Hoşlandığım çocuğa
“Seni koklamayı hayal ederken aklıma bir anda nargile kokma ihtimalin geldi bütün duygularım yok oldu gitti 😦 sinen bir kokusu var onun 🥴”
yazdım da
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hoşlandığım çocuğa
“Seni koklamayı hayal ederken aklıma bir anda nargile kokma ihtimalin geldi bütün duygularım yok oldu gitti 😦 sinen bir kokusu var onun 🥴”
yazdım da
İçtiğin tütün kalitesiyle alakalı şimdi yeni nesil tütünler hem sağlıklı hemde fazla kokmuyor hemde sıvı. Çok güzel şeyler çıkıyor. Birde küp değilde meşe kömürü olursa parfüm gibi kokar aslında.
Cevap
3Cevap
Agır ve mayhoş bir kokusu var içende tütün gibi degilde sanki beklemiş cöp gibi ama parfümlü😂
Evet ya kokar sanırım :/ ama ne bileyim nargile içip de buluşmaya gelmez heralde nargile içenler de
Ben onun kendisini koklamak istiyorum parfüm değil ki
Tutun ürünü kullanan herkesin kokması muhtemeldir, ama ona bıraktırmak için zorlama bence bu onu sıkabilir
Bu mesajımda zorlama mı var
Sorun yok zaten hoşlanan benim bir karşılık verdiği yok
Zaman kaybı ne ya ne alaka şu kafayı da asla anlayamayacağım neyin zaman kaybı oluyor o an ondan hoşlanıyorsan karşılık görürüm veya görmem zamanımı ona harcarım ne yapacağım başka atom mu parçalayacağım o zaman diliminde? O an canım ne istiyorsa ona harcanıyor zaman herkesi kendiniz gibi olmadı başkasında deneyeyimci sahte sevicilerden sanmayın
Nargile kokusu sinmez sigara kadar
Siniyor ya 🤮 o cafelere beş dk gir üstün başın kokuyor
Ben girmiyorum çoktandır.
En son iki sene önce nargile içtim
Vallahi ben hiç içmiyorum ama en son bir otele gitmiştim otelin nargile Cafesi vardı bütün lobi nargile kokuyordu boğuşmuştum resmen
nargile iğro
Bence de kesinlikle 🤮
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?