+1 yılSorun sende. O saf aşk devri bitti.
Erkekler zaten hiç bir zaman, hiç bir dönemde aşık olmadı. Hamit Tarhan, güya karısına aşıktı? Karısının cenazesinde tanıştığı kadınla evlendi.
Sultan Süleyman ve Hürrem'in aşkı güya dillere destandı? Binlerce cariyesi daha vardı ki Hürrem ona erkek evlatta vermişti. Kardeş katlini sevmeyen Süleyman niye evlat istesin? Karı istiyordu, evlat değil.
Erkekler hiç bir zaman aşık olmazlar, tarih boyuncada olmadılar. Dikkatli bak, o kadına muhtaç olmayan hiç bir erkek (ev işi yapamayan, çocukları varsa bakamayan, sakat olan/kalan, fakir olan, tipsiz olan) bir kadının peşinden koşmaz. Çünkü daha iyisini bulabileceğini bilir. Onu arar.
Erkekler aşık olmaz kızım anladın mı? Sen saf duygularını git sokaktaki kediye köpeğe ver. Erkekler bunu hak etmiyorlar.
Benim bir arkadaşım vardı, sevgilisine güzelsin derdi. Arkasından bana "güzelin güzeli vardır" derdi. Erkekler sadık bile değildir, 4 karı almayı kendine hak gören tiksinç bir varoluştur sadece. Sen sanıyor musun ki bizim ülkede tek eşlilik yasası olmasaydı, bunlar tek kadınla yaşardı? Şimdi bile yaşamıyorlar.323 Yorumla
Soran+1 yılHarfi harfine doğru olduğu için zaten kimseye kalbimi bugüne kadar teslim edemedim. Kırk yılın başı birini beğendim o da beni istemedi ya da beğenmedi. En iyisi tek devam öyle diyorsun bu da doğru
- +1 yıl
Harbiden bak. Eskiden derdim ki kadınlar çalışmasın, evlensinler kocaları çalışsın. Eski tür düzen devam etsin.
Son bir kaç günde öyle bir aydınlanma yaşadım ki. Evlenmekten tamamen soğudum. Erkekler bir kere evlenmeyi falan özgürlüğünü kaybetme olarak görüyor. Evliliğini umursamayanlarda kizlar soruyorda bile milletin karısına kızına yaziyor.
Rezalet bir cinsiyet. Cidden rezalet.
Soran+1 yılEvlilik deliliği zaten yapmam o kadar kafayı yemedim. Böyle bir erkek için hayatımı heba edemem ama bir omuz sadece istediğim
- +1 yıl
Nereden biliyorsun? Erkekler sevmezmiş çok güldüm buna Mecnun Leylası için çöllere düştü, Ferhat Şirini için dağları deldi, Tahir Zühre için diye uzar gider bu mevzu... erkeklere laf atmak kolay hangi kadın bu kadar aşk yasamis
Soran+1 yıl@Bayramdaşdiken07 o dediklerin tarihe gömüldü hangi devirdeyiz bir bak istersen
- +1 yıl
Onlarda bir insandı belki Tahirler, Mecnunlar, Ferhatlar var bu zamanda ama görmeyenler utansın onlarda bazı kadınalr yüzünden kendi kabuklarına çekildiler. Bende sevdiğim için 1 yıl uğraştım dönüpte yüz7me bile bakmadı belkide hala onu istiyorum.
- +1 yıl
@Bayramdaşdiken07 offf kes sesini ya. Ne sevgisinden bahsediyorsun sen? O zamanlarda birinin kızını almak basit değildi? Onların olayı sevgi bile değil.
Senin olayında tamamen kızın seni reddetmesinden dolayı takıntı etmen. "Nasıl bana bakmaz, neyim eksik, elde edicem" kafası sadece. 1 yıl uğraşmışsın yine de olmamış hala tabii onu istersin. Takıntın olmuş çünkü.
Kime ne anlatıyorsun sen ya jssjxjskxmxk
Savunma yapma kaybol. - +1 yıl
Kızım dinleme şu manda yoğurdunu, boş boş konuşuyor. Hangi kadın bu kadar aşk yaşamış diyor birde ya sksmxjxj
- +1 yıl
Takıntı değildi kimin ne yaşadığını içinde ne fırtınalar koptuğunu bilemezsin benim svdigim sevmeye bilir ömüğüne çökecek değilim ya kimi isterse ona gider bıraktım zaten
Soran+1 yıl@Bayramdaşdiken07 bir yıl uğraşıp yine de istemiyor ise vazgeçmek lazım. Bu sürünmek olur ki ben beğendiğim adamı iki gün konuşup işlemediğini anlayınca sustum. Kimsenin peşinde köpek olamam o kadar da değersiz değilim
- +1 yıl
Siz de 1.85 boy, kasli, yakisikli, zengin, statülü erkek takıntınızdan vazgeçerseniz belki doğru insanı görürsünüz.
- +1 yıl
Bıraktım zatenq
Soran+1 yıl@Bayramdaşdiken07 böyle birini istediğimi kim söyledi. Kırk yılın başı sadece beğendiğim adamın böyle şeyleri zaten yok. Maaşını bile sormadım sormam. Ki böyle takıntılarım yok
- +1 yıl
Herkes siz değil işte hem cinsleriniz neler neler istiyor bir bilsen hey gidi hey
- +1 yıl
@Bayramdaşdiken07 öyle birini aradığımı nerden biliyorsun? Ayrıca kaslı, zengin, yakışıklı bilmem neli erkek olunca aldatmak, kullanmak hak mı oluyor? Ne anlatıyorsun sen?
Soran+1 yıl@Bayramdaşdiken07 isteyene gitmeyin sizde, konu menfaat olmamalı, görünüme de çok takılmamak lazım ki neyi beğenmedi onu da bilmiyorum çünkü öyle beğenilmeyen biri de değilim. Yani sessizliğini buna yorumladim öyle bir şey de söylemedi ama ben zaten vazgeçtim
- +1 yıl
Ben aldatmak hak demedim ki 🙂 Terbiyeli efendi saglam karakterleri insanları ezik gören bir güruh var ve gün geçtikçe bu güruhun sayısı artıyor yalnız kalan biz oluyoruz. Zina yapmayan temiz efendi sahibi insanlar da var az onları görün istemiyor olabilirsin sende ama bir dön bak etrafına kim neyin peşinde herkes lüks yaşamın derdime ama kendisine baksın paçozun tekidir
- +1 yıl
Herkes bizi sevemez elbette gorunume bende takmiyorum ama kafa dengi insan bulamadım. Tek derdim sevilmekti benimde
Soran+1 yıl@Bayramdaşdiken07 yaş kaç
Soran+1 yıl@Bayramdaşdiken07 arkadaşlar ikinize de söylüyorum lütfen yeni bir şey yazıp konuyu iyice ve tatsız şekilde uzatmayalim. Yorumlarınız için teşekkür ediyorum
- +1 yıl
24 yaşındayım
Soran+1 yıl@Bayramdaşdiken07 👍
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılBirine aşık olmakla onu sevmeyi birbirine karıştırdığın için olabilir mi? Aşık olmayı istemek, mükemmel olanı aramayı gerektirir, mükemmele uymayan özelliklerini de yok saymayı, görmemeyi gerektirir. Mükemmel olduğunu zannettiğini bulduğunda hormonların depreşir, gözün hiç bir şeyi görmez olur. Arızalarını, kusurlarını, zaaflarını görmezden gelirsin, görmeyi istemezsin. O da seni elde edene kadar bunları zaten senden gizler. Aşkın ömrü 3 yıl, hormonlar normale döndüğünde, ona aşık olduğunda görmezden geldiğin huy ve davranışları gözüne batmaya başlar, artık geçmiş olsun. Ancak, sevdiğin birini her zaman yanında, hayatında istersin. Birini olduğu gibi, en doğal haliyle, senin yanında rol yapmadığı ve kendini gizlemediği haliyle, korkularıyla, kaygılarıyla, arızalarıyla, takıntılarıyla kabul edebilmen için onu gerçek anlamıyla sevmen gerekir. Sevme biçimi olarak insanın evladına duyduğu sevgi gibi (davranışlar yönünden değil). Onu değiştirmeye çalışmadan, onu kusurlarıyla bir bütün olarak kabul edebilmen gerekir. Başı sıkıştığında yanında olmak, destek olmak, beş parasız kaldığında "gecekonduya taşınalım, toparlarız, bu da geçer" diyebilmek, bir sorunu olduğunda önemseyip dinlemek ve küçümsememek, ancak seven insanın davranışlarıdır. Bunu da yapabilen çok az insan olduğu için ömrünüz "aşk" denen yanılgıyı aramakla geçiyor.
10 Yorumla
Kadının aşk, üreme, aile kurma hatta seks partnerliği için tercih edilme yaş ortalaması 23. Cinsel pazar değeri deniliyor ama ben dediğimde yanlış anlıyorlar. Belli bir yaştan sonra inceller bile uğraşmaz. Yani güçlü, maskülen, olmuş erkekler genç kadınları tercih eder.
Ha madem güçlü ve yalnız kalmayı tercih ettin. O zaman ileriki yaşlarda öyle güçlü olmalısın ki güçten vazgeçmiş, güçlü kadına sığınmak isteyen feminen köleleri satın alabilesin. Ki onlar da aşk peşinde değil.
Size bu yemi atan feministler de diyordu."Güçlü kadınlar yalnızdır" diye.
Buna rağmen seçtiysen bu yolu yalnız öleceğine dair planını yapacaktın.
01 Yorumla
Soran+1 yılYalnız ölmek hiç sorun değil inan. Bunu dert etmiyorum çünkü birinin yanında heba olacağıma rahat rahat tek ölebilirim ama senin bu kadın düşmanlığın ne olacak. Her yerde her soruda yorumların aynı. Evet ayrılmış Bir kadından büyük bir darbe yemiş olabilirsin bu normal ama bir kadının yüzünden tüm kadınlara kin nefret ve öfke kusman hiç normal değil, belki farkında değilsindir diye yazıyorum bunu her Erol taş fotosu kullanıp yazdığın nefret dolu sözlerinde yazmak istedim ama gerek yok nasıl olsa değişmez demiştim
- Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılYanlız değilsiniz merak etmeyin.
Klasik bir cümle olmuş çok iyisin ama olmaz.
Ben böyle bir ilişki istemiyorum
İnsanlar hakaret şiddet kötü söze alışmış ki
Onsuz yapamıyor.
Ama degismiyen ve söylene tek şey.
Sevgi mutluluk aşk sadakat istiyorum.
Buna tam oturan bir cumle var ama durduk yere hesabı askıya aldirmayalim.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
52Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılBelli şeyler olmadan aşk olmuyor çünkü
01 Yorumla
Soran+1 yılMesela?
Hanım efendi maalesef bu durum hep böyledir. Ama insanların hepsi kötü diyemeyiz. Hele evlilik geçirdiyseniz bunu daha çok kullanmak isterler. Ancak iyi insanlar emin olun fazla sadece kötüler gibi ortalıkta birini aramıyorlar. Sadece sabırla iyi düşünün iyi olsun :)
10 Yorumla
+1 yılAşk birden oluşacak bir şey degil bence, zamanla o seni tanır sen onu tanırsın birbirinize baglanırsınız. Öyle şıp sevdiler hep yokluktan ya da acemilikten.
Demem o ki gerçek aşkı bu devirde zor bulursun. Bu devrin ilişkileri menfaat maalesef.
Döngünün degişmesini istiyorsan daha çok şans ver insanlara belki aradıgın biri çıkar ama unutma mükemmel bir insan yoktur Yoksa kendini heba edersin 😅
10 YorumlaAynı dertten muzadaribim.
Senin gibi sadece saf aşk istiyorum.
Karşıdaki insanın benden cinsellik beklentisi olmasın istiyorum. sadece ben olduğum için sevileyim tüm hatalarıma kusurlarıma rağmen sevileyim istiyorum lakin günümüz şartlarınd amümkün değil gibi.
Zaten çok zor insan alıyorum tam birini beğeniyorum hop başa sarıyorum. bu döngü yordu beni aramayı bıraktım12 Yorumla
Soran+1 yılYıllardır aradığım yok zaten hep başa da saracak gücüm hiç yok ama neden diye de sorguluyor insan
+1 yılHayatta menfate kagittan olan paraya deger verenlerin cogaldigi cikarsiz kimsenin kimseye bakamadiği bir dunyada bir avuç insan 8ç8n onemsizdir. Para pulu halbuki gecici olarak gorsek gercek yuzunu bizi neye donusturduğunu anlasak asil pzumuze doneriz belkide biz bunu anlayamayız.
00 Yorumla
+1 yılBen de saf aşk istiyorum hadi sevgili olalım ☺️🤣🤣🤣
12 Yorumla
Soran+1 yılBücürsun sen bana, git işine🤣
- +1 yıl
Aşkın yaşı olmaz 🤣🤣 şaka amaçlı yazdım kusura bakmayın 😉😂😂😂😂
+1 yılSaf ask ıstedigin için belkide o yüzden bulamıyorsundur benim gibi
111 Yorumla- +1 yıl
Sakın kimseye aşık olma
Soran+1 yılZaten olamıyorum sorun da bu, biri ilgimi çekti kırk yılın başı o da benim istemedi😏
- +1 yıl
Olaya birde başka yönden bak istersen
Soran+1 yılHangi yön kaldı ki😏
- +1 yıl
Burdan nasıl deyim ki😏
Soran+1 yılHmm Yozgat lisin değil mi.
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
Neden sordun ki
- +1 yıl
Nerdesin
- +1 yıl
Kayboldun 😊
- +1 yıl
Sen nerdesin
Gizli Üye(30-35)+1 yılSorun tercihlerde yani belli bir azınlık erkek tayfası var özgüven yüksek kadını köle cinsellik menfaat çıkar maddi manevi sömürme ve gönül eğlendirme olarak gören takılmalık erkekler var onlar genelde duygusuz ve bencil olurlar ama eğlenmeyi ve eğlendirmeyi çok iyi bilirler tip giyiniş ve karizma olarak kadınlar hep çekici bulur.
Sana saf sevgi ve aşk verecek erkeklerde var onları sen beğenir misin bilmem
Sonuç tercihlerini ve çevreni değiştirmende fayda var
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen seni anladim ama inan bu sorunun cevabını bende arasamda bulamıyorum mana da veremiyorum.. bazen içimde öfkeyle karışık kırgınlıklar yaşiyorum bazende akışa uyum sağlamaya çalışıyorum.. ne bilim Allah'a sığınıp dua ediyorum..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılNe yazıkki bu zamanda saf aşk nede saf aşık kaldı. ama sen yine de bekle çıkar belki öyle biri
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılYanlış şeyi arıyorsun. Aradığın şeyi direkt bulmaya çalışıyorsun. Muhtemelen daha takılman gereken önemli detaylar var. Bir şeyi ne kadar net olarak ararsan o kadar uzakta kalırsın. Ne kadar zor beğenen biri olursan o kadar o şeyin içine düşersin.
00 Yorumla
+1 yılDünyada bulunan en nadir şeyi arıyorsun eee bunu bulmakta bi o kadar zor
12 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
- +1 yıl
Teşekkür ederim ☺️
+1 yılDünya menfaat dünyası olmuş üzülme Allah gönlüne göre versin.
01 Yorumla
Soran+1 yılÜzülmek değil ama bu dünyadaki hakkım da bu değil
- Aşk İlişkileri konusunda 23,1b cevap paylaştı.
+1 yılAçıklamada da belirttiğin gibi kısır bir döngü bu
01 Yorumla
Soran+1 yılİşte bu döngü düzelmiyor nasıl olacak
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Sorun çevrende demek ki
Bir siz vardir
"Kiymetinin bilinmedigi yerde durma zayi olursun"00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Çünkü parasız ac karnına aşk olmuyo, gerçek aşk varsa saf sevgi varsa işsiz bir erkeği sevmeyi dene asla sevemezsin
00 Yorumla
+1 yılÇocukluguna git bak belki birseyler vardir orada. Bir ihtimal iste. ünal güner, senden yansiyan hayat, zeynep dündar in sayfalarina bir bak isine yarar mi diye. instagramdalar
10 Yorumla
+1 yılSorun gezdiğin platform larda olabilir veyahut ta konuştukların ın kişilik bozukluğundan
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Pardon ulaşamamışsın, telefon kapanmış, şimdi şarja taktım. 🤭
00 Yorumla
+1 yılO seni istemedi ise takma boş ver baska biri de denek gelebilir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 440 cevap paylaştı. Ablam o bende de var. Saf aşk nasip olur inşallah
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılHep öyle olur seni isteyeni sen istemezsin senin istediğin de seni istemez 🙄
00 Yorumla
+1 yılÇok iyi niyetlisin günümüz insanlar bunu anlayamıyor , daha güzel şeyler seni bulacak.. 🥂
00 YorumlaSorun sende değil sorun o insanlarda bende senden farksız değilim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Sorun seçim kriterlerinde, beklentin ile seçimlerin uyuşmuyor...
00 Yorumla
+1 yılKimse ulaşamıypr sebebi şu Gerçek aşk diye bir şey yok ki bu u kafandan çıkarman lazım
00 Yorumlasevmediğin birinede günde 10 kere karşılaşırsın :D
16 Yorumla
Soran+1 yılHiç sorma, beni bulur hepsi
Soran+1 yılÇözüm?
Soran+1 yılYaş doğru mu
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. saf aşk bile bir çıkar güder genelde en kötü karşındakinin fiziki tatmini falan
00 YorumlaAşk insan onsuz yaşayamaz sesisiz kokusuz teninsiz sen bir dk yok olsan kafayı yer ne zaman yazıcak baskalarını mı yazdı kafasında geçir telefonuna seni bakacak kadar hiç sevmemiş belki işi vardır yazmayalı yıl geçtiyse ay geçtiyse onun için bitmişsn
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeveceğiniz kişide sizin gibi düşünüyorsa ondan olabilir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 11,3b cevap paylaştı. Nasip kısmet diyelim. Herkes göbül eğlendirme derdinde
00 Yorumla
+1 yılAh be güzel kardeşim dua et şükür et ya bu tarz pis işlerle muhatap ettirmiyor seviliyorsun demek ki
01 Yorumla
Soran+1 yılOrası öyle ama korunmak insanın elinde, irade diye bişey bunun için var
Beni tanımiyorsun ondan yoksa beni tanısan buldum nihayet dersin
00 Yorumla
+1 yılSende sorun
18 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Saf sevdigim için bana git kendini öldür seni sevmeyen diyeni gördüm.. bu zamanda yalan dolan çıkarcı olacaksın kimseye çöm bağlanmayacaksın yoksa aşk biter sende ortada kullanılmış kalırsın .
Soran+1 yılKullandirmam bu yüzden en iyisi uzak durmak herkesten yıllardır yaptığım bu. Pişman değilim
- +1 yıl
Sende biliyorsun yanlizlik iyi değil.. Bende pişman değilim ve tam 10 senedir senin dediğini yapıyorum uzak duruyorum .. ama hayat anlamsız ... aile ile yaşamak zor geliyor.. yaş ilerliyor sonra gençken bulamadığın sevgiyi ilerde bulmak daha zor. Diyelim ki buldun.. 25 ..30 yaşında anne baba olmak varken 40..50 den sonra anne baba olsan ne olacak.. kullandir demiyorum ama saf sevgi kaybettiriyor duygusallık fazla ama karşı taraf umursamıyor genelde
Soran+1 yılSenin dediğinin ozeti kullandirmadan olmuyor ben bunu yapamam çocuk derdim hiç yok sorun değil
- +1 yıl
Anladım benim demek istediğim çok ta yalnızlığa kaptırma genede karşılıklı sevgiyi ara.. ben 10 sene sonra ne istediğini bilen kendim gibi biri bulursam evlenecek yoksa kimse ye gerek yok hayatımda
Soran+1 yılZaten karşılıklı kısmı sorun. Onu bulmak denizde kum tanesini aramak gibi
- +1 yıl
Denizde dalmasını bilirsen her denizin dibi zaten kum dur milyonlarca kum tanesi var.. ben doğru olduğumuz sürece bulabileceğim inanıyorum daha zamanı var demek ki
- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılsen böyle kal bulur seni
12 Yorumla
Soran+1 yılDalga geçiyorsun farkındayım
- +1 yıl
yo içten yazmıstım
+1 yılSeni hayatından çıkarmış olabilir mi 🤔
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani?
Gizli Üye(36-45)+1 yılZamanı gelince olur acele edersen kullanılan biri olursun
04 Yorumla
Soran+1 yılÖmrün yarısı geçti böyle düşündüğüm için
Cevap sahibi+1 yılKader kısmet işleri
Soran+1 yılİşte o yok bende
Cevap sahibi+1 yılSosyal ol o zaman. Arkadaş çevreni genişlet gez toz kendini değiştir daha albenili bir halde ol.
Evde bekleyen biri isen işin zor
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılbelki de aşk emek vererek oluşan birşeydir
07 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani, sorun bende mi
- +1 yıl
sorun bakış açında
Soran+1 yılNe demek bu, neresi yanlış evet böyle biri bu devirde bulunmaz o ayrı
- +1 yıl
bir insana ilk bakışta aşık olmayı beklemek mükemmel bir ilişki aramak mesela
Soran+1 yılMükemmeli aramak değil bu, ilk izlenim önemsiz mi
- +1 yıl
ilk izlenimden bu kadar eleme yapabiliyorsan ya yanlış yerde yaşıyorsun ya da yanlış zaman diliminde
Soran+1 yılZaman yanlış kesinlikle
Aşk İlişkileri konusunda 390 cevap paylaştı. Nasip kısmet işleri bunlar.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılMenfaat da sorun her çıkarı için yaşıyo artık
00 Yorumla
+1 yılyani mükemmeli aramandadır belki de
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle bir dünya yok maalesef
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 333 cevap paylaştı.
+1 yılBiz buna kader diyoruz
00 Yorumla Yanlış zaman yanlış istek
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Biraz geç kalınmış ama 🙄
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılUlaşırsınız inşallah
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 642 cevap paylaştı.
+1 yılCekmiyodur belki 😊
110 Yorumla
Soran+1 yılNeyi
- +1 yıl
Ulaşamıyorum dediniz ya
Soran+1 yılYok konu bu deği
- +1 yıl
Ama sana ulaşmaya çalışanlara sen izin vermiyorsun görsellik aklını gönlünü karıştırıyor olabilirmi
Soran+1 yılGörsellik ilk adım için lazım. Herkes bunu bilir
- +1 yıl
Ama ne kadari lazım demi ölçüsü sınırı olmalı bence
Soran+1 yılAynen öyle
- +1 yıl
Kısa sürede ulaşırsın 0 zaman çıtayı cokta yüksek tutmamak lazım
Soran+1 yılHiç yüksek değil bundan da kendimden de eminim
- +1 yıl
Sözüm genel anlamda sizi hedef almadım. Yaşanan hayal kırıklıkları ister istemez bazı şeyler den soğutuyor
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılSorun "saf aşk" diye bir şeyin olmamasında
02 Yorumla
Soran+1 yılAma neden ya, illa ortalık malı mı olmak lazım ki bunu yapamam
- +1 yıl
Saf aşk denen şeyin olmaması ile ortalık malı arasındaki bağlantıyı kuramadım :S
+1 yılDüzgün insan çok az
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞimdiki aşklar ağızda sakız. Anca laf herkes.
00 YorumlaBen burdayım ama 😞
19 Yorumla
Soran+1 yılFotoğraf size mi ait
Soran+1 yılFake gibi görünüyor fotoğraf ama buna benzerim diyorsanız tabii yine de siz sayılır
Soran+1 yılYoo yakışıklılık değil konu. Aksine kel olanlar ilgimi çekmez
- Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılSorun herkesi kendin gibi dusunmende
00 Yorumla Sorun şurada temiz aşklar nerde
01 Yorumla
Soran+1 yılBende var işte ama karşılığı kimde
He bende oyle istedim ağzıma sıçtılar
05 Yorumla
Soran+1 yılKaçınılmaz son desene, birde sen erkeksin kadınları düşün
Soran+1 yılO taraflarda da işim yok
+1 yılSaf aşk diye bir şey yok
01 Yorumla
Soran+1 yılAşk varda işte insanlar safi değil artık konu bu aslında
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. burada ıhıcık