Selamlar,
Daha başlamadan bitirirsin bana göre. Tabi karşındaki insanın beklentisine göre değişir bir durum. Böyle bir şeyi bana söylemiş olsan kesinlikle kabul etmem. Çünkü şart koşuyorsun bir nevi. Buda insanı ister istemez baskı altına almak demektir.
O yüzden böyle bir girişim de bulunmanı çok fazla tavsiye etmiyorum. Hem sende bilemezsin ki karşındaki insanın gerçekten de doğru insan olup olmadığını. Bu ancak zamanla olacak şeylerdir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnu da söylesen bazı erkekler var he yavrum bende ciddi ilişki istiyorum der onlar bencil ve duygusuz olup menfaat ve çıkar amaçlı sevgili olurlar istediğini aldıktan sonra senin duygularını önemsemeden bırakırlar burada iş sende bitiyor ciddi ilişki istiyorsan ipleri erkeğe vermeyeceksin her istediğini yapmayacaksın zaten ciddi olan devam ettirir evliliğe götürür kandırabilir seni evleneceğiz zaten yavrum canım cicim ayağına yatanlar olur yani dikkatli olmalısın o konuda maddi manevi çıkar menfaat çıkar gönül eğlendirme ve cinsellik amaçlı ilişki yaşayanlar ile dolmuş ben ciddi ilişki adamıyımdır ama herkes öyle değil işte bana söylese karşı taraf hoşta karşılarım bende öyleyim der ciddiyetimi gösterirdim ona yanlış anlamazdım
00 Yorumla
Hayır korkutmazsın. Ancak direk söylemede, ciddi bir ilişkiye nasıl baktığını öğrenmeye çalış. Aile hayatını, çocuğa bakış açısını, vb sorular sor. Ayrıca seninle ilişkinin belli bir süresi yakınlaşmıyor ise niyeti birwz aile kurmaya yakındır. Seviyor ve sadece senin istediğin kadar yakınlaşıyorsa ilk hissi sana karşı sevgisidir. Seni dinliyor cevap veriyor ve bazen trip attığında bir şey demiyor ise sabırlıdır. Bazen istediğin olmuyorsa yani yukarıdakileri yapan biri olarak o zaman sana değer veriyordur. Ha sen direk aile kurmak niyetindeysende sürece göre kendini kaptırmadan karar verebileceğim bazı şeyleri söyledim.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, bana uymuyor şahsen yani yanlış buluyorum çünkü artık evliliğe odaklanıyorsunuz ve birbirinizi tanımayı istemsizce es geçiyorsunuz, sadece temel özelliklere bakıyorsunuz. Evin var mı, araban var mı? gibi. Halbuki arkadaş olmalısınız ilk önce. Eğer arkadaş olmadan, birbirinizi iyice gözlemlemeden bu yola çıkarsanız o evlilikten de pek bir hayır gelmez yani aradığınız mutluluğu da bulamayabilirsiniz. Her şeyin gönlünüce olması dileğiyle...
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 265,7b cevap paylaştı.
u +1 yılhayır korkutmaz tam tersi mutlu eder
00 Yorumla Fark etmez. İster maskülist, ister feminen abaza olsun. Sizin ne istediğiniz ırgalamaz. Aileci adamsa evlenir. Abazaysa he tamam der kullanır geçer. Siz yönlendiremezsiniz.😎Yönlendiremiyorsunuzda. Sonra burada gizli profilden ağlıyorsunuz.
Ama yardımcı olayım. Bir erkek popüliste, seni kıskanmıyorsa, yanındayken erkeklerin ilgi odağı olman onu rahatsız etmiyorsa asla ciddi değildir.👍🏻00 Yorumla
+1 yılkonuşmadan önce değilse bile
ilk görüşme sonrasında söylemek niyetinizi açık edecektir hele bir konuşun belki kafanız uymayacak10 Yorumla
+1 yılKendin için söyle bunu. Sonra ilerde kaçıp giderse olan sana olur. Ciddi nin tanımını da yap. Benim anladığım mesela evlilik değil. Ama aile olmaya varım.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 822 cevap paylaştı.
+1 yılHani bi düşündürür. Onu senden tek uzaklaştıracak şey isteklerine olumsuz cevap vermek olur. Bu istek cinsel manada. Dokunmak öpüşmek ya da ilerisi. Sözler değil eylemler uzaklaştırır.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılKorkup kaçarsa yanlış insandır zaten senin için. Baştan niyetini belli etmen iyi, her iki taraf da zaman kaybetmemiş olur. Aradığın doğru insanı daha kolay bulursun.
00 Yorumla
+1 yılBir kız arkadaşla başlarken birebir aynısını söylediğim için eve gidince ben elektrik alamadım diye mesaj atmıştı. Tabi alamazsın ben tedaş mıyım ya diye mesaj atmamak için zor tutmuştum kendimi.
00 Yorumla
+1 yılCiddi olan zaten sana başında der. Demiyorsa korkutur. Kişiden kişiye değişir. Bunu sana erkek desin ki niyetini gör.
01 Yorumla- +1 yıl
Haklısın çok güzel bi yorum
- Aşk İlişkileri konusunda 594 cevap paylaştı.
+1 yılTatlım ciddi olması için tanıman lazım. Tanıman için de flört etmen lazım. Ürkütücü olma, sakın, yavaş, kararlı
00 Yorumla
+1 yılBana desen bnim hosuma giderdi ben cunku ciddi bir erkegim. Ama ciddi olani pek sevmiyor insanlar
00 Yorumla
+1 yılEyvah evlilikci kadın kac kac kac alarmı uyandirabilirsin. Ama yaptığın şey doğru sonunu goreceksek bu yola çıkalım yoksa hiç başlamayalim
00 YorumlaKorkarsa onunla işin olmasın zaten kısa yoldan niyetini öğrenmiş olursun işte bence açıkça söyle
028 Yorumla- +1 yıl
Herkes ciddi ilişki istemek zorunda değil
- +1 yıl
Yok niyeti kötüdür bilmem ne diyenlere ayar oluyorum sanki herkes ciddi ilişki istemeli gibi konusuyor bazı kızlar
- +1 yıl
Hayır herkes istemek zorunda değil ama ben ciddi ilişki istiyorsam ciddi düşünmek istemeyen biriyle neden birlikte olayım mesela? Herkes kendi gibi düşünen birini bulsa ne güzel olur ayrıca ciddi düşünmüyorum demek bir süre sonra ayrılacağım demek oluyor insanlar neden ayrılmak için birlikte olur ki? Karşılıklı çıkara dayanan bir ilişki olur ancak o da aşktan, sevgiden uzaktır tabii ki hoş değil bana göre ama insanları kandırmadığınız sürece sorun yok herkesin kendi tercihi.
- +1 yıl
21 yaşında biri olarak 30 yaşıma kadar kizlarla eğlencem sonra ciddi iliski ariycam. Şu an eğlencelik takılmalık kız istiyorum
- +1 yıl
Niye üzülsün ki
- +1 yıl
Ee ama bedava seks yapmak için sevgili oluyorum bir zahmet seviyorum diye kandırmam gerekiyor ki
- +1 yıl
Ee benim ne suçum var kız da zinaya aşk demesin. Çok kız gördüm evlilik vaadi ile kandırılıp bekareti alınan. Kız ciddi ilişki istiyorsa bedenini elletmesin sonra erkek kullanır atar
- +1 yıl
@Profesyonelşerefsiz cehennemde yanarsın inşallah
- +1 yıl
@Profesyonelşerefsiz ve inşallah bir gün ciddi bi ilişkin olursa sevdiğin kız seni yarı yolda bırakır. Hic bir zaman baba olmazsın inşallah amin
- +1 yıl
Orada haklisin zaten benim işim kolay çoğu kız orzbu olduğu için ama arada bedeni çekici ama masum denk gelirse onu da bozmak isterim ya
- +1 yıl
Şaka yaptım tamam kızmayın
- +1 yıl
Gerçekten şakaydı dediklerim
- +1 yıl
@Profesyonelşerefsiz bir kadın sana bedenini açmışsa sana gerçekten güvenmiş, seni gerçekten sevmiş demektir ciddi düşünen sevişmez diye bir kural yok şerefsizliğine kılıf uydurma sana güvenen birinin duygularını suistimal etmek için üst düzey bir karaktersiz olman gerekir unutma sen de bir anneden dünyaya geldin kadınlara böyle davranmaya hakkın yok
- +1 yıl
Ama bu da zina oluyor güvenip sevince rabbimiz zina yok mu diyor?
- +1 yıl
Erkeklerin çoğu kızların zaaflarını biliyor ve seviyor numarası yapıp kızı terk ediyor burada sizin yapmanız gereken şey bedeninizi adama elletmemek dene ve görün adam hala sizle sevgili olarak kalıyor mu kalmıyor mu? Hata sizde siz erkeğe güvenip bir şey yaşarsanız adam ertesi gün gider. Zina yapan namussuz kızla evlenilmez çünkü
- +1 yıl
Takrar dediğim gibi kızların en büyük hatası erkeklere güvenip bedenini elletmek. Gerçi elletmezseniz bu sefer de elletmiyor diye terk ederiz her türlü yani amaç takılmak olunca terk edilirsiniz ama yine de namuslu kız erkek eli değdirmez bedenine
- +1 yıl
Niye sustunuz ki zina diyince?
- +1 yıl
Peki kadına zina da sana zina değil mi? Sen niye dokunuyorsun günahsa? Sen de namussuzsun o zaman kadınlar senin oyuncağın değil! Onları bu şekilde aşağılayamazsın sen önce dön bi kendine bak senin gibi biriyle değil ciddi düşünmek selam vermek bile istemezdim sana tav olan kadının da aklından şüphe ederim zaten kendini bir 💩 sanıyorsan bil ki sandığın gibisin
- +1 yıl
Helal ne güzel yazdın. Böyleleri kendini bi b o k sanıyor. Ama beş para etmezler. Cehennemde
- +1 yıl
Zinayı sen savunuyorsun senin gibileri seviyorum aşığım bana güven evlencez diyerek kullanıp atıyorlar
- +1 yıl
Zina yapan kadın namussuzdur bizim kitabımızda aşık olunca temas etme diye bir şey yok sevgili olmak bile haram günah. Kadınlara namuslu olmak emrediliyor
- +1 yıl
Erkeklere de namussuz olmak mı emrediliyor? Ona bakarsan kuran da resmi nikah da yazmıyor sen evleneceğiz deyip kandırıp s-kerken iyi hoş da o kadın sana güvenip, inanıp kabul edince mi namussuz oluyor bana göre bir kadını kandırarak cinsel ilişkiye girmek ona tecavüz etmekten farksızdır! Sizin kitabınızda bu yazmıyor galiba?
- +1 yıl
Dinsiz misin sen
Aşk İlişkileri konusunda 650 cevap paylaştı. Böyle deme ama ciddi ilişki istediğini bir şekilde belli et direkt istiyorum diyince kulağa bir değişik gelir bence bilemedim
00 YorumlaCiddisine denk gelmiş olsan bile biraz korkabilir o yüzden alıştıra alıştıra söylemende fayda var.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. 😂 Ben de direkt konuya öyle giriyorum, kimse yanaşmıyor.
00 Yorumla
+1 yılCiddi olanın tabiki hoşuna gider ama ciddi olmayanın pek hoşuna gitmez buda sana yol gösterir zaten
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılİstersen yüzük alıp erkeğe tak şunu takkk takk takkkkk de abla :(
00 Yorumla öyle lök diye değil de, uygun şekilde söylersen iyi olur
00 Yorumla
+1 yılArkasına bakmadan kaçar gider bu Tür kadınlar çok itici gelir erkeklere
00 Yorumla
+1 yılBunu duyan erkek ışık hızından bile hızlı olan bir hız keşfedebilir dangerrrr jvjvjvjvjv
00 Yorumla
+1 yılOyu olur
Pompacılarin bir kısmı gider
Ama erkek bunu suistimalde edebilir00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 391 cevap paylaştı. Ciddi bir ilişki istiyorsa sorun etmez ama ciddi bir ilişki istemiyorsa kaçar uzaklaşır.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yani o sekikde dersen karşindaki kişiye gire degişebir tabi ama istismarda edilebilir
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAmacın ne sen gerçekten ciddi isteyip istediğine kendin karar verdin mi
00 Yorumla
+1 yılGüzel kardeşim netice değil, sürece odaklan.
Yani ciddi bir ilişki olduğunu söylemene gerek yok zaten o ciddiyeti tavrınla duruşunla belli et o zaman seven zaten yanında durur00 YorumlaBence öyle pat diye söylemek yerine hareketlerinle anlatabilirsin yani laylaylom gibi değil de ciddi yani aileyle tanışma konuları falan açarsan ciddi olduğunu belirtmiş olursun bence
00 Yorumla
+1 yılAdam gibi olan için sıkıntı yok abaza olan için sıkıntı profesyonel capkina dustuysen kaçarın yok seni havada kapar sen bile neye uğradığına sasirirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBirisi bana öyle söylese neyim var neyim yok ayağının altına sererim be ne korkması ama nerdeee
00 YorumlaBence korkutmaz bazı erkekler bayılır bunlara ama fazla güvenmeyeceksin kendini biraz ağırdan alacaksın
00 YorumlaHayır tabikii basta amacını söyle ki eger amacı başkaysa defolsun gitsin. Yalnızca amacı başka olan erkek korkar bu laftan.
00 Yorumla
+1 yılCiddiyse kendisi de hoşuna gider ama amacı sadece eğlenmekse zamanla uzaklaşır senden
00 Yorumla
+1 yılYo erkeklerin hepsi de günü birlik ilişki istemiyor ki..
00 YorumlaHerkesin hoşuna gitmeyebilir ama benim gider direk et ete degdirmeliyim 😋
00 Yorumla
+1 yıltavrını baştan koyarsan aradığın ilişkiye ulaşman kolaylaşır
00 YorumlaBazı kızlar şartlarını önceden söylüyor çünkü erkekler ona göre adım atıyor söyle bence net ol
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbirçoğunu korkutursun ama karşındaki erkekte ciddi bir ilişkiyi dusunuyosa güzel bi ilişki kurabilirsiniz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. korkmaz kafanı yorma,
00 Yorumla
+1 yıladamın ne istediğine bağlı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılSeven korkmaz
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılBende ciddi ilişki istiyorum
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Erkek istemez ayrılır
00 Yorumla
+1 yılHayır ne güzel bir durum
00 Yorumla
+1 yılKorkutursun bi dur bi tanı bismillah yani
00 Yorumla
+1 yılErkek şerefsizse bunu koza çevirir 😅
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılGelinlik giy, öyle git. Şaşırt bence 🤣
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvet , kimseye böyle başlama
Kendin içinde00 Yorumla Erkekler ciddi iliski sevmiyor
05 Yorumla- +1 yıl
ben çok istiyorum asıl kızlar istemiyor ciddi ilişki alooo ne diyorsun sen
+1 yılKorkmasa bile değerin az olur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 29,6b cevap paylaştı.
+1 yılkorkuyorsa zaten gitsin
02 Yorumla- +1 yıl
Scorpio 😍♏
- +1 yıl
buyrun :)
+1 yılsoru çok güzel <3
00 Yorumla
+1 yılErkeğe direk ona göre demek bu hoş değil
00 YorumlaEn azından dürüst davranırsın..
00 Yorumla
+1 yılKorkutursun.
00 Yorumla
+1 yılAcele etme bence
00 Yorumla
+1 yılHayır aksine güven hisseder daha çok baglanir
00 Yorumla
+1 yılNeden korkutsun ya
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 448 cevap paylaştı. Ciddi iliskiyi zaman gosterir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 586 cevap paylaştı. Korkar
00 Yorumla
+1 yılİlla ki
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,3b cevap paylaştı. Biraz
00 Yorumla- Devamını Gör (6)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih