yerlere gidiyorum ama bir akşam yemeğine bin liralar saymak enayilik ve ben babamın yanında asgari ücretle çalışıyorum yan yana gelince inan hiç farkımız yok.
Soran+1 yılÇok kırıcısın ve daha 23 yaşındayım ne evde kalması öyle bir derdim hiç olmadı olmaz
Feminen erkekler bile ondan daha iyi. Bildiğin uzın vadeli jigololuk sözleşmesi onla yapacağın nikah.
02 Yorumla
Soran+1 yılBu kadar ağır konuşmasaydın keşke 😪
+1 yılOnu bırak beni al... 🤣 bir söz var.. babanın fakir olması senin suçun değildir... ama kayın babanın fakir olması senin suçun diye...
02 Yorumla
Soran+1 yılYa dkdkdjdkdb
- +1 yıl
O yüzden çalışmayan adam önce seni sonra babanın malını batırır.. önce sen tükenirsin sonra ailen... davul bile dengi dengine sözü bu yüzden dir.. evleneceksen sana gelecek verebilecekmi ona bak... yoksa o seni pazarlar bile
+1 yılBu adami sakin babanın karşısına çıkarma olur mu. hayir çalışırdı da işçi olurdu biyerde örneğin ama bu adam yağlı kapı bulma derdinde.
01 Yorumla
Soran+1 yılÖnerinizi dinleyeceğim haklısınız çok teşekkür ederim,
Gizli Üye(30-35)+1 yılTabiki etkiler. Erkekler genellikle zengin ailelerin kızları ile evlenmek ister ve bunun için çaba gösterir. Tabiki erkek arkadaşını tanımıyorum, umarım iyi kalplidir ve mutlu olursunuz.
01 Yorumla
+1 yılBabanın parasına şimdiden göz diken adamdan sana hayır gelmez kızım
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız, teşekkür ederim 💚
+1 yılErkek arkadaşın aciz adamın teki boş ver ayrıl bu adamın kedine hayrı yok sana mı olacak?
02 Yorumla
- +1 yıl
Rica ederim 💚
+1 yılOoo çocuğun niyeti belli. İnsan bunu söylerken bile gurur yapar. Çok enteresan yani.
01 Yorumla
Soran+1 yılAnladım teşekkür ederim 💚
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeninle bunu konuşan adamdan hayır gelmez bence yaa üzmek istemiyorum ama sanki gözü babanın parasında gibi geldi bana. yinede sen dah iyi tanıyorsundur
08 Yorumla
Soran+1 yılBen sevdiğine inanıyordum ama bunu söylemesi benim aklımı çok karıştırdı ne yapacağımı ne diyeceğimi bilemedim
Cevap sahibi+1 yılO zaman şöyle yap konu açılınca ben evlenince ailemle bütün bağlarımı kopartacam de maddi olarak eşimle kendi ayaklarımın üzerinde durarak yaşamak istiyorum de bakalım ne cevap verecek
Soran+1 yılKendi işi gücü yok ki söyleyeceği şey o nasıl olacak illaki ailelerimize bağlı kalacağız diyecek kendisi annesine ailesine çok düşkündür onlardan uzak olmamak için evlenince onların üst katında oturmayı düşünüyor benden de aileme düşkün ve yakın olmamı bekliyor
Cevap sahibi+1 yılO ailesinden destek alabilir ama sen değil. hem işi yoksa neyle evlenecek bu
Soran+1 yılBilmiyorum Şubat 'ta nişan düşünüyoruz ama işi yok benim mesleğim var en azından diye düşünüyorum brn
Cevap sahibi+1 yılSen bilirsin tabi ama inşallah ilerde sonrun haline gelmez umarım mutlu olursun
Cevap sahibi+1 yılRica ederim 😘
+1 yılilk bastan biliyomuydu senin zengin oldugunu
09 Yorumla
Soran+1 yılHayır biliyordu ve ben zengin değilim sadece maddi durumumuz ortanın üstü.
- +1 yıl
baban la. yasamiyormusun kendini ailenden ayri mi tutuyorsunnoyle dedin
Soran+1 yılEvet ailemle yaşıyorum ama yine de zengin demesek
- +1 yıl
tamam. demeyelim. parannicin beraber olabilir o cumleyi kurmussa sana kac yildir sevgilisiniz
Soran+1 yıl3 aydır sevgiliyiz
- +1 yıl
himm daha yeni bende uzun zamandir sandim evlilik konustugunz icin
Soran+1 yılAramızda ciddi bir çekim oldu ve tüm ailesiyle falan tanıştım Şubat gibi nişan düşünüyoruz
- +1 yıl
him anladim. hayirlisi ne diyelim iyi birisidir insallah
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılO çocuğu bırak bence şakasını bile yapmazdım ben olsam.
010 Yorumla
Soran+1 yılCevap için teşekkür ederim 💚
- +1 yıl
Rica ederim dikkat etmek lazım böylesi durumlara. Bırakınca belli eder bazen ayrılıklar gösterilir insanın iç yüzünü.
Soran+1 yılAma sana çok bağladın bırakamam gibi şeyler söylüyor bende seviyorum onu ama bu yaşanan konuşma da aklımı karşıtırmıyor değil.
- +1 yıl
Kimler kimleri bırakıyor şu hayatta uyumlu olmak zordur. Nasipte varsa evlilik olur yoksa yoktur. Hayırlısı olsun hakkınızda.
Soran+1 yılHaklısınok teşekkür ederim 💚
- +1 yıl
Rica ederim akışına bırakın hayatı ve dikkatli olun ki ileride mutsuz, huzursuz olmayın.
Soran+1 yılDinleyeceğim 💚🍀
- +1 yıl
İyi günler o halde moralinizi yüksek tutun, enerjiniz bol olsun 🙏🏻
Soran+1 yılAy iyi günler tekrar çok teşekkür ederim 💚
- +1 yıl
Rica ederim ben de teşekkür ederim ☺️
Etkiler bebeğim. Şu an şakadır o , üstelik yorumda işi olmadığını söylemişsin. Zaten iyi kötü bir mesleği olsa baban size yine destek çıkar söylemesine gerek kalmaz. Ama bence erkek arkadaşın buna güveniyor kendi avantajına çeviriyor
11 Yorumla
Soran+1 yılAblamın eşinin de işi yok ve babam yardımcı oluyor, bunu biliyor. Ben de dediklerinde ki gerçeklik payını daha net düşünmeye başladım. Teşekkür ederim yorumunuz için 💚
Erkek adam öyle saçma sapan şeyler konuşmaz erkek arkadaşın tam yavsk
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 309 cevap paylaştı.
+1 yılParacı olmazsaydı bunu dile getirmezdi sakanın yarısı gerçektir
10 Yorumla Tüm kadın yorumlarını okudum hepsi ayrıl diyor tuhaf. Acaba tam tersi Bi durum olsaydı aynı şeyleri Bi kadın içinde söyleyeceklermiydi
02 Yorumla
Soran+1 yılBunu düşündüm de bilmiyorum ama benim hiç hoşuma gitmedi böyle yapması servet avcısı gözüyle bakıyor şu an arakdaşlar ki erkekler bile böyle düşünüyor bende böyle düşünüyorum
+1 yılbana soracak olursan bu tarz küçük espri niyetine olan söylemlerin içinde bir gerçeklik yatar
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız, teşekkür ederim 💚
Para için seni kullanıyor bence ayrılmanı tavsiye ederim
01 Yorumla
Soran+1 yılyavaş yavaş öyle düşünmeye başladım, düşünceni paylaştığın için çok teşekkür ederim 💚
Aşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. oooo servet avcısı çıkmış kaç kurtul bence 😂
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılOldukça etkilemiş görünüyor.
03 Yorumla
Soran+1 yılŞimdi ne düşünmeliyim peki?
- +1 yıl
Art niyet arayabilirsin
Seni gerçekten sevip sevmediğine emin ol derim
Soran+1 yılBen gerçekten sevdiğini düşünüyorum ama bu dediği kafamı karıştırdı
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Kesinlikle gözü paranda
00 Yorumla
+1 yılGörgüsüz gurursuz bir erkekmiş
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılAdam iç güveyi olmayı düşünüyor yapışacak size
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılmuhtemelen yüzde 90 etkiler
00 Yorumla Tabikide versin baban yani bir zahmet
013 Yorumla
Soran+1 yılMesele babamın para vermesi değil babam zaten tüm çocuklarına aynı maddi desteği evilyken de bekarken de veriyor vermeye devam eder mesele erkek arkadaşımın bu yüzden mi benimle birlikte oluşu
Soran+1 yılHayır baştan beri babamın işini biliyor tanışmadan önce biliyotsu
Soran+1 yılHayır işi yok çalışmıyor ailesiyle yaşıyor annesi babası geçindiriyor onu
Soran+1 yılOrta halli bir aileler
Soran+1 yılBabam çalışmadan da verir o parayı ama mesele burada onun istekleri o dile vurduğu lafların gerçekliği
Soran+1 yılKorkum babamın parasının yenmesi değil gerçekten sevilip sevilmediğim
Soran+1 yılKaprisli değilim, sadece söylediklerinden sonra böyle düşünmek halkın diye düşünüyorum ve sen dışında görüş belirten herkes benimle aynı fikirde 23 yaşındayım
+1 yılOhaaa resmen paran var diye seninle sevgili olmuş
048 Yorumla
Soran+1 yılAma ya öyle değilse şakasına söylemişse diye de düşünüyorum ama dediğiniz şey daha ağır basıyor tabi
- +1 yıl
Sevgili olmadan önce babanın zengin olduğunu biliyormuydu
- +1 yıl
Ve siz ne kadar oldu çıkalı
Soran+1 yılEvet farklı okullardaydık ama ortak arkadaşlarımız vardı o yüzden önceden de babamın maddiyatından haberi vardı okuduğum okuldan dolay, 3 aydır birlikteyiz.
- +1 yıl
Hm anladım nerde okuyorsunuz
- +1 yıl
Babanın ne fabrikası var
Soran+1 yılMersin'de okuyorum, orman ürünleri fabrikası var da ne alaka
- +1 yıl
Peki sevgilin ve sen nerde yaşıyorsunuz
Soran+1 yılİkimiz de Mersin'de yaşıyoruz
- +1 yıl
Alakası yok ben otomotiv parçası falanmı üretiyor diye merak ettim
- +1 yıl
Peki son bişey sorcam aranızda biseyler oldumu hiç
Soran+1 yılAnladım
Soran+1 yılEvet oldu
- +1 yıl
İlişkiye girdinizmi yani
Soran+1 yılEvet dedim ya
- +1 yıl
Tahmin etmiştim peki ilkin bumu
- +1 yıl
İlerde hamile bırakıp zorla evlenmek isteyebilir haberin olsun dikkatli ol
Soran+1 yılEvet ilkim ve zaten arada şakasına çocuk yapalım dediği oluyor
- +1 yıl
Peki senin ilk sevgilinmi
- +1 yıl
Ve sevgili oldukdan ne kadar süre sonra ilişkiye girdiniz
Soran+1 yılHayır ilk sevgilim değil, sevgili olduktan 2 ay sonra
- +1 yıl
Peki bakirelini bumu bozdu
- +1 yıl
Ve siz kaç kere ilişkiye girdiniz
Soran+1 yılSen niye bu kadar boş soru sordun ki şimdi bende seni ciddiye alıp cevap veriyorum
Soran+1 yılBakirelik diye bir şey yok bu arada
- +1 yıl
Boş değil yanlış anlama amacı senin paran olduğu için mi diye soruyorum
- +1 yıl
Sizin mesleğiniz ney sevgilinle
Soran+1 yılPara için olan sorulardan bakirelik nasıl çıkıyor ben onu anlayamadım da
Soran+1 yılSevgilim okulu bıraktı mesleği yok çalışmıyor ben makine teknisyeniyim
- +1 yıl
Bakirelini bozup bu kız benimle mecbur evlenecek düşüncesi olabilir
- +1 yıl
Peki aranız nasıl sevdiğinden emin misin
Soran+1 yılEvet sevdiğini düşünüyorum en azından öyle hissetiriyor bugüne kadar aramızda tek bir tartışma olmadı haklı haksız özür dileyen o oldu
- +1 yıl
Peki ailen biliyormu iliskiye girdinizi ve sen nasıl iki ayda güvenip iliskiye girdin
Soran+1 yılBilmiyorum önceden de birbirimizi görüyorduk ortak arkadaşlarımızdan dolayı ismen de olsa birbirimizi tanıyorduk ailem tabi ki bilmiyor yaşadıklarımızı ve 2 ayda nasıl oldu bilmiyorum ama güvendim
- +1 yıl
Peki toplam kac kere ilişkiye girdiniz
- +1 yıl
Sevgilin tekmi yaşıyor onun evindemi iliskiye giriyorsunuz
Soran+1 yılAbartma sanane bunlardan kardeşim ne alaka konudan çok bağımsız sorulsr
- +1 yıl
Evet bağımsız ama cevap verirsen konuya gelecem
- +1 yıl
Zaten gizlisin yanlış anlama aklımda bir soru işareti var ona göre yorum yapacam
Soran+1 yılHayır tek yaşamıyor ailesiyle yaşıyor evet onun evinde oldu eee sonuç
- +1 yıl
Peki kac kere ilişkiye girdiniz ve arkadan da oldumu hiç
Soran+1 yılYa hadi ordan git ya
- +1 yıl
Bu soru son baska sormayacam söyle bi
Soran+1 yılYürü git kardeşim
- +1 yıl
Bence sen onu sevmiyorsun
- +1 yıl
Oda seni sevmiyor baban zengin diye seninle beraber
Soran+1 yılBen niye onu sevmiyim manyak mısın sen ya git o kadar sorudan sonra bunu çıkarmışsın senden tavsiye almamı brkleme
- +1 yıl
Ozaman son soruma cevap ver ona göre bişey diyecem
Aşk İlişkileri konusunda 840 cevap paylaştı. Bence uzak dur ondan
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılVar öyle tipler
00 Yorumla ozman ayril gotsin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. 😂🤣😂
00 Yorumla
+1 yıletkiler
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem