Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Aşk değilde hoşlantı ya da tabice şöyle diyebiliriz alt yapıyı oluşturmak...
Buda ilişkide çok önemlidir ama herzaman sanaldan bu aşk değildir kendini avutmaktır..
Ama eyer sonucunda ten tene gelecekse aslında sanal daha güzel diyebiliriz..
Çünkü düşünsenize alt yapısı olmayan bir bina bir depremde yerle bir olur dimi?
Peki alt yapısı olan? Yıkılmaz herzaman dimdik kalır..00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 407 cevap paylaştı.
+1 yılsanaldan birinden hoşlanılabilir tanışılır görüşülebilir ama bütün ilişki sanaldan çok çok zor yürür bir iki arkadaşım var sanaldan tanışıp evlenen ama dediğim gibi ilişkilerini sanal alemde yaşamadılar
11 Yorumla- +1 yıl
haklısınn
Konuşmasına aşık olursun da bir süre sonra nasıl biri acaba görünüşü nasıl kişiliği nasıl diye merak edersin ve bu soruların her zaman yanıt almaz. Sanalda kandırma çoktur. Kime sorsan dünyanın en iyi en zeki insanı kendisidir. O yüzden temkinli olman lazım. Ama bence yaşın ilerledikçe sanaldan aşk mı olur diye kendin söylemeye başlarsın benden demesi :)
11 Yorumla- +1 yıl
Haklısın
Gizli Üye(30-35)+1 yılAşk yan yana gelince hissedilen bir duygudur. Gözün gözüne bakmadan hissettiklerinin tamamı kimya, hormonlar başka hiçbir şey değil. Yanında olduğunda da aynı şekilde yine kimya, hormonlar, enzimler... Yalnız yanında olunca sevmeye başlıyorsun. Onu da aşk diye adlandırıyorsun. Olay bundan ibaret, öyle çok da büyütülecek bir şey yok yani.
1212 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürler seliinn187 ve linkerboy
- +1 yıl
:))
- +1 yıl
La git sapsik ben 5 yildir sevglmleyim
Cevap sahibi+1 yılBurası tartışma ortamı değil beyler. Bu benim fikrim. @Emrelerce @rapsodi3811 @Marooned (Hormonlar yanında olunca artıyor demedim, dikkatli okuyun)
- +1 yıl
"okadar da büyütülecek birsey yok yani.." bence sen zamaninda gereginden cok büyütmüsün ve yara almisin ;) bence senin dedigin kadar basit birsey degil, ask kesinlike var, yalniz sadece insan buna izin vermeli.. sanaldanda bir insani sevebilirsin, yazmasini tavrini begenebilirsin, Ama bir diger yorumumda yazdigim gibi cabuk unutulur öyle kisiler gercekten bir bag yok sonucta..
Cevap sahibi+1 yılAşk, sevgi, hoşlanma ve beğenme bunlar birbirine çok yakın fakat farklı hislerdir. Sanal ortamda tanıştığın bir insana aşık olamazsın. Buna aşk denmez. Hoşlanırsın, beğenirsin belki. Zamanla seversin. Zamanla derken bir hafta falan değil. Cidden aylar geçtikçe sevdiğini hissedersin. Sizler ise duyguları birbirine karıştırıyorsunuz. Diyelim iki insan mesajlaşıyor hatta konuşuyor telefonda, 2 ay konuşsunlar. İkisi de aşık olduğunu hisseder. 2 ay sonra bir nedenden ayrıldılar diyelim. Sizin bu iki aylık süreç boyunca hissettiğiniz duygular; beğenme, hoşlanma, bağlanma, alışma, güven ve sevgi de oluşma sürecinde. Ayrıldığınız zaman hissettiğiniz şey ise; o kişinin olmamasına bağlı bu duyguların yoksunluğu. Konu benim yaşadıklarım değil. Yapılan deneyleri araştırmaları inceleyin önce, o zaman ne demek istediğimi anlayacaksınızdır. Zaten sizin yorumda anlattığınız aşk değil ki, hoşlanma, beğenme. (devamı diğer yorumda) @kartalizma_1903
Cevap sahibi+1 yılAyrıca sanal ortamda da gayet güzel bağlanılabilir. Bu kişiden kişiye değişebilir. Sen bağlanmazsın bir başkası hemen bağlanabilir. Bu hayatta yaşadığı olaylara göre değişir ki. Sen daha gözünün içine bakmadan nasıl anlayabilirsin ki aşkı? Sana gülüşünü görmeden.. Herkese güldüğü gibi değil, aşık olduğun kişiye farklı gülersin. Sen o gülüşü görmeden aşkı nasıl anlayabilirsin ki?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
177Cevap
Ben bundan 5 yıl önce falan sanaldan biriyle konuşuyordum. Sürekli konuşuyoduk sonra çıkmaya başladık. Sonra beni arkadaşımla aldattı. Buluşmamıştık daha ama arkadaşıma mesajlar attı falan. Bildiğin ağlıyodum böyle yutkunamazsın falan ya öyle oluyordu :D saçma salak şeyler :D ismini bana uğur dedi meğer müslümmüş çok sonradan öğrendim :D
07 Yorumla- +1 yıl
ahhaha
- +1 yıl
Aynen :Dd
- +1 yıl
Sanaldan birine ne kdar guveneblirsinki xd
- +1 yıl
Aynen evet :Dd
+1 yılsaçmadır, tenine dokunamadığın birisine gözlerine bakamadığın birisine en önemlisi canlı canlı göremediğin birisine nasıl aşık olabilir insan :D 50 yıl önceki dünya güzelinin resmini duvara asarakda bir resime aşık olabilir insan? komik ya sanalda aşk he saçmalıga bak aghhahahahaasdfg asgasdgasgdasg
01 Yorumla- +1 yıl
Aynen :d
olur olur tabikide nasıl olur? ... hani sanal alış veriş yaparsın çok beğenmişsindir görünce ürünü... sonra kapıda teslimatta içine sinmez.. ya da ekranda göründüğü gibi değildir.. bedeni uymaz... rengi tutmaz... defosunu gelince görürsün... pişmanlıklar pişmanlıklar :) bir ihtimalde çok hoşuna gider... işte burdaki ihtimal gibi sanaldaki aşkın meyve vermesi ;) çok küçük ama imkansız değil... bilmem anlatabildimmi?
03 Yorumla- +1 yıl
Evet anlatabildin :D
- +1 yıl
ohoo millet analdan bile aşk yapıyor. artık aşk mı kaldı da sanalı reeli arıyorsunuz?
16 Yorumla- +1 yıl
Aynen
- +1 yıl
aşk bir kelimedir. sen ne kadar inanırsan, uğruna çabalarsan o kadar aşktır.
öptüm aşkından aşk olmaz.
kavuşamamışın aşkı da aşk değildir. hırstır.
aşk bambaşka bir şeydir. kavuşmayı ayrılmayı ırgalamaz. siz onu hissettikçe devam eden bir şeydir. bu yüzden inanılmaz bir bağdır. ama her bağ kopabilir. bir duygunun yok olması onun yalanlığını ortaya koymaz bence. en azından anısı bile güzeldir. ama nefretle yer değiştiriyorsa o zaman pek aşk olamaz. - +1 yıl
Bu guzeldi
- +1 yıl
Gizli Üye(30-35)+1 yılOldum ama boş işler ya, gereksiz yani..
Hem kuraldır o
Telefonda aşk yaşama... İlk zamanlra güzel gelir bir kaç kaçamak... Sonra kavga çözümlerinde hep kullanırsın, dünyaya dönün bence; bırakın ordan hırsı.. :D10 Yorumla
+1 yılAşk o kadar kolay değil... Kokusunu, tenini, sıcaklığını hissetmeden, sesindeki titremesine kadar ilgi duymadan bu duyguya erişemezsin...
20 Yorumla
+1 yılaşkın olucağına inanmıyorum ama hoşlantı olur önemli olan yanında hissetmektir bence histir ama aşka kadar da ilerlemez buluşursun görüşürsün anca öyle
01 Yorumla- +1 yıl
Aynen anca buluşunca
Olunur neticede burasida bir iletişim aracı kimin kısmeti. Nerde. Kimse bilemez benim bir çok tanıdığım internetde tanisip evlendi bazıları dördüncü çocuklarını. Dünyaya getirecek. Olmaz diyenlere nispeten olsa gerek :))
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlur desem inanır mısın? Olmaz desem inanır mısın? Önce sen neye inaniyosan ona bak. Ben inanıyorum olacağına. Çoğumuz artık çocuk değiliz. Öncelikle aşkla hoşlanmayı ayırmamız lazım. Ikisi çok farklı şeyler. Sanalda veya reelde konuştukça hoslanirsin beraber oldukca zaman geçtikçe aşık olursun. Bence böyle ama insanları bilemem. Ve evet aşık olduğum biri var.
05 Yorumla- +1 yıl
Bende hoslaniyorum ama ask olmaz diye dusunuyorum
Cevap sahibi+1 yılZaman gösterir her şeyi
- +1 yıl
Aynen
Cevap sahibi+1 yılGörelim o zaman :)
- +1 yıl
Gorelim :D
ben aşkın gözgöze yaşanacağına inanırım görmek onun görüntüsünün sende birşeyler uyandırması aşkın olmazsa olmazıdır ten çekimi diye birşey var inanırım ben buna
10 Yorumla
+1 yılOLUR. BEN SANALİKADAN BİRİYLE TANISTIM VE 3 SENE ARAKDAS OLDUK SONRA SEVGİLİ OLDUK VE COCUK BENIM ICIN KENDI SEHRINDEN BENIM YASADIGIM YERE OKUMAYA GELDİ VE BANA O KADAR BAGLIYDI KI KARGOYLA HEDİYELER GONDERIRDI :)
05 Yorumla- +1 yıl
ahaha :D bide sanalikadanmı :O
- +1 yıl
AYNEN AMA İLK TANISTIGIM OYDU :DD
- +1 yıl
Ben daha yaşadıgım yerden bulamıyom millet oyundan tanışıp kaç sene çıkıyor :S
- +1 yıl
NASİP KISMET :DD
- +1 yıl
Aynen öyle :D
+1 yılöyle bir oluyor ki sen bile inanamıyosun. Ancak sonunda canın çok yanar. Hiç kokusunu bilmediğin bir insanı bu kadar sevmek koyuyo açıkçası
20 YorumlaOlmaz tabiki ona ihtiyaç duyduğun zaman yanında olmadıktan sonra napacaksın sanal aşkı bir kere sanal üzeri yaşanan aşklar hayali aşklardır. Yani sen kendin canlandırıyorsun karşındakinin karakterini şahsi görüşüm bu
10 Yorumla
+1 yılbal gibi de olur. arkadaşım twitter'den 2.5 yıl önce bir kızla tanıştı. kız izmir'de, çocuk istanbul'da yaşıyor ve evlenecekler. bu da beni sanal aşka inandırdı.
00 YorumlaSanaldan asik olunucaksa yakin bir yerden asik olunsun ayni sehir mesela , bir araya gelip tanismak elinden tutmak falan kolay olur
06 Yorumla- +1 yıl
ahah olmayınca olmuyor :D
- +1 yıl
- +1 yıl
ahah ya tabı öyledir :DD
+1 yılöyle güzel olunur ki sanaldan tanışıp şu an evli olanları tanıyorum. mesafelerin amınakoyuyorlar :D önemli olan hep yanında olması değil ki sana güven veriyorsa olay bitmiştir :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEğer gerçekte buluşup konuşulacaksa evet. Ha dışarda tanışmışsın ha burda. Önemli olan niyet. Dışardada burada ki gibi aynıysan sorun yok. Tabi herkes benim gibi düşünmeyebilir. Ben o niyetle yaklaşırım o sıkıldım der.
10 Yorumla
+1 yılSanal alemin sanal aşkı olur oda bir yere kadar sanal gider sonra sanal ayrılırsın kısaca SANAL Hayat :)
00 YorumlaOlunabilir sanalda aşık olup yıllar sonra görüşüp evlenen çift tanıyorum ben :) Hemde şu an 4 yaşında bebekleri var çok tatlı maşallah :) kiracımız oluyolar.
00 Yorumla
+1 yılOlmaz bence aşk değil ama etkilenme özleme onunla konuşma isteği gibi bir şeyler olur aşk daha özel daha anlamlı.
00 Yorumla
+1 yılAşk değil de insan alışıyor ister istemez, ama çabuk unutuyorsun öyle kişileri. Kafaya takmaya gerek yok.
00 Yorumla
+1 yılTabiki olmaz, sanaldan tanıştıgın biriyle yanyana geldikten sonra olur ama hiç görüşmeden olan şeyin adı aşk değildir en azından..
00 Yorumla
+1 yılAşk dedigin : Yer, zaman, mekan dinlemeyen ; soz geciremedigin sol yaninin tercihidir.. Gercegi sanali secmek sana dusmez, sol yanin secer ve adi ASK olur..
00 YorumlaOldum tam 9 aydir yazustim görmeden duymadan sonra telde konuştuk ama hala seviyorum önemli olan görmek değil kalbinde hossetmek
10 YorumlaNereye geliyo ask sanaldan sparis edilen birseymili kuzu ya sanaldan gelse gelse mujabbet oda elinide yuzunede cok zaten. cik gelmez yane
00 Yorumlaolur neden olmasın ama sanaldan devam etmeyecek 1 aya bulusacaksın
43 Yorumla- +1 yıl
aynen
- +1 yıl
Bak @romeooooo haklii :) @seliinn187
- +1 yıl
Bu 1 ay sorun oluyor işte.
olur tabi ya birde 2 gb ekran kartı gibi bir çocuk yaparsınız yeter :D süper olur
01 Yorumla- +1 yıl
ahaha ::SAd
+1 yılBen suam biriyle cikiyoeum ve cok mutluyuz. birtek kavgamiz kiskancliktir okadar her konuda anlasiyoruz. tanri karsima cikardi. ve evlenmeyi bile dusunuyoruz reelde bulusmamiz lazim tek engel o
00 Yorumla
+1 yılReel'e dökmeyi başarabilirsen ilişkini normal bi' ilişkiden bi' farkı kalmaz sanaldakinin..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 386 cevap paylaştı.
+1 yılYıl olmuş 2015, hala uzaktan ilişki yürütmeye çalışan var. Kumanda bile 8 metreden sonra iş görmüyor arkadaşlar, hatırlatayım.
10 Yorumla GÖNÜL BU SANALDAN DA REELDEN DE KONACAK YERE KONUYOR.. engel olamıyorsun söz dinlemiyor...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 15,2b cevap paylaştı.
+1 yılolmaz arkadşlık olur sadece aşk olayın duyguları daha yoğundur
00 Yorumla
+1 yılOlmuştum, olunuyor hemde gerçeğinden daha fena oluyorsun buluşma ihtimalin yoksa uzak dur bence :)
00 YorumlaAsıl sanaldan olur neden biliyor musun cunku sanaldan sadece fikirleriniz dusuncelerinizi konusursunuz ve karsinizdakinin tipine degil kisiligine karakterine tutulursunuz
00 YorumlaAşk...
Şehirde
Semtte
Mahallede
Sokakta
Kafede
Barda
Köşede
Gizli Saklı Yerde
Yatakta
Ağaçta
Samanlıkta
Çayırda
Merada olur...
Sanalda olmaz10 Yorumla
+1 yılSanaldan aşk reelde bulamadığını sanalda yaşatmak gibi bişey. Reelde havan yapan duygularını sanala yansıtıyorsun aslında kendini kandırıyorsun...
03 Yorumla- +1 yıl
kesnlıkle
- +1 yıl
Allah gözlerine bakarak sevebileceğimiz masum aşlar nasip etsin ;)
- +1 yıl
Amin :)
+1 yılileride gerçeğe donusmeyecekse sacmalik derim. yakin dost olursun ama sevgili dedin mi dur orda ;) sevgili dediğin gözünün onunde dizinin dibinde olcak :)) o kaaaaa
00 Yorumlaben asik oldum :) inanilmaz seyler yaptim onunla gorusmek icin :)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,6b cevap paylaştı.
+1 yılRealden şerefsiz çıkıyorsa sanaldan hayli hayli aşk olur :)
00 Yorumla mesaj kutuma +1 yazılırsa içeriği de harkulade güzel ise neden olmasın :))))
00 Yorumla
+1 yılolmaz mumkun oldugunca sanaldan arkadas bile edinme bırak sevgili aşk olayını
00 Yorumla
+1 yılBen 4 sene biryle sanal da beraber dim asik gibi dim camera ediorduk hergün simdi 4 sene sonra birkez görüstüg
00 Yorumla
+1 yılseni bir öpim anlarsın olunuyomu yoksa olunmuyomu?
02 Yorumla- +1 yıl
kes sesini:D
- +1 yıl
muuccccckkk :)))
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. begenme olabilir yorumu falan
yoksa gormedigin birine aşık olmak garip ama sans verilebilir belki de00 Yorumlakarşmda senın gıbı guzel bır kız varsa olur bence ve sonrası snaldan reale bır geçiş seviyesi vardır aşama aşama olur yanı bence neden olmasın :)
02 Yorumla- +1 yıl
:D teşekkür ederim xd
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılOlamaaaz mıı? - Olabiliiirr.
https://www.youtube.com/watch?v=WLAKyGotklQ02 Yorumla- +1 yıl
Ben her yerdeyim :D Canım sıkıldığından her yerse görebilirsin :D
- Aşk İlişkileri konusunda 376 cevap paylaştı.
+1 yılolur olur olmaz mı ,
sanal demişken hele sanal seks oh yeah diyorum başka da bir şey demiyorum00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl"Aşk" ifadesini nasıl tanımladığınıza bağlı olarak değişebileceği gibi, sanal karakterlerimizin dürüstlük ve samimiyeti de etkilidir.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 445 cevap paylaştı. oluyor oldum yani ama büyük konuşmayayım bir daha kolay kolay olmam
00 Yorumla
+1 yılsanal aşkı seks yapmak için bir bahane gibi bişi, kısaca olmaz kolay kolay :d
00 Yorumla
+1 yılsanaldan çocuk bile yaptım.
Soy adımızı TIKLA olarak değiştiridim.
Çocğumuzun da iki adı var: "Sağtuş Özellikler"00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnce face te tanistik. Bulustuk 2 yildir beraberiz :)
02 Yorumla- +1 yıl
Allah ayirmasin :d
Cevap sahibi+1 yılAmin :)
+1 yılben denedim istemiştim de ama olmadı. yakınımda olup evlenip çoluğa çocuğa karışanlar bile var.
00 YorumlaOlmaz sanaldan ancak tanışabilirsin görüşmeden etmeden o ne öyle arkadaş
00 Yorumlagözlerine bakmadan ellerini tutmadan ne aşkı nerde o eski aşklar beee
00 Yorumla
+1 yılAşkın yeri yurdu mekanı yoktur sadece yan yana daha güzeldir yoksa olur
00 Yorumla
+1 yılSen aşk istersin ama karşındaki başka birşey ister sanal olunca dikkat lütfen
00 Yorumla
+1 yılolur ama çok zor ve sanal ilişkilerin uzun sürdüğünü sanmıyorum
00 YorumlaSanal olur da yuzyuze gelmeyince ayrilik gelir ve cok sacma bir sekilde biter iliski.. İki taraf da sessizce gider
00 Yorumla
+1 yılSandaldan olur ama buluşman Lazım tabi bir süre sonra.
01 Yorumla- +1 yıl
Evet :s
- Devamını Gör (198)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler