Neden hep erkekler çıkma teklifi etmek zorunda?

Düşünsenize oturmuş bankta sigara içerken ya da simit yerken bi kız yanınıza gelip oturuyor gayet düzgün sempatik biri böyle, konuşuyor sizinle içinizi ısıtıyor hiç benimle çıkar mısın falan değil sizinle konuşuyor gülücükler atıyor yakınlaşıyor ve kitaplardan şundan bundan konuşuyor sonra bi samimiyetiniz oluşuyor ve sonunda yoruldum diyip başını omzunuza atıyor sizde çaktırmadan elinizi beline atıyorsunuz sizden kısa olduğu için de başınızı onun başına yaslıyorsunuz saçının kokusu geliyor size, o sırada düşünmeye fırsatınız oluyor ve nasıl asgari ücretle bu hemen aşık olduğun kızla yaşayacağım diyorsun ve bundan sonra iki seçenek var eğer kız zenginse iş tamamdır yok değilse iki seçenek var ikinizde çok iyi dereceli okullarda okuyorsanız iş tamamdır yok değilse önünüzde iki seçenek var ya ikiniz de en azından asgari ücrete çalışırsınız bundan sonra iki seçenek var ailelerinizin desteğiyle ev işini çözerseniz şansınız var yok ailelerden zırnık bile yoksa size iki seçenek var ya ikiniz ölene kadar asgari ücretle çalışıp bir evin taksidini ödeyeceksiniz ya da ekonomik evlilik diye icat çıkarıp aileden habersiz imam nikahı kıyıp arada birlikte gezip eğleneceksiniz 'birliktelik yaşayacaksınız ve maaşınızı birleştirip bi işe girişip tutturursanız parayı vurduktan sonra aileye haber salıp yeniden evleneceksiniz...

(``bankta uyuma`` kısmından sonra asgari ücretle çalıştığımı hatırlayıp değil bi kız bana bakıp yanıma gelcek ben bile kendime bakamam bu maaşa diyip romantikliğimi kaybettim kusura bakmayın umudum bile yok evlenmeye 😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑)

Neden hep erkekler çıkma teklifi etmek zorunda?