Düşünsenize oturmuş bankta sigara içerken ya da simit yerken bi kız yanınıza gelip oturuyor gayet düzgün sempatik biri böyle, konuşuyor sizinle içinizi ısıtıyor hiç benimle çıkar mısın falan değil sizinle konuşuyor gülücükler atıyor yakınlaşıyor ve kitaplardan şundan bundan konuşuyor sonra bi samimiyetiniz oluşuyor ve sonunda yoruldum diyip başını omzunuza atıyor sizde çaktırmadan elinizi beline atıyorsunuz sizden kısa olduğu için de başınızı onun başına yaslıyorsunuz saçının kokusu geliyor size, o sırada düşünmeye fırsatınız oluyor ve nasıl asgari ücretle bu hemen aşık olduğun kızla yaşayacağım diyorsun ve bundan sonra iki seçenek var eğer kız zenginse iş tamamdır yok değilse iki seçenek var ikinizde çok iyi dereceli okullarda okuyorsanız iş tamamdır yok değilse önünüzde iki seçenek var ya ikiniz de en azından asgari ücrete çalışırsınız bundan sonra iki seçenek var ailelerinizin desteğiyle ev işini çözerseniz şansınız var yok ailelerden zırnık bile yoksa size iki seçenek var ya ikiniz ölene kadar asgari ücretle çalışıp bir evin taksidini ödeyeceksiniz ya da ekonomik evlilik diye icat çıkarıp aileden habersiz imam nikahı kıyıp arada birlikte gezip eğleneceksiniz 'birliktelik yaşayacaksınız ve maaşınızı birleştirip bi işe girişip tutturursanız parayı vurduktan sonra aileye haber salıp yeniden evleneceksiniz...
(``bankta uyuma`` kısmından sonra asgari ücretle çalıştığımı hatırlayıp değil bi kız bana bakıp yanıma gelcek ben bile kendime bakamam bu maaşa diyip romantikliğimi kaybettim kusura bakmayın umudum bile yok evlenmeye 😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Çünkü kadınlar hep ister. Doymazlar bıkmazlar. Çıkma teklifi edersin, yemek ısmarlasın, evlenme teklif edersin, yüzük alırsın, düğünü yaparsın vsvsvs saymakla bitmez. Sonra lafa gelince erkek hep suçlu.. Böyle gelmiş böyle gider..
Hayır yani daha soruyu yazarken lanet asgari ücret kendi tezimi çürüttü niye çünkü bu boklu asgari ücrete nah evlenebilirim düğün yapmasan bile direk evlensen bile ev almadan bile evin içindekiler ev fiyatına... Ölene kadar taksit ödemeye gelmedim dünyaya lanet olsun evlenmiyorum teklif meklif de istemiyorum küstüm hıh 😐😑
Sadece 3 cumle okudum reis cok uzun be ne var etsenız sızden emın olsak ederız zaten ben ıkı kez ettım ıkısındede hayur ne alaka dediler
Hayır etseler bile olmucak galiba, daha soruyu yazarken Türkiye şartları aklıma geldi asgari ücretle çalıştığım ve istesem de kabul edemeyeceğimi fark ettim, nasıl yaşayacağız ki bu boktan maaşla yani, geçim derdinden nasıl aşk meşke zaman kalacak bizde 😐
Hayır ettikleri oldu da, hatta lise 1 de iki kız birden aynı anda teklif ettiler ama o zaman kabul etmedim çünkü 9. Sınıfta sevgili falan olmazdı bana göre yani arkamı dönüp girmiştim bunlardan olmaz zaten diye iki kız nasıl utanmadan beraber teklif etmeye geliyor o Peti Peti mi yapacaktım🤐
Sjsjsjsj peti peti
Ben direkt dedım iş arkadasımdı çok samimiydik dedim hoşlanıyorum senden napacaz dedım yok dedı ne alaka nasıl felan olmaz dedi dıgeri zaten fiyasko
Bahtımız kara yaa bizim, hele ki erkeğim bi de, kuzlar zengin erkek bulup örnek amca kızı var kocasının range roveri kuzenime de mercedes almış, kuzenim napmış sadece evlenmiş ama ben zengin bir kızla evlensem aşık olup, hani zengin olduğunu da bilmeyerek, herkes diyecek nasıl erkeksin eşin senden zengin sana resmen bakıyor dicek, bende ha babam a101 de müşterilerin gazabıyla müdürün kaprisleriyle asgari ücret alıyım ulan hayaaaaaaaatttt
Peti Peti yapmasam ikisini birden de ayarlardım bile yüzde 99 ama öyle pis insan değilim işte öyle nefes alsın yeter diyemem iğreniyorum öyle insanlardan
Offf destan yazaydın okudum zengın kız fakur oglan hıkayesı tutmaz knk
Nerelısın sen
Ya yok bi yerden aklıma geldi sürekli iki seçenek var falan lajddjq bi de bana fakir oğlan falan deme yararım seni ya, sadece çalışarak da bi bk elde edemediğimizi yazdım, inş birkaç aya bankada güvenlik olmayı düşünüyorum ben bakalım
Önce sen
Yav sana oyle diyenmi oldu
Gonya