Erkekler, 19 yaşına gireceğim 32 yaşındaki adamdan hoşlanıyorum?

19 yaşına gireceğim 32 yaşındaki adamdan hoşlanıyorum. Sizce normal mi? Dershaneden öğretmenimdi ama ayrıldı dershaneden. O ne düşünür? Onun açısından kötü mü? Ben de ona instagramdan istek attım o da attı. Takipleştik. Mesaj attım çok geç gördü çok geç cevapladı. Ama teşekkür etti yazdıkların çok kıymetli Melisacım her zaman yazabilirsin rahatsız etmezsin ama ben gittiğim için üzülme kendini yorma dedi hoşlandığımı belli ettim üniversite sınavına odaklan zor bir süreç önemli senin için dedi. Çok düşünceli iyi kibar biri maşallah dış görünüş olarak da iyi ama karakterini de çok seviyorum maşallah bayılıyorum. Yani sanki sınavdan sonra olabilir gibi ima etti tamamen olumsuz değil gibi geldi bana, ben mi yanlış anlamışım? Ama ben onun tüm hikaye ve gönderilerini beğendim o ise benim hiçbir şeyimi beğenmedi görse bile ki çoğu hikayemi görmüyor. Attığım mesajları çok geç görüp çok geç cevap veriyor. Kendi mesaj atmıyor. Ben yazıyorum ona. Çünkü işten ayrıldı, zor bir süreçten geçiyor belki bunun da etkisi vardır. Dershanedeyken son zamanlarda aramız iyiydi, ben ona hediye almıştım o da çok beğendiğini hayatında aldığı en güzel hediyelerden biri olduğunu söylemişti.

Erkekler, 19 yaşına gireceğim 32 yaşındaki adamdan hoşlanıyorum?