Kiz dudaktan öptürmese soğur musunuz? Ayrılır mısınız? aldatır mısınız?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılBana kalsa elimi bile tutturmam sonuçta evleneceğim bile belli olmayan biri. Gün gelir nişanlanırım biri çıkar der ki; bu kızı ben kaç kere sevgilisiyle öpüşürken gördüm der. Tabii hepsinden önce kendime saygım var. Kendime de yakıştırmam öpüşmeydi, koklaşmaydı falan. Bugün elini veren yarın başka bir tarafını verir demişler.
40 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBen evlenene kadar bunların yaşanması taraftarı değilim. Kimilerine bağnaz gelicem ama vaziyet böyle olmalı:)
Dipnot: Bir mavili arkadaşımız yok kızla 4 ay sonra yattım, diyor. Başka soruda bakirim, kimseyle yatmadım, diyor. Ne tutarsızlıktır. Biraz realite olalım. Seks hikayeleri adlı site değil burası.22 Yorumla- +1 yıl
Aynı kapı, gerçekten türemişler.
Benimde kız arkadaşım 6 ay falan elinden tutturmadi sebebi muhafezakardi kendisi. sonra tabi yavaş yavaş oldu herşey öpmek dışında. bende zorlamadim hiçbir zaman ama ilişkiyi etkiliyordu çok bu durum. sonra sorunlar arka arkaya geldi ve ayrıldık. fazla uzatmamak gerek bence. o an akışına birakmak en güzeli.
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 346 cevap paylaştı. Benim kiz arkadasim ilk 6 ay elini bile tutturmamisti ne opmesinden bahsediyorsun :)
713 Yorumla
Soran+1 yılPeki sorun ettin mi?
Soran+1 yılPeki senin gibiler de varmış :)
- +1 yıl
Helal valla kiza..
- +1 yıl
tamam sanada helal. d
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
87Cevap
+1 yılkiz dudaktan opturmuyorsa zaten karsisindaki insana alisamamis demektir. Daha tam anlamiyla kaynasamamis ve guvenememis demektir. bende ilk 7 ay kiz arkadasimin elini bile tutamamistim 7. ay yanagindan 1 kere opmustum o andada zaten ikimiz baya utanmistik ama cok guzel bir duyguydu :)
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 861 cevap paylaştı. Vallah 1 senedir sevgilimle cikiyorum ve dudagimdan hic öptürmedim. Sadece yanagimdan. Hic sorun yapmadi. Seven adam bekler ks'canlar.
41 Yorumla- +1 yıl
Turunun en saglam gene sahip son ornegisin :)))
Yıl 2014, öpüşmeyen sevgiliyle uğraşamam..
Öpüşmeyeceksek arkadaştan ne farkı var? Direkt yol veririm..24 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka evlendikten sonra istediğin kadar öp.
Soran+1 yılPeki siz öyle yapın
- +1 yıl
hahahaha harama el uzatma :D
yavrum sizin isiniz yokmu.. öpen yarin sikmeye calisir.. seviyorsa evlenene kadar dokunmaz.. aldatirmi bilmem tarzi seyleri nicin soruyorsun.. aldatiyorsa zaten üzülmeye gerek yok tanimis olursun böylelikle. kullandirmamis birisi olursun kendini.
01 Yorumla
Soran+1 yılYorumlara baksana ne demişler hep.
+1 yılBu bir kistas degil. Olacaksa dogal bir surecte olsun. Isin icinde bir plan ve kurgu varsa zaten sana seks odakli bakiliyordur. Amma velakin siz kizlar bu durumu idrak edebilecek kadar zeki degilsiniz
Ne yazikki.00 Yorumla
+1 yılevet. sadece el ele tutuşmakla yetinicek yaşı çok geçtik. hatta öpüşmenin de ilerisi lazım benim ilişki kavramıma göre.
04 Yorumla- +1 yıl
yine bir haram :D
Soran+1 yılUmarım kendiniz gibi birisini bulursunuz.
- +1 yıl
ne haram ya? kurtulun bu karanlık düşüncelerden. o ifadeden kastın ne bilmiyorum ama kendim gibi birini bulamazsam zaten ilişki yürümez.
Soran+1 yılKasıtlı birşey söylemedim kendin gibi anlayacağın biri anlamında.
Aşk İlişkileri konusunda 426 cevap paylaştı. ayrılmamda ' sogumamda ' ama sevmiyormu acaba diye kafama takılmalar olur yinede fazla sorun etmem :d
10 YorumlaSeviyorsam katlanırım sevdigim kızın beni sevmesi yeter zaten fazlasınıda istememe lüzum yok ama öylesine cıkıyorsam yeni birini bulana kadar yalnız kalmiyim diye takilirim buldugum anda da ayrilirim :D
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence öptürmüyorsa direk ayrılırdım. İlişki falan neyse onu zaten yapmazdı da öpmeyeceksen de olmaz yani. Hiç bir sihiri kalmadı sonuç olarak evleneceğinde beli değil. Bu ne biçim aşk ne biçim sevgi nokta
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOff salak mısınız? Millet opusmek için mi sevgili oluyor?
Fuckbuddy im opturmuyo ayrildim deseniz anlayacağım da sevgili len bu !41 Yorumla- +1 yıl
sapık mapık ama mantıklı konuşuyor :D
Opmedi diye ayrilik mi olur ya. Ama bana guveenmedigini dusunurdum
03 Yorumla
Soran+1 yılAma evlenmeden istemiyor
Soran+1 yılMantıklı
Opmeyi birak vermeyen kizla cikmamaya izen gosteriyorum cunku love buddy aramiyorum fuck buddy ariyorum şu an :)
00 Yorumlasevmeme bağlı, ciddi düzgün biri ise hakkı var ama yok ona buna vermiş de bana namus abidesi kesiliyorsa hemen şutlarım
10 Yorumlaherkes aynı değil ama benim çıktığım çocukla sırf bu yüzden ayrıldık çok seviyodu ama suç bendeydi ne elini tutuyodum, ne öptürüyodum. seviyorum bile nadir derdim o da dedi ben seni en iyisi uzaktan sevim en iyisi bu :)
00 YorumlaDaha iyi ya bana öptürmüyorsa daha önce başkasına da öptürmemiştir xxd açılmamış gonca
10 Yorumla
+1 yılkişiye göre değişir diyeceğim. bu da benim klişem oldu. hep aynı sorular hep.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,7b cevap paylaştı. Belki sevişirken öpüşmekten hoşlanmıyordur.. Olabilir yani..:))
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 554 cevap paylaştı.
+1 yılAksine daha çok severim onu. Öptürmek zorunda değil ben anlarım zaten bilir ona göre tavır alırım.
00 Yorumla Onun öptürmemeye çalışmasına gerek yok, zaten öpmem. Doğru olan evli olmadan dokunmamak, elini dahi tutmamak.
10 YorumlaEski sevgilimle 6-7 ay öpüşmeden çıktık, olur böyle şeyler, kadına saygı göstermek lazım. Yoksa terbiyesizlikle kimse bişey kazanamaz.
20 Yorumlailk kız arkadaşım lise 1
elini tutmuştum bacak arama diziyle vurmuştu
4 ay sonra yatmıştık ama ilk izlenımı süperdi vermeseydi evlenırdım onun ile79 Yorumla
Soran+1 yılIstisnalar arada çıkıyor oyleleri.
- +1 yıl
@mybreath koptum yorumuna :)) bir - de benden gelsin o zaman senin hatırına :)
+1 yılOpturmeyip napcan kiz mezara mi goturcen derim :D niye aldatim ayrilim yahu nasil olsa bigun oda bana yalvaracak bir kere opem diye :D yok kuzum sen kumda oyna derim o zmnda. d
00 Yorumla
+1 yılZorlamayla olmaz kesinlikle. çok ayiptir. yslniz insan aşik oldugu sevdiği insanı öpmek ister yanaktan dudaktan alnından. bu yanlış bir şey değil. edep adap sınırları içinde tabikide. herseyin yeri ortami zamanı var.
00 YorumlaHayır neden sorun olsun sadece dudaktan öpmek ya da başka şeyler yaşamak içinmi sevgili oluyoruz bence olsada olur olmasada
10 Yorumla
+1 yılHic biaey yapmam elini tutar gozlerine bakar yanaktan bir buseyle idare ederim sikinti olmaz opme meraklisi da degilim zaten
00 Yorumla
+1 yılBen ilk sevgilimle cinsel birliktelik kurmadık diye onu kaybettim siz neyden bahsediyorsunuz?
16 Yorumla
Soran+1 yılO nasıl kızmış be
- +1 yıl
Hayır o istedi ben yapmadım. Sonra başkasıyla evlendi felan :D
Soran+1 yılAdammişsın sen de :)
- +1 yıl
Artık adammıydım salakmıydım anlamadım 2 sene acı çektim sonrada unuttum gitti :)
Soran+1 yılIyi yapmışsın boşver inşallah kendin gibi birini bulursun :)
- +1 yıl
Çok zor onun gibi sevenini bulamadım..
+1 yılen doğrusunu yapar. çocuk ayrılırsa kız kaybetmez, öyle bir kızı bırakan kaybeder.
00 Yorumla
+1 yılNiye aldatiyim niye soguym herşeyin bizamani vardir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılaldatırım kesinlikle sevgilimle öpüşemedikten sonra ne anlamı kalıyo sevgilim olmasının
00 Yorumla İsterse elini bile tutturmasın seviyor ya o yeterli
21 YorumlaÖptürmüyecekse sevgili olmanın ne alemi var gider erkek kankalarımla muhabbet ederiz :):):)
04 Yorumla
Soran+1 yılBunu istemesi hakkı değil mi?
Soran+1 yılPeki kız baştan söylemiş olsa?
+1 yılsacma bir soru bence öptürmüyor diye bunu yapacak kadar karaktersiz bir insan degilim asla anlayışla karşılarım cünkü herşeyin bir zamanı vardır
00 YorumlaNe demek opturmeyecek bana guvenmeli bir ilişki varsa karşılıklı güven olucak öpüşme dahil her şeyini teslim edecek
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu tarz yakınlaşmalar olmadan sevgili olmanın anlamı yok zaten arkadaş olunur zamanı gelinince de evlenilir
11 Yorumla- +1 yıl
Bu tarz yakinlasma olursa, genelde fuckbuddy olur. Ama yakinlik hissedip sevgili olanlar da var tabi. Hatta daha kalici oldugunu da biliyorum.. ama uckurla dusunenler cogunlukta pldugu icin genelde fuckbuddydir.
bn cıktıgım her kızla opustum sadece bı tanesı zevk aldım asıktım cuku
00 Yorumla
+1 yılBanu alkanin opturemezsen optururler gulum sarkisini hatirladim.
00 Yorumla
+1 yılOpusmeyeceksek birak sevgili olmayi yasamanin bile anlami yok.
10 Yorumlahayır , daha çok zaman gerektiğini düşünürüm sadece.
00 Yorumladudaktan öpmek için mi çıkılır.. aşk bu kadar basit mi ya anlamıyorum sizi
30 YorumlaErkek dudaktan öptürmese garipserim ama seviyorsam ayrılmam er ya da geç benim olacak
01 Yorumla- +1 yıl
illa alcam diyosun :)
her şeyin yeri ve zamanı vardır yerinde ve zamanında yaparsak elbet oda hayır demez buna rağmen hayır diyorsa sewiyorsam beklerim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılNe sacma sevmek ask cinsellik mi sadece optyrmesin adam gibi sevsin de yeter.
00 Yorumla ben daha çok aşık olurum o zaman
takdir ederim öyle kızları
ne diye öptürsünki10 Yorumlakafasını duvara vura vura öperim ne demek öptürmüyor
00 YorumlaÇoğu ayrılığım bu yüzden oldu. Geneli uğraşamam diyip gidiyor.
00 Yorumla
+1 yılCiktigim kiza sarilip opusemessem normal erkek arkadaşlarımdan farki ne ozaman ;-D
03 Yorumla- +1 yıl
Bak yakalarsam muck muckkk yaparim ;-D
- +1 yıl
@ hayalimse
soğumam. tüm iletişim kopar. o kişi artık benim için yok durumuna gelir...
00 YorumlaÖptürmemesinin kendince sebebleri olabilir saygı duyarım. Böyle şeyleri bahane edip ayrılmam.
00 Yorumladaha erken ne acele böyle der :D niye soğuyayımki :D
00 Yorumla
+1 yılilk 3 4 ay sorun olmazda 6. aydan sonra nedenını sorarım o zaman bıraz sorun olabılır :)
00 Yorumlaonu kaybetmemek için elimden gelen her şeyi yapardım ne soğuması manyakmısın sen?
00 Yorumlaİlişkinin seviyesine bakarım 2 gün olduysa çıkalı yaptıgı normal ama 1 aydan fazla oldu ve yaşanmışlıklar çoksa biraz tedirgin olur bozulurum ben
00 Yorumla
+1 yılzamanla olması gereken doğal bir tepki. zaten olmuyorsa ayrılmak gerekir çok saçma bir soru
00 Yorumlaedeplidir bırakmam onu öptüren kaşardır. kaşarda yenir.
00 YorumlaHırs yapıp daha çok kendine bağlanırdım sanırım. :)
00 Yorumlabeni öpmeye kalktı diye kafa attıgım erkek çok olmuştur...
02 Yorumla- +1 yıl
Hahaha :D beyin opucugu :D
+1 yılöptürmez ise namusuna düşkün bir kız olduğunu düşünür. o kızı önemserim
00 Yorumla
+1 yılElli sene opturmese elini tutturmasa nolur ruhu fahise olduktan sonra.
00 YorumlaNe zaman ama ilk gunse normal sevgili olupda opturmuyosa neden sebep ne erkek ters yapar tabii
00 Yorumla8 Ay sonunda öptüm elini tuttum sevgilimin ama seven bir kız öper bence.
00 Yorumla- Devamını Gör (43)
Devamını Gör(88)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım