19 yaşına gireceğim 32 yaşındaki adamdan hoşlanıyorum. Sizce normal mi? Dershaneden öğretmenimdi ama ayrıldı dershaneden. O ne düşünür? Onun açısından kötü mü? Ben de ona instagramdan istek attım o da attı. Takipleştik. Mesaj attım çok geç gördü çok geç cevapladı. Ama teşekkür etti yazdıkların çok kıymetli Melisacım her zaman yazabilirsin rahatsız etmezsin ama ben gittiğim için üzülme kendini yorma dedi hoşlandığımı belli ettim üniversite sınavına odaklan zor bir süreç önemli senin için dedi. Çok düşünceli iyi kibar biri maşallah dış görünüş olarak da iyi ama karakterini de çok seviyorum maşallah bayılıyorum. Yani sanki sınavdan sonra olabilir gibi ima etti tamamen olumsuz değil gibi geldi bana, ben mi yanlış anlamışım? Ama ben onun tüm hikaye ve gönderilerini beğendim o ise benim hiçbir şeyimi beğenmedi görse bile ki çoğu hikayemi görmüyor. Attığım mesajları çok geç görüp çok geç cevap veriyor. Kendi mesaj atmıyor. Ben yazıyorum ona. Çünkü işten ayrıldı, zor bir süreçten geçiyor belki bunun da etkisi vardır. Dershanedeyken son zamanlarda aramız iyiydi, ben ona hediye almıştım o da çok beğendiğini hayatında aldığı en güzel hediyelerden biri olduğunu söylemişti.
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Yani öprencilerimden ekleyen oluyor beni de, çoğunu mesleki gelişmeleri ya da farklı vakaları paylaştığım için hikayemde o nedenle kabul ediyorum bir katkım olabilir diyerek, 30 sayılırım artık, 18 22 arası öğrenciler ise çoğuna öğrencim olarak bakıyorum, çoğu diyorum çünkü bazılarıyla insan arkadaş olabiliyor ama ötesine hiç o gözle bakmadım.
14 Yorumla
Soran+1 yılAnladım çok teşekkürler yorumunuz için.🙏🏻
Soran+1 yılPeki sizden hoşlanan hoşlandığını belli eden oldu mu? Olsa ne yapardınız?
Soran+1 yılAnladım, teşekkürler tekrar.🙏🏻
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. kendi açından düşüncen güzel ama bu ilişkinin yürümesi zor gibi. her şeyi iyi tasarlamışsın ona yaklaşma şeklin, hediye alman falan ona değer verdiğini gösteren şeyler. fakat yaş farkı, öğretmen-öğrenci ilişkisi gibi gerçekleri de düşünürsek olması zor.
111 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim evet hatta börek götürmüştüm ona yemiş beğenmişti sohbet ediyorduk arada aramız iyiydi şimdi ayrıldı dershaneden , yazıyorum arada hoşlanıyor mu anlamadım o herkese karşı kibar iyi davranan biri bana da kibar yazıyor ama bir de işten ayrıldı kavga etti kötü süreçte üzüldü belki psikolojik olarak kötü olmasının da etkisi vardır.
Soran+1 yılHaklısınız teşekkürler nasıl anlarım onun duygularını sizce anlattıklarıma bakarak siz ne düşünüyorsunuz? Zamana mı bırakmalıyım?
Soran+1 yılEvet bana da öyle geliyor o da sanki sınavdan sonra olabilir gibi söyledi sanki sizce de öyle ima etmiş olabilir mi? Olasılık var mı? Ama şu an hoşlanıyor olabilir mi? Ben gerçekten seviyorum geçen rüyamda sarılıyorduk çok mutluydum kalktım ağladım şiir yazıyorum ona keşke o da bana duygular hissetse. Şu an hoşlanma olasılığı var mı? Şu an depresyonda ama işte kavga etti işten ayrıldı zor bir süreçten geçiyor ama zor birine bir şey hissetmesi o yüzden ona destek olmam lazım. En son yılbaşında yazmıştım yalnız kalmaya ihtiyacı da olur ama konuşmak istemez belki. 1 hafta geçti 1 hafta sonramı yazsam ne sıklıkla yazsam sizce?
- +1 yıl
sen bayağı ona her konuda sahip çıkıyorsun ve yazdığın şeyler de gerçekten güzel düşünceler fakat burada senin hayal kırıklığı yaşamaman önemli bu olay senin sınav başarını da etkiler. tamam ona karşı bu duyguları hissedebilirsin ama kontrollü olmalısın fazla sık yazma hangi derste yardıma ihtiyacın varsa o konularla ilgili sorular sorabilirsin. acele edersen kaybedeceğini unutma. bunun dışında sınava iyi hazırlanmayı ihmal etme.
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim evet sınava çalışmaya daha özen göstereceğim sizce hoşlanma olasılığı yok mu peki? Ya da sanki sınavdan sonra olma olasılığı en azından öyle ima etmiş olabilir mi?
Soran+1 yılEvet öyle yapacağım, sağ olun. Anladım teşekkürler. Peki şu an olasılık var mı yani dershane zamanı samimiydik sizce hoşlanıyor olma olasılığı var mı ama belli ye etmiyor. Ya da hoşlanmıyorsa değişebilir mi? Çok soru sordum pardon evet bana bağlı. Aahaha çok teşekkür ederim, inşallah.
Soran+1 yılHaklısınız teşekkürler ne umudu? Yani hoşlanma olasılığı var mı sizce yüzde kaç? Çok sordum pardon
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılYaş farkı farketmez. Bende 31 yaşındayım 18 yaşındaki kızla sevgiliydik. Sorun olmadi yani. Aileler sorun eder sadece. gerisi teferruat
111 Yorumla- +1 yıl
Yani evlenmeyeceksiniz, bunda da el ne der diye takiyorsaniz saçma yani. Velevki evlenmeyi düşündünüz, sen seviyorsan o seviyorsa kimseler karışmamalı diye düşünüyorum
Soran+1 yılTeşekkürler ben evlilik isterdim. Ama o öğretmendi dershanede sonra ayrıldı mesajlaştık takipleştik instadan. Başta gece bile yazışıyorduk sonra bana derslerine odaklan geleceğine karşılıksız aşklardan uzak dur takılma peşine düşme dedi tavsiye verdi sonra ben ona iş öneridm arkadşımın şirketinde birden bana uzun duygusal mesajlar atıyorsun duyguların var dedi ne cüret dedi ben edemezdim dedi iyi niyetle öğretmen öğrenci ilişkisi olarak baktım hep çok gemçsin daha git yaşıtlarınla takıl rahatsız oluyorum bana faydan yok bir daha yazma konulmayalım dedi takipten çıktı çıkardı en son yanlış anladıysam kusuda bakma ama doğru değil zararlı işler bu tarz diyaloglar yanlış konuşmamız daha konuşmayalım yazma artık dedi engellememiş ama çıkmış çıkarmış takşptwn işte. Sizce sadece yaş farkı mı beni mi beğenmedi? Sizce hoşlanıyor olabilir mi? Yazar mı?
- +1 yıl
Bunları söylediğine göre ve böyle yaptığına göre, senden hoslanmasi mümkün değil. Hoslansa böyle yapmazdı... Yazar mı diye soruyorsun, bence yazmaz. Seni begenip begenmiycegini bilmiyorum resmini görmedim de. Bazi insanlar ön yargılıdir, begense bile yas farkını sebeb koyar reddeder. Söyleyeceklerim bukadar
Soran+1 yılTeşekkürler, beğenip beğenmediğini anlamanın bir yolu yok değil mi?
- +1 yıl
Begense böyle demez zaten. Begense seni ister tabiki
Soran+1 yılTeşekkürler yorumunuz için.
- +1 yıl
Bugün 18 yaşındaki kızla görüştüm baya eğlendik, telefonuna emrecim diye kaydetmiş 😅 benimde yaşım 31 seninle öğretmenin gibiyiz anliyacagin. Aramizdaki yaş farkı okadar yani
Soran+1 yılAnladım, yani ne demek istiyorsunuz? Siz onu gerçekten seviyor musunuz yoksa sadece eğlenmek için mi? O bana Melisacım derdi ama niye bilmiyorum. Çok güzel hassas yüreğin olduğunu biliyorum dedi güzelsin dedi. Ben kendimi soruyorum sizce hoşlanıyor olabilir mi diye başlarda her zaman yazabilirsin diyordu çok değerli yazdıkların diyordu sonra birden kızdı daha yazma dedi ne oldu bilmiyorum ama ben travamdayım kötü zamanlar geçiriyorum sen çok kırılganlığın bnei yoruyor üzüyor ayrıca bu şekilde mesajlaşmamız doğru değil seni anlamaya dimlemeye çalıştım ama artık konulmayalım sen çok uzun duygusal şeyler atıyorsun yanlış anladıysam kusura bakma teşekkürler daha konuşmayalım dedi en son başta ama bağlama çalıyordu ben ona güzel çalıyorsunuz demiştim sevdiği birine yazmış ama sonu mutlu bitmemiş bana söyledi yani gece gece yazdı detay verdi anlattı sonra da hassas onular girmeyelim dedi konuyu kendi açtı sohbeti uzattı madem rahatsız oluyordu başta niye yaz her zaman dedi kendi aşkını anlattı konuşmak istiyor gibiydi sonra birden kızdı ve en son konuşmyalım dedi takşpten çıktı hesabını kapamıştı yine açmış ama artık konuşmuyoruz. Ben en son görüldü attım ona kötü mi yapmışım. Sizce hoşlanıyor mu? Nite dengesiz davrandı hoşlandığımı anladığı için mi? Ne diyorsunuz?
- +1 yıl
Adam istemiyor belli. Boşluğuna gelmiş, yokluktan yazmış, sonra yanlış olduğunu anlamış yol vermiş... Ümidi kes derim. Hem ailende karşı çıkar bu işe. Bizimkisinde de ailesinin istemediği belli, biz egleniyoruz sadece. Sevgili olamayacagimiz da belli. Yakinlasiyoruz sevgili olmadan okadar
Soran+1 yılAnladım, teşekkürler yorumunuz için. İyi geceler.
- +1 yıl
Bence de iyi geceler, yarın iş var senin isin okulun yok galiba rahatsin 😅. Uyku tutmadi bu adam yüzünden bence şansını zorla madem içinde kalacağına yaşa gör derim. Uyumamış seni bu durum. Deneyenin bir yüzü kara, denemeyenin iki yüzü. Yap sonra keske yalsaydim demezsin, en azindan yaptım olmadi dersin. Yapmaktan kastim mesaj atmak ilgilenmek falan yanlış anlama 😅
Erkekler Ne Diyor
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. eğer olgun biriyse, senin daha çocuk olduğunu biliyordur ve buna göre hareket ediyordur zaten.
15 Yorumla
Soran+1 yılNiye öyle söylediniz üzüldüm. Bence önyargılı yaklaşıyorsunuz ama saygı duyuyorum görüşünüze. Yine de teşekkür ederim yorumunuz için.
Soran+1 yılEvet hep duygularımla hareket edip mantığımı devre dışı bırakıyorum. Teşekkürler, elimden geleni yapacağım.
Soran+1 yılUmarım, teşekkürler.
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. platonik olarak kalsan herkes için iyi olur,, adamında yuvasını dağıtma lütfen.
08 Yorumla
Soran+1 yılAdam evli değil bekar.
Soran+1 yılHaberim yok. Kötü mü?
Soran+1 yılNiye ne olmuş ki? Teşekkürler
Soran+1 yılBilmiyorum detayları. Her neyse, teşekkürler.
- Aşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı.
+1 yılHoslanti ilgi zamanla da bitebilir bence acele olacak konular değil
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılbaba fantezisi, normal değil.
14 Yorumla
Soran+1 yılÇok üzüldüm ama haklı olabilirsiniz biraz önyargılı yaklaşıyorsunuz sanki üzüldüm ama yine de teşekkürler yorumunuz için.
- +1 yıl
önyargılı değilim maalesef bilinçaltından gelen baba sevgisi eksikliğinden dolayı o baba eksikliğini babanız yaşındaki olgun erkeklerle doldurmaya çalışıyorsunuz.
Soran+1 yılEvet olabilir, teşekkürler.
- +1 yıl
ricalar.
Çok zor bır ılışkı olur
16 Yorumla
Soran+1 yılNiye
Soran+1 yılEvet ama benim için sorun değil ama o sorun edebilir.
Soran+1 yıl:( çok üzülüyorum neyse hayırlısı olsun.
Teşekkürler yorumunuz için
kendi yaşıtınla biri ile arkadaş ol
13 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler ama niye
Soran+1 yılÜzüldüm saygı duyuyorum ama önyargılı yaklaşıyorsunuz bence ama teşekkürler yorumunuz için.
Gizli Üye(30-35)+1 yılAğzının tadını da iyi biliyosun he
121 Yorumla
Soran+1 yılNe demek istediniz?
Cevap sahibi+1 yılOlgun erkek en mantıklısı bence genç kızlar için. Ama çekinebilir sana yaklaşmakta istemezsin diye. Neyi çekiyor seni
Soran+1 yılEvet ben de öyle düşünüyorum. Dış görünüş olarak da yakışıklı, tatlı bence. Ama daha çok karakteri, aşırı kibar centilmen nazik düşünceli şefkatli sevgi dolu oluşu. Saygılı, resmi olduğu da oluyor.. Ama insana çok değerli hissettiriyor çok duygusal biri saf temiz aydınlık yüzlü sesi çok güzel elleri de ince uzun saz çalıyor şarkı söylüyor çok yetenekli şiir seviyor. Çok tanımasam da çok iyi bir enerji alıyorum ondan maşallah. Bu arada ben öyle çok güzel bir kız sayılmam kiloluyum öğrencisinden hoşlanabilir de bu ben olur muyum bilmem. Sizce var mı böyle bir ihtimal? Yukarıda anlattım okudunuz mu? Ne düşünüyorsunuz?
Soran+1 yılBen belli ettim hoşlandığımı ama o pek bir şey yapmadı sanki ama şu da var ki bu ara işten ayrıldı işte kavga etti zor durumlar yaşadı psikolojik olarak kötü dönemden geçiylr belki ondan da olabilir
Cevap sahibi+1 yılDaha iyi işte sen bu dönemlerde daha çok ilgili ol yaz beğeni at paylaşımlarına vs vs. Çok gençsin o sana yanaşmak istese de direk adım atamaz. Erkekler kendini hoş bulan genç kızlara karşı katı olmaz. Düşünebilir isteyebilir yani. Olgun erkek her açıdan iyidir yaşıtlarına göre emin ol
Soran+1 yılBen zaten olumlu bakıyorum istiyorum belli ediyorum dershanedeyken onahediye almıştım börek vermiştim soru sorardım sohbet ederdik, dershaneden ayrılınca instagramdan konuştuk ben yazdım çok her insan hayatında sizin gibi birini ister falan dedim o da beğendi mesajı sadece ikimiz de şiir seviyoruz dedim mesela ilgilenmedi pek ama gitmenize üzüldüm beni sıradan mı görüyorsunuz dedim hayır seni üzmek istemem benden etkilenme gittim diye üzülme zor süreç sınav önemli şu an sınavına odaklan sen dedi çok düşünceli bana yani derslerime odaklanmamı istiyor ama tamamen reddetmemiş sanki sınavdan sonra olabilir gibi konuşmuş bana mı öyle geldi ne diyorsunuz? Ben her şeyini beğeniyorum hikaye gönderi ama o benimkileri beğenmiyor ben yazıyorum hep o geç görüyor geç cevap veriyor kısa yazıyor ama yazdıkların kıymetli çok benim için her zaman yazabilirsin diyor. Bir de bu ara işten ayrıldığı için depresyonda galiba ondan mı belli etmiyor olabilir mi? Sizce hoşlanma olasılığı var mı? Çekiniyor olabilir mi yani? Ama şu an yalnız kalmaya mı ihtiyacı var yoksa yazsam mı sizce?
Cevap sahibi+1 yılŞuanda fazla yazıp sıkıştırma. Zaten belli etmişsin. Derslerinin sınavlarının dönemi oldupu için şuanda yanaşmıyor olabilir. Zannetmiyorum seni reddedeceğini. Ama misal sevgili olsanız nekadar iyi olursa olsun 32 yaşında ve sevgilide olursanız illaki seni arzulayıp belli edecektir. Çünkü hormonal olarak ve yaştan dolayı sana pas atacaktır. Sen olumlu bakacak mısın öyle bişey olsa. Yüzeyselde olsa. Anlatabildim mi
Soran+1 yılHaklısınız ne sıklıkla yazmalıyım sizce? En son yılbaşında yazmıştım 1 hafta oldu 1 hafta daha beklesem 15 gün sonra yazmış olsam iyi mi? Hım evet bana da öyle geliyor biraz kilolu çok da güzel olmayan bir kızım sizce yine hoşlanma olasılığı var mı yani? Hoşlanıyor olabilir mi şu an? Hikayalerime bakıyor ama beğenmiyor. Ama korkuyorum beni terslemesinden ayıplamasından küçük görmesinden Melisacım demesi mesela çok küçük görmesinden değildir umarım. Anladım evet sevgili olsak öyle olabilir doğru bu konu çok sıkıntılı işte bir de benim daha önce sevgilim de olmadı yaşamadım hiçbir şey tecrübem yok, hiç istemem öyle şeyler de, ciddi olalım derim sanmıyorum o da kabul etmez ayrılır herhalde benden. Ama keşke beni sevse ben çok ağlıyorum onun için dua ediyorum geçen rüyamda gördüm sarılıyorduk çok mutlu oldum sonra uyandım ağladım ona şiir yazdım saf seviyorum o da iyi birine benziyor ama bilmiyorum.
Cevap sahibi+1 yılBiraz daha bekle hemen yazma bence. Senin daha önce sevgilin olmamış sevsende çok kapılma. Yani kapılacak bir kız olduğunu anlarsa daha küçük gibi gelir ona. Sen kendine güven biraz hoş buluyosanda sıkoştırmadan yürü bişey olmaz. Çok kaptırma kendini. Bakarsın olur der. Diyebilir yani. Kendine güvensiz olma.
İyi olsada dediğim gbi sevgili oldunuz çıkıyosunuz diyelim. Daha samimi konuşacaksınız. Dediğim gibi zaman geçtikçe sevgilisi olduğundan yakın olmak isteyebilir. İçgüdüsel ister o yaşlardaki adam. İlla ilişki yaşanmasa bile yüzeysel ten teması ister. Ozmn napcan
Soran+1 yılSizce hoşlanıyor olabilir mi şu an? Ben açılmam ama çünkü geçen sene reddedildim aynı sınıftaki çocuk rezil oldum kötü davrandı travmam var belli edebilirim en fazla. Siz sanki öylesine kabul edebilir demişsiniz ben onun duygu beslemesini isterdim bana karşı gerçekten. Evet isteme olasılığı çok yüksek o an ne olur bilmiyorum ama hayır derdim büyük ihtimalle bu yüzden ayrılırdı belki de.
Cevap sahibi+1 yılSen teklif etme zaten sen belli et yürürse o yürür psikolojisi normale dönünce. Ama dediğim gbi dünyadaki tek erkek gibi davranma ozmn erkek ikilimde kalır. Rahat ol kendine güven yani. Sınıftaki reddeder başka yerden bişey olur
Soran+1 yılDershanedeyken aramız iyiydi yani hoşlanıyor muydu acaba? Tamamd şu an hoşlanmıyor gibi sanki ama bence bu zor süreç depresyondayken birinden hoşlanması ya da belli mümkün değil gerçi ama isterdim duygusu olmasını doğru mu düşünüyorum? Bir de 1 hafta geçti konuşmayalı 1 hafta sınra mı yazsam sizce?
Cevap sahibi+1 yılBikaç gün daha bekle yaz bakalım.
Soran+1 yılBir hafta sonra yazsam çok mu olur? Sizle konuşsam iyi olur ne olduğunu isterseniz takipleşelim? Ya da istemiyorsanız ben buradan bidlireyim size son durumları?
Soran+1 yılTeşekkür ederim bu arada ilgilendiğiniz için. Peki aklıma takıldı sizce dershane zamanı aramız iyiydi dediğim gibi o zamanlar hoşlanıyor beğeniyor olma olasılığı var mı acaba şimdi belli edemiyor çekiniyor ve içinde bulunduğu depresyondan olabilir mi? Öyleyse de zamanla anlarım herhalde
Soran+1 yılŞu an derslere çalışmamı istiyor çok düşünveli biri onjn da etkisi olabilir ama sınavdan sonra olabilir ima etmemiş mi
Soran+1 yılBen size buradan mı yazayım gelişmeleri isterseniz mesajlaşabiliriz? Ne diyorsunuz? Ama hesabımız gizli ikimizin de.
Cevap sahibi+1 yılÇıktım gizliden
Cevap sahibi+1 yılMesajı da açıyorum
Soran+1 yılTamam
Soran+1 yılTeşekkürler
Uzak dur olmaz
13 Yorumla
Soran+1 yılNiye
Soran+1 yılSaygı duyuyorum ama bence önyargıyla yaklaşıyorsunuz. Üzüldüm. Teşekkürler yorumunuz için.
- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yıl:d hocam kurtulun şu ergenlikten ya
01 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım ne demek istiyorsunuz?
Aşk İlişkileri konusunda 31,3b cevap paylaştı. Sana kalmis
19 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani? Ne demek istediniz?
Soran+1 yılBenim için uygun da sizce o ne düşünür? Bir de ayıplarsa terslerse?
Soran+1 yılEvet yazıyorum arada ne sıklıkla yazsam? En son yılbaşında yazdım 15 gün sonra yazmak iyi bir fikir mi
Soran+1 yılTeşekkürler başka ne yapmalıyım? Hışlandoğımı belli ettim ediyorum Bir de sürekli üniversite sınavına odaklan diyor sınavdan sonra herhalde kesinleşir anlarım hoşlanıp hoşlanmadığını şu an zaman bırakmam lazım değil mi?
Soran+1 yılTamamdır çok teşekkürler yorumunuz için.
Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. normal ya
110 Yorumla
Soran+1 yılOlur mu peki sizce onun açısından kötü mü
Soran+1 yılNasıl eminsiniz hoşlanmadığına
Soran+1 yılNe gibi tepkiler? Ve zaten ben cinsellik istemiyordum.
Soran+1 yılOna mı yaklaşayım anlamadım?
Soran+1 yılMesaj atamıyorum ki xper yetmiyor
+1 yılOlabilir uygun
11 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten mi? Cinsellik için değil ama ciddi anlamda soruyorum. O sorun eder mi acaba yaş farkını sizce?
- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılA g sağlık
01 Yorumla
Soran+1 yılNe demek istediniz
+1 yıldügün ne zaman
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOnu bırak biz konuşalım
04 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani? Sizinle mi konuşayım? Niye?
Cevap sahibi+1 yılKonuşmak istiyorum eğer tanıştıktan sonra hoşuna giderse devam ederiz olmaz mı
Soran+1 yılTeşekkürler teklif için tanışabiliriz belki ama bir şey olmaz zaten cinsellik istemiyorum ve buradaki erkeklere de pek güvenmiyorum sizinle ilgili değil kusura bakmayın.
Cevap sahibi+1 yılOlsun tanışalım anlaşırsak konuşuruz
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat