Bi fuarda taniştik sonra buluştuk bi cafede sevgilisi oldugunu ogrenince biraktim orada yuzsuz gibi bide sen benle bir daha konusmazsin falan istersen ayriliyim dedi neyse konuşmadik daha bugun sevgilisiyle foto atti nasilda yaniyor diye ben baktigin an sildi amaci ne
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Nerden attı fotoğrafı
Whatsapp
Yaz cevap olarak "? Tanıyamadım"
Bana degil storysine
O zaman güzel kızım elin sevgilisinin numarası neden sende kayıtlı hı dünya güzelim madem adamın sevgilisi var o zaman neden hala engelleyip numarasını silmedin iki gözümün çiçeği
İki numaram vsr iş ve ozel olsrak ondaki iş numaram
İstersen ona özel hat aç önemli olan bu değil. Önemli olan sende neden sevgilisi olan bir erkeğin numarası var. E öğrenmişsin sevgilisi olduğunu niye hala adamın numarasını engelleyip silmiyorsun
Genel olarak kimseyi silmiyorum çunku ona ozel bir şey degildiki yani 5 sene onceki de duruyor
Karakter meselesi
Karakter ile ne alakasi var yazmiyorum etmiyorum o numsranin orada durmasi bir şey anlam ifade etmiyor her şeye anlam yukleyen biziz sadece
Ya varya gerçekten böyle düşünen hemcinslerim olduğu için utanıyorum. Yazıp yazmaman da önemli değil arkadaşım. Bak CÜ şeyi tekrar ediyorum sana : SEVGİLİSİ OLAN BİR ERKEĞİN NUMARASI NEDEN SENDE VAR. Bak cümle çok açık bitti bu kadar o adamın sevgilisi var sen bunu sonradan öğrendin neden engelleyip numarayı silmedin. Bak çok açık cümle değil mi mesele adamın sevgilisini aldatması ya da sevgilisiyle fotoğraf paylaşması ya da senin iş numaran değil mesele sevgilisi olan bir erkeğin sende numarasının olması. Ya lütfen kurban olduğum sevgili hemcinslerim nolur yapmayın artık
Sevgilini bilmeden once numarasi vardi sonradan gidip aldigim bir şey değilki benim amacim niyetim hiçbir zaman yazmakta olmadi tamamen umursamwdigim icin rehberde duruyor eskide kalanlar her neyse onun ne işi var benim numaramin
Bu arada sildim numarasini
Hayatım sen ne yap biliyor musun aç o telefon rehberini sadece şu an görüştüklerin kalsın gerisini sil. Aralarında eski sevgilin flörtün varsa onları da engelle heryerden öyle sil. Bir daha da böyle biriktirme. Çüünküüüüü kendimi şu an çocuğun sevgilisinin yerine koydum. Adamın amel defterini kapatırım o ayrı bişey zaten de seni de boş bırakmazdım benim sevgilimin numarası sende niye var diye parçalardım seni. Anlatabiliyor muyum bu bi kuraldır yani sevgilisi olduğunu bildiğin kızın ya da erkeğin numarası sende olamaz bu her iki cins için de geçerli anlatabildimmi gülüm. Hıh sen şimdi rehberini temizle engelle çocuğu da silip bırakma numarayı
Neden bana kiziyorsun benim numaramin milletin sevgilisinde ne isi var ben olaya boyle bakiyorum o neden silmiyor defalwrca soyledigim halde zaten kizi duşundugum icin ben gorusmeyi kestim o ilk buluşmada arayip ayrilacakti ben kendim dedim yazik degilmi kiza
Ula sen kendi boyutunu hallettinde adamın boyutuna mı geçtin. Sana ne diyorum adam sevgilisini aldatmış aldatmamış senin onda numaran var yok bu o ikisi arasında olan bişey. Benim onda numaram var o zaman onunda bende olacak diye bi kafa yapısı yok. Ya siz nesiniz yaa onlar ister ayrılır ister kız canım çocuğu affeder devam ederler. Ya da çocuk profesyonel kardeşim yakalanmaz orası seni ilgilendirmez oralar o adamla sevgilisinin boyutu. Senin sorunun telefonundan engelleyip numarasını silmemen
Ne zamandir sizin dogrulariniz herkesin dogrusu oldu ben sana diyorumki her şeye anlam yuklemiyorum ayrica beni parçalayacak kiz henuz hayatta degil insanlardan zerre korkum yok ben burada kendimi hatali gormuyorum çunku numarasinin varligi bile umrumda degil
Varlığı umrunda değilse yokluğu da umrunda olmayacak o zaman. Bana bak bende kadınım bende kimseden korkmam ama kıskançlıktan gözü dönmüş bir kadından korkarım. Bak bu kadın enn tehlikeli kadın tipidir. Uyarımı yapayım da ben. Bi gün birisi gelir sen benim sevgilime mi baktın der seni yola serer geçer sonra spatulayla kazırlar seni ordan haberin olsun. Hani biz erkeklere yoruz ya milletin karısına kızına bakılmaz diye hah o bizim için de geçerli milletin kocasına sevgilisine bakılmaz. Numarası tutulmaz. Sen bi sağına soluna dikkat et. Azcık da kafanı topla. Tekrsr ediyorum kimseden korkma aferim ama kıskançlıktan delirmiş hencinsinden kork. Hadi eyvallah 🖐🏻
Ondan niye korkayim ateş olsa cürmük kadar yer yakar sanki yaziyorum çocuga ulan o bana yaziyor başkasina mi asik oldun diye gitsin kendi sevgilisinin pisligini temizlesin sanki cocugu ben ayarttim bi siiikim yapmadim bile
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!