Erkek arkadaşım evli, ayrılmak istiyorum?

Merhabalar arkadaşlar. Peşinhüküm yorum yapmadan önce lütfen yazdıklarımı iyi okuyun. Evli bir erkekle birlikte olmaya daima karşı bir bayanım. Kendine yapılmasını istemediğin şeyi başkasına da yapma felsefesini benimsemiş bir insanım. Nerden bilebilirdim ki, istemeden kendimi böyle bi durumun içinde bulacağımı.
1,5 seneyi geçgin zamandır bir adamla birlikteyim. Bişeylerin yolunda gitmediğini hissediyodum, sıkıştırdım, çok üstüne vardım ettim, sonunda bana baştan beri yalan söylediğini aslında evli olduğunu itiraf etti tam 1,5 yıl sonra. Başından vurulmuşa döndüm, inanamadım inanmak istemedim, ama gerçekler bundan ibaretti. Nasıl yaparsın bunu bana dedim. Defalarca özürdiledi. Onu delice sevmeme rağmen evliliğini öğrendiğimden beri ayrılmak istiyorum. Defalarca terkettim onu. Her defasında yalvaryakar geri döndürdü beni. Beni bırakma, seni çok seviyorum diyor. Bi yandan eşini çocuklarını düşündükçe vicdanım sızlıyor, Allahtan korkuyorum, öte yandan onun yalvarmalarına da dayanamıyorum kıyamıyorum, çok üzülüyorum. Çıkmazdayım çok çaresizim, napcamı şaşırmış durumdayım. Kimselerede açamıyorum bu konuyu, yardımınıza ihtiyacım var arkadaşlar ne olur söyleyin, napayım ben artık dayanacak gücüm kalmadı.

Güncellemeler
+1 yıl
Terketmem gerektiğinin farkındayım ve o yüzden burdayım. Ama onun yalvarmalarına dayanamadığımdan ayrılma deneyimlerim istisnasız başarısız oldu ve bu konuda sizlerin fikrine ihtiyacım var. Soru şu: Onu engellemeden ama yalvarmalarınada kulak asmadan nasıl bitirebilirim bu ilişkiyi? Siz olsaydınız, nasıl bir yöntem uygulardınız ne derdiniz nasıl yapardınız?
Erkek arkadaşım evli, ayrılmak istiyorum?